A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Tefal Easygliss 10 FV3910E2

Termékkatalógus
Tefal Easygliss 10 FV3910E2
4,7 26 értékelés
Vasaló - folyamatos gőzkibocsátás: 35 g/perc, gőzlövet: 110 g/perc, Durilium vasalótalp, Anti-drip, Precision tip - pontos vasalás a hegyével
Kód:  TEFZN019 Termékszám:  FV3910E2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Easygliss 10 FV3910E2

Unja a sok vasalással töltött időt? A régi vasalója nem vasal úgy, ahogyan szeretné? Talán itt az ideje, hogy kicserélje egy újra és jobbra.

Próbálja ki az ultra nagy teljesítményű Tefal Easygliss 10 gőzölős vasalót kétszeres vízkőoldó rendszerrel. Az állandó gőzkibocsátás és a gőz automatikus beállítása garanciát nyújt arra, hogy hibátlanul kivasalhasson gyűrődéseket finom szövetekből és nehezebben vasalható ruhákból is. A vasaló hegye vékonyabb, ezért egyszerűbb a vasalás a nehezen hozzáférhető helyeken. A Tefal Durilium vasalótalp garantálja a tökéletes csúszófelületet a vasaló egész élettartamán keresztül, valamint védelmet nyújt a karcolásokkal szemben. 

Legfontosabb jellemzők

  • Dupla vízlágyító rendszer
  • Váltógőz 35 g/perc
  • Gőzlövet 110 g/perc
  • A gőzmennyiség automatikus beállítása
  • Tefal Durilium vasalótalp
  • XL-es betöltőnyílás
  • Csepegésgátló funkció
  • Vékonyított csúcs

Nagy teljesítményű gőz

Egy kidolgozott gőzrendszer minden vasalást megkönnyít. A gőzmennyiség automatikusan beállítható, az állandó gőzzel pedig eltávolíthatja a ráncokat még a nagyon száraz ruhákból is. Az extra gőzlövet nem csak a makacs ráncoktól segít Önnek megszabadulni, hanem frissíti és fertőtleníti is ruháit a függőleges gőzzel. A csepegésgátló funkció megakadályozza a csöpögést, így foltok képződését az Ön ruháin. A Powerzone koncentrált gőzlövet csak a vasaló csúcsán található, ezzel pontosan és tökéletesen irányíthatja azt a gomblyukakra, gallérokra vagy mandzsettákra. 

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!
Teljesítmény
2 200 W Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 200 W Kész!
Gőzkibocsátás
35 g/perc Kész!
Gőzlövet
110 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Türkiz Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal Easygliss 10 FV3910E2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Easygliss 10 FV3910E2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Easygliss 10 FV3910E2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Easygliss 10 FV3910E2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Easygliss 10 FV3910E2.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ