30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Tefal Express KO299130 Fehér

Termékkatalógus
Tefal Express KO299130 Fehér
4,8 76 értékelés
Vízforraló - űrtartalom: 1,5 l, 2200 W teljesítmény, anyaga: műanyag, vízszint jelző, működésjelző, rejtett spirál, szűrők, forgótalp, automatikus leállítás és szárazonfutás közbeni védelem, szűrő: eltávolítható, fehér
Kód:  EAN1084k Termékszám:  KO299130 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Express KO299130 Fehér

A modern, egyszerű, fehér színű Tefal Express vízforraló tökéletesen illik bármilyen konyhába. A 1,5 literes kapacitásnak köszönhetően több személy részére is készíthetünk vele forró vizet. Rejtett fűtőszála és középpontos csatlakozós, 360°-ban forgatható talpa van.

A kivehető szűrő biztosítja, hogy a kész italba nem kerül vízkő vagy egyéb lerakódás. A vízszintjelzőnek köszönhetően mindig annyi vizet forral fel, amennyire tényleg szüksége van. A mennyiséget csészékben és űrmértékben is kijelzi. A Tefal az Ön biztonságára is gondol. Nem hiányozhat az automatikus kikapcsolás funckió és a a víz nélküli működés elleni védelem.

További információk:

Szín:
Fehér

Anyaga:
Műanyag

Jellemzők:
Nagy térfogat 1,5 l
Rejtett fűtőszál
Működést jelző fény
Vízszintjelző
Leemelhető a talpról
Víz nélküli bekapcsolás elleni védelem
Automatikus kikapcsolás

Kapacitás:
1,5 l

Teljesítmény:
2000-2400 W

Paraméterek

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal Express KO299130 Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal KO299130 Express White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal KO299130 Express White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TEFAL KO299130 Express White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TEFAL KO299130 Express White.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ