Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Tefal FC 22 Multicooker Pro 12 prog RK705138

Termékkatalógus
Tefal FC 22 Multicooker Pro 12 prog RK705138
4,8 36 értékelés
Multifunkciós főzőedény - 600 W teljesítmény, 1,8 l-es űrtartalom, 12 program, gőzölés, párolás, sütés, olajban sütés, főzés és melegítés, mosogatógépben mosható, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, kijelző, zöldségpároló, pároló kosár, hőmérséklet szabályozás, kivehető edény, késleltetett indítás és automatikus programok
Kód:  TEFEH001 Termékszám:  RK705138 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal FC 22 Multicooker Pro 12 prog RK705138

Tefal header

Tefal FC 22 Multicooker Pro RK705138

Többfunkciós Tefal edény 12 programmal

Hagyd a főzést a MULTICOOKER 12 az 1-ben edényére, így nincs szükség az étel folyamatos kevergetésére és ellenőrzésére, a végeredmény pedig páratlan ízvilág. Egyszerűen helyezd a hozzávalókat az edénybe a recept szerint, majd válassz egyet a 12 program közül, és amíg elkészül, foglalkozhatsz mással, például játszhatsz a gyerekekkel vagy elviheted a kutyát sétálni.


Tefal FC 22 Multicooker Pro RK705138 multifunkciós edény 12 programmal

12 az 1-ben edény

A Tefal FC 22 Multicooker Pro RK705138 modell 12 programot kínál, amely számos más készüléket helyettesít.

A programok áttekintése: rizs/gabonafélék, rizottó, újramelegítés, bébiétel, pörkölt, párolás/leves, joghurt, sütés/desszertek, szárítás/olajban sütés, melegen tartás, állítható főzési idő és késleltetett indítás

Tefal FC 22 Multicooker Pro RK705138 belső kerámia felülettel

Belső kerámia felület

A belső edény kerámia felülettel és 2 mm-es falvastagsággal rendelkezik.

Tefal FC 22 Multicooker Pro RK705138 Fuzzy Logic technológiával

Fuzzy Logic technológia

A Tefal FC 22 Multicooker Pro RK705138 Fuzzy Logic technológiával számítja ki a szükséges főzési időt az optimális eredmény eléréséhez.

Tefal FC 22 Multicooker Pro RK705138 késleltetett indítással

Akár 24 órás késleltetett indítás

A fazék maximum 24 órás késleltetett indítás funkciót kínál. Képzeld csak el, hogy hazaérsz a munkából, és már készen is van az étel!

Tefal FC 22 Multicooker Pro RK705138 hőmérsékletmegőrzés funkcióval

Hőmérsékletmegőrzés funkció

A Tefal FC 22 Multicooker Pro RK705138 képes a hőmérséklet megőrzésére akár 24 órán keresztül. Ez abban az esetben jöhet jól, ha később érsz haza a munkából a tervezettnél.

Tefal FC 22 Multicooker Pro RK705138 számos tartozékkal

Számos tartozékkal

A készlet tartalmaz egy pároló edényt, rizskanalat, szedőkanalat, mérőedényt és egy receptkönyvet is.

Kivehető részek a könnyebb tisztításért

Kivehető részek a könnyebb tisztításért

A többfunkciós edény egyes részei eltávolíthatók, hogy könnyebben menjen a tisztítás. Néhány részt rábízhatsz a mosogatógépre is.

15 évig javítható termék

15 évig javítható termék

A Tefal termékek kiváló minőségűek. Ha azonban valami mégis történik a termékkel, a gyártó 15 évig garantálja a javíthatóságot. További információ itt.

Ingyen receptkönyv

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Ingyen receptkönyv  

Töltsd le a teljesen ingyenes receptkönyvet, amelyet kifejezetten a Tefal Multicooker Pro 12 készülékéhez terveztek. IDE kattintva töltheted le.

Tefal FC 22 Multicooker Pro RK705138 multifunkciós edény

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 600 W
  • Mosogatógépben tisztítható részek: IGEN
  • Pároló edény: IGEN
  • Kezelőpanel: IGEN
  • Tál térfogata: 5 liter és 3 liter
  • Technológia: Fuzzy Logic LED
  • A tartály belső felülete: kerámia
  • Méretek: 374 x 288 x 245 mm
  • Tömeg: 3,72 kg (tartozékokat is beleértve)
  • Szín: fehér, piros

A Tefal FC 22 Multicooker Pro 12 prog RK705138 funkciói

  • Hőmérsékletmegőrzés funkció: IGEN
  • Állítható hőmérséklet: IGEN
  • Késleltetett indítás: IGEN
  • Időzítő kijelző: IGEN
  • Eltávolítható kábel: IGEN
  • Az elérhető programok: rizs/gabonafélék, rizottó, újramelegítés, bébiétel, pörkölt, párolás/leves, joghurt, sütés/desszertek, szárítás/ olajban sütés, melegen tartás, állítható főzési idő és késleltetett indítás



Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Típus
Multicooker Kész!
Űrtartalom
1,8 l Kész!
Funkciók
Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Zöldségpároló, Pároló kosár, Hőmérséklet szabályozás, Kivehető edény, Késleltetett indítás, Automatikus programok Kész!
Kiegészítők
Fedő Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Típus
Multicooker Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1,8 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Zöldségpároló, Pároló kosár, Hőmérséklet szabályozás, Kivehető edény, Késleltetett indítás, Automatikus programok Kész!
Kiegészítők
Fedő Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
600 W Kész!
Lábas anyaga
Kerámia Kész!
Űrtartalom
1,8 l Kész!

Funkciók

Ételkészítési funkciók
Gőzölés, Párolás, Sütés, Olajban sütés, Főzés, Melegítés Kész!

Programok száma

Programok száma
12 Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Cím! Szeretném megrendelni ezt a főző edényt de nem tudom eldönteni,hogy milyen ételek elkészítésére alkalmas. Olyan edényt keresek amibe reggel bekészítem a párolni ill.sütni kívánt alapanyagot és idővel elkészíti.Gondolok ilyenekre,hogy egyszerre az edénybe teszem a befűszerezett húst és mellé a zöldségeket.Ez az edény alkalmas rá,vitaminok megmaradnak? Ha ez nem felel meg az elvárásomnak akkor melyik típust ajánlja? Előre is köszönöm a választ Üdvözlettel: Körtvélyesi Ágnes

Kérdések és válaszok: Tefal FC 22 Multicooker Pro 12 prog RK705138
Kiegészítők: Tefal FC 22 Multicooker Pro 12 prog RK705138 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal FC 22 Multicooker Pro 12 prog RK705138. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal FC 22 Multicooker Pro 12 prog. RK705138. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal FC 22 Multicooker Pro 12 prog RK705138. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal FC 22 Multicooker Pro 12 prog RK705138.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ