Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Tefal GV9061E0 Pro Express Care

Termékkatalógus
Tefal GV9061E0 Pro Express Care
Gőzállomás - gőznyomás: 7 bar, turbó gőz akár 480 g/perc, változó gőz akár 120g/perc, Anti-Calc vízlágyító rendszer, szabadalmaztatott öntisztító Gliss Protect Autoclean vasalótalp palládiummal, 1,6 literes kivehető víztartály, 0,9 literes rozsdamentes acél melegítő, automatikus kikapcsolás, 1,8 m hosszú vezeték, teljesítmény 2400 W
Kód:  TEFZN028 Termékszám:  GV9061E0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal GV9061E0 Pro Express Care

Önt is általában nagy halom vasalnivaló várja és mindig szembesül a még több vasalnivaló tudatával? Nem aggódjon, hogy oda a napjának, a Pro Express Care gőzállomás sokkal könnyebbé teszi majd a dolgát. Hála a nagy nyomású gőz folyamatos áramlásának a ruhákból azonnal eltűnik a legmélyebb gyűrődés is. A készülék olyan magas gőz kibocsátására is képes, mint a 480 g / perc. A nagy nyomás ellenére a készülék minden anyaggal szemben a tökéletes törődést biztosítja, hiszen beállításai alapján minden anyaghoz testreszabható hőfokkal rendelkezik. Az AutoClean vasalótalp tökéletesen csúszós felülettel garantálja a bármilyen típusú szövet könnyed vasalását. Az Express Care Service gőzfejlesztő kényelmes tevékenységgé teszi a vasalát, amellyel az igazi lazítás lesz.  

Legfontosabb jellemzők

  • Kényelmes és gyors kompromisszumok nélküli vasalás a 480 g / perc gőzkibocsátásnak köszönhetően  
  • Két perces felmelegedési idő után azonnali 2400 W-s teljesítmény
  • Az Anti Scale rendszer hatékonyan megakadályozza a lerakódásokat
  • Ergonomikus kialakítás amivel nem fárasztó a vasalás
  • Dupla védelem a ruháknak
  • Öntisztító Gliss Protect Autoclean vasalófelület palládiummal
  • Vonzó vörös kivitelben

Megakadályozza a ruházat foltosodását

Önt is zavarja a vasalás során a ruhákon keletkező apró fehér folt, amely teljesen elrontja a tiszta ruha benyomását? Mondjon búcsút ennek a kellemetlenségnek egyszer és mindenkorra, mivel a Pro Express Care-nek köszönhetően a ruhák kettős védelmmel vannak ellátva. Az első csodafegyver, a Protect System technológia rendszere a szennyezett vizet tiszta gőzzé alakítja, így a ruhák minden szennyeződéstől mentesek maradnak. A másik technológia úgy működik, mint egy kaparó, aminek vízkőoldó hatása van és ezáltal meghosszabbítja a vasaló élettartamát. Egyszerűen csak állítsa be a gőzt és annak hőmérsékletét és élvezze a mindig tökéletes eredményt. 

A véletlen balesetek elkerülése érdekében, a vasaló egy egyszerű zárrendszerrel csatlakozik a gőzfejlesztő alaphoz. Ez a módszer rendkívül praktikus az eszköz tárolásakor is, mert igazán helytakarékos. Ezen kívül azok számára, akik néha nem biztosak abban, hogy valóban kikapcsolták-e a vasalót, mielőtt elindultak otthonról, az automatikus kikapcsolás funkció igazán praktikus. Tartsa biztonságban az otthonát.  

Végezzen a munkával gyorsan és erőfeszítés nélkül

Szereti, ha minden jól megy, és nem marad Önre a befejezetlen munka? Ebben az esetben imádni fogja a Pro Express Care készülékét. Az 1,6 literes gőz tartály biztosan nem lesz túlzottan sok, de ha a felhasználás után mégis a tartályban marad a víz, egyszerűen kiürítheti azt a generátor kikapcsolása nélkül.

Mivel az összes vizet a generátor bázisában tárolja a készülék, amely a vasaláshoz szükséges forró gőzt adja ki magából, a vasalás folyamata rendkívül könnyű a hagyományos vasalókhoz képest. A gőz teljesítménye a vasalótalp tökéletesen sima felületével együtt biztosítja, hogy a vasalás elvégzése hihetetlenül könnyű legyen. Sok vasalnivaló esetén hamarabb fog majd végezni, amivel időt takaríthat meg. 

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
120 g/perc Kész!
Gőzlövet
480 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Paládium Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal GV9061E0 Pro Express Care Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal GV9061E0 Pro Express Care. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal GV9061E0 Pre Express Care. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GV9061E0 Tefal Pro Express Care. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GV9061E0 Tefal Pro Express Care.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ