AP+ nový vizuál Slevy s AP+

Tefal HB830138

Termékkatalógus
Tefal HB830138
Botmixer - 600W, 16 sebesség, 800 ml-es mérőedény, optitouch: optimális konzisztencia ellenőrzése, ActivFlow technológia: a turmix garantáltan nem marad darabos
Kód:  SPTsc1710 Termékszám:  HB830138 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal HB830138

Szereted, ha a főzés gyors és egyszerű? Akkor a fehér kivitelben készült Tefal Optitouch mixerrel a konyhai munka élvezet lesz a számodra. A rozsdamentes acél burkolat egy erős, 600W teljesítményű motort rejt, amely e különleges konyhai segítőtársnak hosszú élettartamot garantál. A botmixer 16 sebességfokozattal és turbó funkcióval is büszkélkedhet, így könnyedén kiválaszthatod az alapanyag szempontjából optimális teljesítményt. A Tefal Optitouch mixer csúszásmentes, puha felületű markolattal és természetesen fröccsenés elleni védelemmel is rendelkezik. A készülék további kiegészítője egy 800 ml-es mérőedény. A kiegészítő tartozékok mosogatógépben is moshatóak. 

A Tefal Optitouch mixer főbb jellemzői

  • Tefal mixer Optitouch és ActivFlow technológiával
  • Tökéletes levesek és vegyes gyümölcsturmixok késztíéséhez
  • Fröccsenés elleni védelem
  • Ergonomikus, puha felületű markolat
  • A Tefal Optitouch 16 sebességfokozatot kínál
  • Nagy teljesítményű, 600 W-os motor, hosszú élettartam
  • Tartozék 800 ml-es keverőedény
  • Optitouch mixer elegáns és modern fehér kivitelben
  • A kiegészítő tartozékok mosogatógépben moshatóak

Tefal Optitouch ActivFlow technológiával

Tefal Optitouch botmixert egy egyedülálló ActivFlow technológiával is felvértezték, amely gondoskodik arról, hogy az ételek konzisztenciáját ízlés  szerint megválaszthasd. A két egyenes belső penge rendkívül hatékony keverést szavatol, míg a két hajlított külső penge a nyersananyagok optimális felvételéért felel, így a készülék még az legutolsó darabkát is összeturmixolja. Akár krémlevest, akár vegyes gyümölcsturmixot készítesz, az eredmény mindig tökéletes lesz!  

 

Paraméterek

Funkciók
Mixelés Kész!
A keverőpengék száma
4 Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható tartozékok Kész!
Sebességfokozat
16 Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Mixelés Kész!
A keverőpengék száma
4 Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható tartozékok Kész!

Sebesség

Sebességfokozat
16 Kész!

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal HB830138 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal HB830138. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tyčový mixér Tefal HB830138. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal HB830138. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal HB830138.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ