Tefal Jamie Oliver 24 cm E8730474

Termékkatalógus
Tefal Jamie Oliver 24 cm E8730474
5 10 értékelés
Serpenyő 24 cm, tapadásmentes felület Prometal, Thermo-Spot, minden hőforrástól, beleértve az indukciós
Kód:  EAV7029b Termékszám:  E8730474 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Jamie Oliver 24 cm E8730474

Pan új vonal konyhai cégek Tefal ihlette egy igazi bajnok - Jamie Oliver. A medence kiváló minőségű polírozott rozsdamentes acélból készült, hosszú élettartamú, és amelynek belső teflon felület ásványi Prometal.Az is rendkívül tartós, így használata még a fém edények és könnyen tisztítható. Erős és tartós alumínium váz biztosítja a tökéletes egyenletes hőeloszlás az egész felületen.  

Tefal serpenyőben JO van ellátva, ergonomikus, szigetelt, szegecselt nyél garantálja a könnyű és kényelmes kezelhetőséget a tartályba. Van is jelzi a hőmérséklet-érzékelő segítségével a Thermo-Spot, ami azt jelzi, az optimális hőmérséklet a főzéshez. A medence használható minden típusú hőforrások, beleértve az indukciós. Akkor biztosan izgalomba kombinációs termék minősége, a cég Tefal és elfogadható áron. 

További információk:

átmérő:
24 cm

anyaga:
rozsdamentes acél

A belső felület:
nonstick

Hőforrások:
gáz
elektromos
üvegkerámia
indukció

Jellemzők:
Tefal PROMETAL felületi réteg gazdagodik extra tartós ásványi anyagok használatát teszi lehetővé fém eszközök és a könnyű tisztítás
Erős és tartós alumínium váz biztosítja a tökéletes hőelosztást főzés közben
Készült ételek csiszolt 18/10 rozsdamentes acél, hosszú élettartamú
Ergonomikus, szigetelt, szegecselt nyél
Hőmérséklet kijelző Thermo-Spot, ami jelzi az optimális sütési hőmérséklet
Alkalmazható minden típusú hőforrások, beleértve az indukciós főzőlapok

 

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal Jamie Oliver 24 cm E8730474 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Jamie Oliver 24cm E8730474. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Jamie Oliver 24cm E8730474. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Jamie Oliver 24 cm E8730474. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Jamie Oliver 24 cm E8730474.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ