AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Tefal Masterchef Gourmet QB404H38

Termékkatalógus
Tefal Masterchef Gourmet QB404H38
5 2 értékelés
Konyhai robotgép bolygómű, 900W, 6 sebesség + impulzus, rozsdamentes acél tartály 4 liter, 1,5 liter mixer, 4 kúpos fúvókák rács és szeletelése
Kód:  TEFKR002 Termékszám:  QB404H38 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Masterchef Gourmet QB404H38

bolygómozgásról

Blender Tefal Masterchef Gourmet QB404H38 modern és kényelmes helper a konyhában. Peak robot egy egyedi bolygómozgás, ahol a keverési horgok merőleges a fej egység, amely forog mentén tálba, így biztosítva az optimális keverési az egész edényben. Köszönhetően, hogy 100% -át feldolgozza az összes hozzávalót. A robot egy nagy teljesítményű 900 W, amely egyszerűen a saját keverék tésztát kenyér vagy sütemény, vagy vágjuk zöldséget.

Tökéletes nyersanyagok feldolgozása

Multifunkcionális robot gyúrni, keverjük össze, és ostor. Gyakorlati kiegészítők, keresse fel a tésztát horog egy nehéz és kemény tésztát élesztővel keverjük habverővel alakú léggömb A habverővel és habverővel a tökéletes hó, krém és krémek.Elkészítéséhez nyers eszköz fel van szerelve egy 4 literes rozsdamentes acél tál, amely lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen készíteni, legfeljebb 1,6 kg tészta és 8 tojásfehérjét. Beállítható 6 sebesség és pulzus üzemmódban, amely rövid távon akár 172 fordulat percenként.

egyszerű kezelhetőség

Könnyen látható piktogramok az első a robot ajánljuk a legjobb kombináció a kiterjesztések és a sebesség, amely meggyorsítja és megkönnyíti használatát mind a kezdő és haladó.A robot jön gazdag tartozékok - rozsdamentes acél tartály fogantyúval foglalkoztatás elleni védelem a fröcskölés, rendkívül ellenálló keverés habverők, keverők 1,5 literes, 4 kúpos fúvókák rács és a szeletelés.Minden rozsdamentes acél mellékleteket és alkatrészek könnyen mosogatógépben. Könnyíti meg a munkát, és kap a szükséges jogbiztonságot és időt a konyhában. Ne félj a kreativitás szakmai planetáris robot.

Műszaki adatok:

Fogyasztás:
900 W

Keverés típusa:
Planetary mozgás - keverés horgok vannak beállítva merőleges a fejét, ami forog mentén a tálat, így biztosítva az optimális keverési egész hajó

szabályozás:
A központ piktogramokkal - könnyen látható piktogramok az első a robot ajánljuk a legjobb kombináció a bővítmények és sebesség - ez a funkció gyorsabban és könnyebben használható mind a kezdő és haladó

Száma sebesség:
6 sebesség + impulzus kapcsoló (ajánlatos használni mixer)

tartozékok:
4 literes rozsdamentes acél tartály fogantyúval és fröccsenő víz elleni védelem
Nagymértékben ellenáll a keverés hajtók (verés, mixelés, dagasztás)
Blender 1.5 liter
4 kúpos fúvókák rács és szeletelése

Paraméterek

Szeletelő korongok száma
4 Kész!
Teljesítmény
900 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!

Tartozékok

Szeletelő korongok száma
4 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
56 cm Kész!
Szélesség
37 cm Kész!
Magasság
37 cm Kész!
Tömeg
8,94 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Tefal konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal Masterchef Gourmet QB404H38 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Masterchef Gourmet QB404H38. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Masterchef Gourmet QB404H38. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Masterchef Gourmet QB404H38. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Masterchef Gourmet QB404H38.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ