Shop roku Slevy s AP+

Tefal MOBILITY SLIM termosz 0,32l, világoskék

Termékkatalógus
Tefal MOBILITY SLIM termosz 0,32l, világoskék
Termosz - vákuum robusztus, 18/10 rozsdamentes acélból, csészével, műanyag test, 100% zárás, 100% hermetikusan lezárt, 360°: bármelyik oldalról ihatsz, 12 órán át melegen tartja az italt, vagy 24 órán át hidegen, vékony alakja alkalmas hátizsákhoz vagy kézitáskához, matt felület, csavaros kupakos zárrendszer belső szűrővel - közvetlenül a termoszból törénő iváshoz a teafilter vagy levél, stb. eltávolítása nélkül, az alap lezárás védi az egész ivásra alkalmas részt, 5 éves kiterjesztett garancia
Kód:  TEFTE208 Termékszám:  K3069314 Gyártó honlapja:
Tefal MOBILITY SLIM termosz 0,32l, világoskék Megszűnt

Tefal MOBILITY SLIM termosz 0,32l, világoskék

Tefal MOBILITY SLIM termosz 0,32l, világoskék

A Tefal MOBILITY SLIM 0,32 literes világoskék színben robosztus 18/10 rozsdamentes acélból készült. A termosz és pohár hű társad lesz az úton, ahol szükséged lehet egy kis forró teára vagy kávéra, vagy épp egy hideg italra. Az alap záró kupak védi az egész ivásra szolgáló részt, a termosz pedig 100%-os tömítésű, és bármelyik oldaláról lehet belőle inni. Többek között belső szűrővel ellátott csavaros záró rendszerrel is rendelkezik, melynek célja, hogy közvetlenül a termoszból tudj inni anélkül, hogy eltávolítanád a teafiltert és hasonlókat. Vékony kialakítása alkalmas hátizsákban, vagy kézitáskában történő tárolásra is.

A Tefal MOBILITY SLIM főbb jellemzői

  • 0,32l térfogatú minőségi világoskék termosz
  • A termosz része egy praktikus csésze
  • A test műanyagból és robusztus 18/10 rozsdamentes acélból készült
  • 100%-os  tömítés és 100%-ban hermetikusan lezárt
  • Italok melegen tartása akár 12 órán át, hidegen tartása akár 24 órán át
  • Praktikus karcsú forma, amely belefér táskádba
  • Kiterjesztett garancia 5 év

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal MOBILITY SLIM termosz 0,32l, világoskék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Termoska 0,32l MOBILITY SLIM sv.modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Termoska 0,32 l MOBILITY SLIM svetlomodrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Termoskanne 0,32 l MOBILITY SLIM hellblau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Termoskanne 0,32 l MOBILITY SLIM hellblau.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ