Tefal PR457812 Raclette Inox & Design

Termékkatalógus
Tefal PR457812 Raclette Inox & Design
4,8 4 értékelés
Elektromos grill - Raclette Inox & Design funkció, Pierrade® funkció, grillező felület lávakővel a zsírmentes grillezéshez, 10 tapadásmentes serpenyő, praktikus eltávolítható tápkábel, 1 kaparó a kő tisztításához 10 főig
Kód:  TEFPRD555 Termékszám:  PR457812 Gyártó honlapja:

Tefal PR457812 Raclette Inox & Design

A Tefal PR457812 Raclette Inox & Design segítségével egyedülálló pillanatokat élvezhetsz családoddal és barátaiddal. A Pierrade ® és a Raclette vacsorával egyszerre egészséges ízletes specialitásokat készítsz akár 10 főre is. A grill 10 tapadásmentes felülettel rendelkező serpenyővel rendelkezik, így mindenki megkóstolhatja. A természetes lávakövön lédús húst és zöldséget készíthetsz, pontosan úgy, ahogy szereted.

A Tefal PR457812 Raclette Inox & Design grillező legfontosabb jellemzői

  • Természetes lávakő
  • 10 tapadásmentes felületű serpenyő
  • Levehető vezeték
  • A lávakő tisztítására szolgáló kaparó
  • Méretek: 553 x 321 x 195 mm
  • Kábelhossz: 2 m

Lávakövek, serpenyők és karbantartás

A grillezés a lávakövön történik, amely egészségesebb, mint a hagyományos grillezés, hiszen biztosítja az egyenletes hőelosztást, és nem szárítja a húsokat, hanem lédússá teszi. A csomagolásban található kaparó segítségével könnyen karbantartható. Várj, amíg a kő lehűl, majd egyszerűen kapard le a szennyeződést. Készíts sajtot a 10 serpenyőben, amelyek tartósak, tapadásmentes felülettel rendelkeznek, így nincs szükséged zsírra a sütéshez, és könnyedén tisztítható, amely biztosítja a hosszú élettartamot. Mosogatógépben is mosható.

Raclette, a svájci specialitás

A raclette egy svájci specialitás, melyet az azonos nevű sajtból készül. A sajt a grillfelületen sül. A Raclette funkciónak köszönhetően a sajt felmelegszik, és olvadt állapotban kerül a tányérra. Kiváló kíséret lehet zöldség (uborka, paprika, paradicsom, stb.), hús (grillezett, szárított, füstölt), vagy burgonya, és gomba mellé. Ideális, egészséges csemege a barátok, és család körében.

Tefal PR457812 Raclette Inox & Design

Paraméterek

Anyag

Grill anyaga
Fém Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
800 cm2 Kész!
Grillfelület szélessége
40 cm Kész!
Grillfelület mélysége
20 cm Kész!

Grill méretei

Grill magassága
19,5 cm Kész!
Grill szélessége
55,3 cm Kész!
Grill mélysége
32,1 cm Kész!

Tömeg

Súly
6,18 kg Kész!

Felszereltség

Felszereltség
Tapadásmentes felület Kész!

Tulajdonságok

Tejlesítmény
1 350 W Kész!
Programok száma
2 Kész!
Grillfelületek száma
2 Kész!
Tápkábel hossza
2 m Kész!

További tulajdonságok

Mosogatógépben mosható
Igen Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal PR457812 Raclette Inox & Design Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal PR457812 Raclette Inox & Design. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal PR457812 Raclette Inox & Design. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal PR457812 Raclette Inox & Design. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal PR457812 Raclette Inox & Design.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ