Tefal PY604434 Crep'party Dual

Termékkatalógus
Tefal PY604434 Crep'party Dual
5 2 értékelés
Palacsintasütő gép - 2 sütőlemez hagyományos és amerikai palacsinták készítéséhez, tapadásmentes PROMETAL felület, állítható termosztát, Thermo-Spot® hőmérséklet jelző, 6 spatula és 1 mérőkanál, a csomag a könnyű tárolás érdekében levehető tápkábelt tartalmaz
Kód:  TEFPRD556 Termékszám:  PY604434 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal PY604434 Crep'party Dual

A hagyományos és az amerikai palacsintasütés még soha nem volt ilyen szórakoztató! Helyezd a Tefal PY604434 Crep'party Dual sütőt az asztal közepére a tartozékokkal együtt, így mindenki elkészítheti a saját ízlésének megfelelő palacsintát. Ehhez nem lesz másra szükséged, mint hagyományos és amerikai palacsintatésztára, valamint dzsemre, lekvárra, joghurtra, vagy bármi másra, amit szeretsz. Mielőtt hozzáfognál, döntsd el, hogy 2 darab hagyományos, vagy inkább 6 darab amerikai palacsintát szeretnél sütni. A készítéshez használd a mellékelt mérőkanalat, amellyel mindig megfelelő mennyiségű tésztát mérhetsz ki, valamint a 6 spatulát a palacsinták egyszerű megfordításához, illetve a kész palacsinták kivételéhez. Használatukkal megelőzheted a sütőfelület karcolódását, és meghosszabbíthatod annak élettartamát.

A Tefal PY604434 Crep'party Dual palacsintasütő legfőbb jellemzői

  • 2 sütőlemez hagyományos és amerikai palacsinta készítéséhez
  • Ellenálló Prometal felület
  • Thermo-spot hőmérséklet jelző
  • Állítható, 5-fokozatú termosztát
  • Intelligens tárolórendszer a tartozékokhoz
  • Kivehető kábel
  • Mellékelt mérőkanál és 6 db spatula 

Tartós tapadásmentes Prometal felület

A hagyományos és az amerikai palacsinták készítésére alkalmas sütőlemezek speciális, tapadásmentes Prometal felülettel rendelkeznek, amelynek köszönhetően egészséges palacsintákat készíthetsz minimális olajmennyiséggel, vagy akár anélkül is. Ez a különleges felület a Tefal tapadásmentes felületeihez képest háromszor ellenállóbb. A 6 darab mellékelt spatulák segítségével a sütőlemezek hosszú élettartamot és karcmentes használatot ígérnek.

Thermo-spot hőmérséklet jelző

A Thermo-Spot hőmérséklet jelzőnek köszönhetően nem kell azon morfondíroznod, hogy a sütőlemezek vajon melegek-e még, vagy sem. Ez a funkció biztonságot nyújt a számodra. Amint a sütőlemez közepén található kör teljesen pirossá válik, biztos lehetsz benne, hogy eljött a sütés ideje. Így a palacsintáid mindig tökéletesek lesznek!

Tefal PY604434 Crep'party Dual

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 100 W Kész!
Főzőlapok száma
2 Kész!
Fokozatok száma és a hőmérséklet beállítása
5 Kész!
További tulajdonságok
Hőindikátor, Működést jelző fény Kész!
Szín
Fekete, Kék Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 100 W Kész!
Főzőlapok száma
2 Kész!
Fokozatok száma és a hőmérséklet beállítása
5 Kész!
További tulajdonságok
Hőindikátor, Működést jelző fény Kész!
Szín
Fekete, Kék Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Spatula, Mérőkanál, Palacsintasütő forma Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes palacsintasütő gép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal PY604434 Crep'party Dual Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal PY604434 Crep'party Dual. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal PY604434 Crep'party Dual. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal PY604434 Crep'party Dual Crepes-Maker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal PY604434 Crep'party Dual Crepes-Maker.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ