30 dnů na vrácení Shop roku

Tefal QB307538 Wizzo

Termékkatalógus
Tefal QB307538 Wizzo
Konyhai robotgép - 700W-os motor, 4l-es rozsdamentes keverőtál, fedéllel, bolygóműves keverés, Flex technológia, tésztakészítő, 4 sebességfokozat + turbó, 3 lapát, 1 választható tartozék
Kód:  TEFNA005 Termékszám:  QB307538 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal QB307538 Wizzo


Fedezd fel tehetségedet

Eleged van a rengeteg konyhai készülékből? Erre a problémára megoldás lehet a Wizzo konyhai robot. Nagy teljesítményű, 700 wattos motorral és 4 literes, rozsdamentes, fedéllel ellátott keverőtállal rendelkezik. Ennek köszönhetően akár 40 tortácskára vagy 3 pizzára keverhetsz benne tésztát, tehát az egész család számára készíthetsz finom ételeket. Szabadalmaztatott Flex Whisk technológiájával egyszerűen elkészíted a tortát, kalácsot vagy pizzát. A robotgép maximálisan kényelmes használatra lett tervezve. Elülső oldalán elhelyezett összes funkciójával gyorsan beilleszkedik a konyhádba.


Tefal QB307538 Wizzo

Nagy teljesítményű motor

A Wizzo konyhai robotgép motorja garantálja a legjobb eredményeket. Egyenletes és sima keverését a 4 sebességfokozat és a pulse funkció biztosítják.

Tefal QB307538 Wizzo

Gyors habverés

Egyedülálló és szabadalmaztatott Flex Whisk technológiája egyetlen tojásból képes kemény habot felverni.

Tefal QB307538 Wizzo

Tökéletes végeredmény

A bolygóműves keverése, a tésztakészítő tartozékok és a keverőfej kombinációja garantálja az optimális végeredményt.  Tökéletesen eldolgoz minden kis darabot.


Legfontosabb jellemzők

  • 4 sebességfokozat és Pulse funkció (turbó)
  • 700 wattos teljesítmény
  • 4 literes űrtartalmú rozsdamentes keverőtál, fedéllel
  • Bolygóműves keverés 
  • Kompatibilis 4 választható tartozékkal 
  • Tésztakészítő szett
  • 1l-es mixerében elkészíthető a smoothie vagy a koktél
  • Reszelő 3 cserélhető hengerrel
  • Húsdarálójának köszönhetően (2 tárcsa) akár darált húst is készíthetsz
  • Weboldalról letölthető szakácskönyv, 25 recepttel


Tefal QB307538 Wizzo

Minőségi mixer

Amennyiben szereted a smoothiet, hideg vagy meleg leveseket a Wizzo konyhai robot örömet fog neked szerezni. A mixer űrtartalma 1 liter.

Tefal QB307538 Wizzo

Reszelés gond nélkül

A reszelő 3 cserélhető, rozsdamentes reszelőfejjel rendelkezik. A feldolgozott alapanyagok közvetlenül az edénybe vannak vezetve.

Tefal QB307538 Wizzo

Variábilis

A Tefal Wizzo teljes mértékben kompatibilis a 4 választható tartozékkal (húsdaráló, szeletelő, reszelő, mixer), amelyek segítik tovább növelni a robotgép sokoldalúságát.


Tefal QB307538 Wizzo

Finomságok sütése

A robotgép tésztakészítő szettet is tartalmaz. Segítségével különféle ételeket készíthetsz el. Műanyag keverő a könnyebb tésztákra, rozsdamentes dagasztókar a masszívabb tésztákra és végül a szabadalmaztatott Flex technológia a könnyű habverésre.

Tefal QB307538 Wizzo

Szakácskönyv csak neked

Ha kifogytál az ötletekből, lapozz bele a konyhai robottal kapott szakácskönyvbe, amelyben 25 receptet találsz a finom tízóraitól egészen a süteményekig. A szakácskönyv a Tefal weboldaláról tölthető le.

Tefal QB307538 Wizzo

Keverőtál

Nagyméretű, rozsdamentes és elegáns keverőtál, 4 literes űrtartalommal és fedéllel, amelyet biztosan értékelni fogsz. Tökéletes főzésre és sütésre az egész család számára - tészta 40 tortácskára vagy 3 pizzára. Nyami!


Tökéletes hab

A Tefal Promix konyhai robot speciális Flex Whisk habverőjének meghosszabbított drótja könnyen elér a keverőtál aljára és szinte azonnal felver minden alapanyagot. Ezen technológiának köszönhetően tökéletes habot tudsz felverni egyetlen tojásból. Bolygóműves keverése optimálisan összekeveri az alapanyagokat és sima tésztákat és krémeket varázsol asztalodra.


Paraméterek

Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Tefal konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal QB307538 Wizzo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal QB307538 Wizzo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal QB307538 Wizzo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal QB307538 Wizzo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal QB307538 Wizzo.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ