AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Tefal serpenyő Pro Style 24cm

Termékkatalógus
Tefal serpenyő Pro Style 24cm
5 10 értékelés
- nem-tapadó Titanium Pro belső felülettel: extra tartós, nem tapadó felület, kemény ásványi bázissal szabadalmaztatott fúziós eljárással kezelve és titánnal dúsítva; Thermo-Spot hőmérséklet-indikátorral; az indukciós alj rozsdamentes acéllemezzel tökéletes hőeloszlást biztosít, ellenáll a deformálódásnak és egyenletesen főz, fém konyhai eszközök használhatók hozzá, külső felület: fekete, tapadásmentes, használható energiaforrás: gáz, elektromos áram, üvegkerámia, indukciós
Kód:  TEFST244 Termékszám:  E4260412 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal serpenyő Pro Style 24cm

Élvezd a nagyszerű főzési élményt a 24 cm-es, kiváló minőségű Tefal Pro Style serpenyővel, annak extra Titanium Pro nem-tapadós felületével és Thermo-Spot hőmérséklet-kijelzőjével! A Thermo-Spot hőmérséklet-indikátor azt jelzi számodra, hogy a Tefal elérte a megfelelő hőmérsékletet, és készen áll a sütésre. Ez azt jelenti, hogy a serpenyő soha nem fog túlmelegedni, és a Tefal Pro Style serpenyőben készült ételek kiváló minőségűek lesznek. A Thermo-Spot jelző két színárnyalatot tartalmaz. Alapállapotban a csíkos változat jelenik meg, és amikor az ideális sütési hőmérséklet eléri a 180 ° C-ot, akkor az indikátor színe vörösre változik.

A Tefal Pro Style 24cm-es serpenyő főbb jellemzői

  • Nem-tapadós felületű,  Titanium Pro
  • Thermo-Spot hőmérséklet-kijelző
  • Tefal serpenyő, Pro Style 24 cm-es, indukciós aljjal
  • Tökéletes hőeloszlás az egyenletes főzéshez
  • Karcálló
  • Használhatsz hozzá fém konyhai eszközöket

Nincs több odaégetett étel

A kemény ásványi bázisú és titánnal dúsított Titanium Pro serpenyő tapadásmentes felületének köszönhetően nem kell többé aggódnod az odaégetett ételek és a ragadós maradékok vég nélküli súrolása miatt. A Tefal Pro Style 24 cm-es edénnyel egyszerű a főzés. A Tefal-féle rozsdamentes, acéltálcás, indukciós alj nem csak tökéletes hőeloszlást biztosít a tökéletesen egyenletes főzéshez, de magas karcállósággal is bír. Még a fém konyhai eszközök használata sem sérti ezt a felületet.

Tefal Pro Style a kényelmes és egészséges főzéshez

A Pro Style serpenyő – aljának köszönhetően - bármilyen tűzhelyen használható, beleértve az indukciós tűzhelyeket is. A Tefal egészség- és környezetbarát. Nem tartalmaz ólmot, kadmiumot vagy PFOA-t (perfluoroktánsavat), amelyet pedig gyakran használnak konyhai eszközök gyártásánál, noha veszélyes a környezetre és magára az emberre is. A Tefal Pro Style 24 cm-es serpenyővel történő főzés nemcsak kényelmes és egyszerű, hanem egészséges is. 

Paraméterek

Serpenyő felső szélének átmérője
24 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
17 cm Kész!
Serpenyő magassága
5,5 cm Kész!
Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője
24 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
17 cm Kész!
Serpenyő magassága
5,5 cm Kész!

Felszín

Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!
Külső felület
Tapadásmentes Kész!

Típus

Típus
Klasszikus Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők
Nem éles fémeszközzel is használható, Mosogatógépben mosható, Sütésálló, Hőindikátor Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal serpenyő Pro Style 24cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Pánev Pro Style 24cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Panvica Pro Style 24 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Pfanne Pro Style 24cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Pfanne Pro Style 24cm.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ