A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Tefal So Intensive 25 cm-es

Termékkatalógus
Tefal So Intensive 25 cm-es
4,6 5 értékelés
- tapadásmentes belső felület, Titán Force technológia: ötrétegű ásványi felület egy kemény titánnal dúsított alappal és dupla borítással a karcállóság érdekében, hosszú élettartam, 3D hatás, Thermo-Spot hőmérséklet-indikátor, új Dutiful réz-bevonat az egyenletes hőeloszlásért és a deformáció kialakulásának megakadályozására. A külső felület: fekete zománc, fém konyhai eszközökkel történő használat lehetősége, ergonomikus fogantyú a kényelmes és biztonságos fogásért, tisztítható a mosogatógépben, alkalmas hőforrások: gáztűzhely, elektromos tűzhely, üvegkerámia, sütőben a maximális működési hőmérséklete 175 ° C, Franciaországban készült
Kód:  TEFA012 Termékszám:  D5031052 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal So Intensive 25 cm-es

Ön is szereti a palacsintát? Akkor ezt a Tefal So Intensive palacsintasütőt biztosan imádni fogja! Tapadásmentes belső felülettel rendelkezik a Titanium Force technológiának köszönhetően, amely rendkívül ellenálló még a fém konyhai eszközök használatakor is. A tökéletes tervezés elárulja, hogy a termék Franciaországban készült. A felhasznált anyagok minősége lehetővé teszi hogy a serpenyőt gáz, elektromos és kerámia lapos tűzhelyen használja. Az edény alsó része tömör réz-bevonatú, amely biztosítja az egyenletes hőeloszlást és egyúttal megakadályozza az esetleges deformációt is. A Thermo Spot hőmérséklet jelző által mindig tudja majd, ha az edény már elég forró. Az ergonomikus markolatnak hála igazán kényelmesen használhatja a serpenyőt. Nem szükséges aggódnia sem, az anyagának köszönhetően alkalmas a mosogatógépben történő tisztításra is. Ezen felül használhatja a serpenyőt a sütőben is maximum 175 ° C-on.

 Tefal So Intensive 25 cm-es palacsintasütő főbb jellemzői

  • Titán Force tapadásmentes felület 
  • Thermo Spot hőmérséklet kijelző 
  • Új Dutiful réz-bevonatos alsó rész
  • A külső felülete fekete zománc
  • Ellenálló - fém konyhai eszközökkel is használhatja
  • Ergonómikus fogantyú
  • Tisztítható a mosogatógépben
  • A Tefal serpenyőt használhatja gáz, elektromos és kerámia lapos tűzhelyen is
  • Emellett, maximum 175 ° C-on sütőben is használhatja
  • Franciaországban készült

Titanium Force: belső tapadásmentes felület 

Az egyedülálló tapadásmentes Titán Force bevonatot egy  ötrétegű ásványi felület alkotja amelyet egy titánnal megerősített kemény alap és kettős borítás tesz még ellenállóbbá. Ez bizonyítja, hogy az edény kiváló karcállósággal rendelkezik, azaz hosszú élettartamot és 3D hatást garantál.

Méretei:
25 cm

Paraméterek

Serpenyő felső szélének átmérője
25 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
21,5 cm Kész!
Serpenyő magassága
2 cm Kész!
Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Alumínium/Anodizált alumínium Kész!

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője
25 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
21,5 cm Kész!
Serpenyő magassága
2 cm Kész!

Felszín

Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Alumínium/Anodizált alumínium Kész!
Külső felület
Zománcozott, Lakkozott Kész!

Típus

Típus
Palacsintasütő Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők
Nem éles fémeszközzel is használható, Mosogatógépben mosható, Sütésálló, Hőindikátor Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal So Intensive 25 cm-es Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal So Intensive palačinkovací pánev 25cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal So Intensive panvica na palacinky 25 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Pfannkuchenpfanne So Intensive von 25cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Pfannkuchenpfanne So Intensive von 25cm.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ