Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Tefal SV7111E0 Express Compact

Termékkatalógus
Tefal SV7111E0 Express Compact
5 2 értékelés
Gőzállomás - függőleges gőzölés, teljesítmény: 2600 W, gőzteljesítmény: 120 g/perc, 1700 ml-es tartály, 1,6 m hosszú kábel, gőzlövet: 340 g/perc, funkciók: függőleges gőzölés, vízkőtelenítés, gyorsmelegítés, kivehető víztartály, hordzár, auto kikapcsolás és eco mód, türkiz
Kód:  TEFPG087 Termékszám:  SV7111E0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal SV7111E0 Express Compact

Tefal header

Tefal SV7111E0 Express Compact

Tefal gőzállomás függőleges gőzöléssel

Belefáradtál a hagyományos vasalásba, és szeretnéd csökkenteni a vasalással töltött időt, miközben megnöveled a vasaló teljesítményét, hogy hatékonyabb eredményeket érhess el? Akkor a Tefal gőzállomás a megfelelő választás számodra. A Tefal SV7111E0 Express Compact vasaló gőzállomással egy 1,7 literes, XL méretű eltávolítható víztartállyal rendelkezik és 2 perc alatt készen áll a használatra. Az Xpress Glide vasalótalp lehetővé teszi a Tefal gőzállomás könnyű siklását a vasalt anyagon. A Tefal SV7111E0 ExpressCompact gőzállomás segítségével függőlegesen is vasalhatsz az olyan ruhák gyors kiigazításához, mint például az öltönyök, függönyök vagy finom anyagok. Az ECO üzemmód mérsékli a készülék energiafogyasztását, miközben megőrzi a vasaló hatékony teljesítményét.

 

 Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás

Egyszerű és gyors vasalás

A Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás gondoskodik a könnyű és gyors vasalásról. Egy eltávolítható víztartállyal érkezik, amelyet egyszerűen újratölthetsz.

Elpusztítja a baktériumok 99,9 %-át

A hőmérséklet és a gőznyomás optimális beállításának kombinációjával a vasaló a vasalt ruhákban található baktériumok 99,9 %-tól megszabadul.

 Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás

Tökéletes eredmények a Tefal gőzállomással

A Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás 5,8 bar nyomással és a 120 g/perces gőzkibocsátással kifogástalan eredményeket biztosít. Így a ruháid tökéletesen vasaltak lesznek.

 Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás

Nagy teljesítmény a páratlan eredményekért

A Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás vitathatatlanul legnagyobb előnye az erőteljes, 340 g/perces gőzlövet. Ez megkönnyíti még az igazán makacs gyűrődések kisimítását is.

 Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás

A Tefal vasaló gyorsan felmelegszik

A 2 600 W-os magas teljesítményének köszönhetően a vasaló 2 perc alatt felmelegszik, így szinte azonnal használatra kész.

 Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás

Xpress Glide vasalótalp

A Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás Xpress Glide vasalótalppal büszkélkedhet, így maximálisan csúszik vasalás közben.

 Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás

Teljesen biztonságos

A Tefal SV7111E0 gőzállomás zárrendszerrel is rendelkezik a teljesen biztonságos tárolás és szállítás érdekében.

 Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás

Kompakt váz a könnyű és kényelmes használatért

A Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomást úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsa használat közben. A kompakt váza kisebb, mint egy A4-es méretű papír.

 Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás

Tefal gőzállomás függőleges gőzöléssel

Amennyiben nincs sok időd és gyorsan szeretnéd rendbe szedni a ruháidat, biztosan örömmel fogadod a Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás függőleges gőzölésének lehetőségét.

 Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás

Eco üzemmód a Tefal vasalóhoz

A Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás emellett ECO üzemmódot is biztosít, amely mérsékli a készülék energiafogyasztását anélkül, hogy az a vasaló teljesítményének rovására menne.

10 évig javítható termék

10 évig javítható termék

A Tefal termékek kiváló minőségűek. Ha azonban valami mégis történik a termékkel, a gyártó 10 évig garantálja a javíthatóságot. További információ itt.

 Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás
 Tefal SV7111E0 Express Compact gőzállomás

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2600 W
  • Folyamatos gőzkibocsátás: 120 g/perc
  • Gőzlövet: 340 g/perc
  • Víztartály kapacitása: 1,7 l
  • Tápkábel hossza: 1,6 m
  • Gőztömlő hossza: 1,7 m
  • Vasalótalp: Xpress Glide
  • Szín: fehér és türkiz

Funkciók

  • Vízkőmentesítési funkció: IGEN
  • Automatikus leállítás: IGEN
  • ECO mód: IGEN
  • Zárrendszer: IGEN
  • Víztartály : eltávolítható

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
ECO mód Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 600 W Kész!
Gőzkibocsátás
120 g/perc Kész!
Gőzlövet
340 g/perc Kész!

Szín

Szín
Türkiz Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal SV7111E0 Express Compact Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal SV7111E0 Express Compact. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal SV7111E0 Express Compact.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ