Všechny dárky jako na dlani

Teleobjektívek

Ajánlott

A teleobjektív általában 150mm-es vagy annál nagyobb gyújtótávolsággal rendelkezik. Ezért a távoli témákat, objektumokat is elérhető közelségbe tudja hozni - úgy működik, mint egy távcső. A telefotó objektívek a fotográfia számos ágában használhatók, de leggyakrabban sport-, természet- és portréfotózáshoz.

Tovább

Teleobjektív - Milyen paramétereket vegyünk figyelembe a választáskor?

A teleobjektívek a legdrágább lencsék közé tartoznak. Ezért, nagyon fontos tisztában lenni pár tényezővel, hogy pontosan be tudjuk határolni, melyik az a taleobjektív, amely a célnak megfelel.

A teleobjektív bajonettje

A bajonett rögzíti az objektívet a kamera vázához. Canon vázhoz ugye nem veszünk Nikon teleobjektívet. Itt az a szabály, hogy minden gyártó saját bajonett-típust használ, így a különböző márkájú objektívek és vázak nem kompatibilisek egymással. Inkompatibilis teleobjektív is használható átalakító vagy adapter segítségével, de hátrányuk, hogy korlátoznak bizonyos funkciókat, például az autofókuszt, tehát automatikus élességállítást, amely bizonyos helyzetekben nem túl előnyös.

A teleobjektív használata APS-C és Full Frame érzékelő esetén

Az objektívek abban is különböznek, hogy különböző érzékelőmérethez tervezhetik őket. A Canon teleobjektív kínálata ebből a szempontból különleges. A Canon EF teleobjektív APS-C és Full Frame érzékelővel rendelkező Canon tükörreflexes fényképezők vázaira egyaránt felszerelhető. Ezzel szemben a Canon EF-S objektív csak Canon APS-C fényképezőgépekkel használható. Pontosabban fel lehet tenni EF-S Canon teleobjektívet Full Frame vázra is, de a keresőben egy hatalmas fekete szegély fogja körbeölelni a fotózott témát.

A Nikon és más márkák esetében minden teleobjektív kompatibilis az adott márka Full Frame és APS-C fényképezőgépeivel. Figyelembe kell azonban venni, hogy a teleobjektívek gyújtótávolsága Full Frame érzékelővel való használatra van megadva, így APS-C vázra szereléskor a gyújtótávolság az úgynevezett crop faktor miatt megnő.

Teleobjektív - Crop faktor

A crop faktor fogalma olyan, mint fociban a les, nem könnyű elmagyarázni. A Full Frame szenzorméret (24x36 mm) kb. 1,6-szor nagyobb, mint a APS-C. Tehát ez azt jelzi, hogy ha egy teleobjektívet APS-C vázra szerelünk, gyújtótávolsága "meghosszabodik" (200mm x 1,6 = 320mm). A gyakorlatban nem történik csoda és nem nyúlik meg a telefotó lencsénk, csupán nagyobb kivágást kapunk a fotózott témából. A gyújtótávolság közvetlenül kapcsolódik a fényképezőgép látószögéhez - vagyis ahhoz, hogy a felvett jelenet mekkora része fér el a képkockában. Általános szabályként elmondható, hogy minél nagyobb a crop faktor, annál hosszabb az átszámított gyújtótávolság, annál kisebb az teleobjektív látószöge és annál jobban közelít.

Érzékelő típusa Érzékelő mérete Crop faktor
Teljes képkocka (35 mm-es film) 36 × 24 mm 1
APS-C (Nikon, Pentax, Sony) 23,6 × 15,6 mm 1,5
APS-C (Canon) 22,2 × 14,8 mm 1,6
4/3 ″ 18 × 13,5 mm 2
i Példa: ha egy 200mm-es gyújtótávolságú teleobjektívet szeretnél felszerelni egy APS-C érzékelővel rendelkező Nikon fényképezőgépvázra, akkor a kapott és valós gyújtótávolság 320mm lesz (200mm × 1,6 crop faktor). A Full Frame érzékelővel rendelkező fényképezőgépek esetében az objektív gyújtótávolsága változatlanul 200mm marad.

Teleobjektív - Képstabilizáció

Egyes teleobjektív modellek optikai képstabilizálás funkcióval vannak felszerelve. Az optikai stabilizáló mechanizmus a lencsék mechanikus mozgatásával küszöböli ki a kép elmosódását. Ez lehetővé teszi a hosszabb expozíciós idő elérését állvány nélkül. Ez a funkció különösen hasznos vadfotózásnál vagy portrézáshoz gyenge fényviszonyok mellett. A képstabilizátor megakadályozza a kép rázkódását videók rögzítésekor. Az optikai stabilizálás általában az teleobjektív házán kapcsolható be és ki.

Teleobjektív és a szűrő átmérője

A teleobjektív szűrők némileg eltérhetnek a klasszik filterektől. A teleobjektív rendszerint nagyobb átmérőjű frontlencsével rendelkezik, így a szűrő mérete a 105 mm-t is elérheti. A szuper telefotó objektívek esetében azonban a szűrőt be lehet csúsztatni az objektív testébe. Ne feledd, hogy a szűrő átmérőjének mindig meg kell egyeznie a teleobjektív belső menetének átmérőjével - például egy 58 mm-es objektívre nem fogsz tudni 67 mm-es szűrőt tenni. Teleobjektív használatakor nagyon gyakori az UV-szűrő felhelyezése, mely a lencsét a szennyeződésektől és a nem kívánt ultraibolya sugárzástól védi, vagy a polarizációs szűrő használata a nem kívánt tükröződések megakadályozására.

i

Egyre többeket érdekel a teleobjektív okostelefonokhoz. Ezek gyakran telefon objektív szett formájában kaphatók, többféle objektívvel a készletben, például széles látószögű objektív, makró, polarizáló és teleobjektív kétszeres nagyítással.

A teleobjektív fényereje

A teleobjektív fényereje azt a fénymennyiséget jelzi, amelyet a teleobjektív átereszt az érzékelőre. Ezt a rekesznyílás értéke fejezi ki, és minél kisebb ez az érték, annál nagyobb a fényerősség. Zoom teleobjektív esetén a legrövidebb gyújtótávolságnál a rekeszérték körülbelül f/4. A drágább és jobb minőségű teleobjektív modellek f/2,8-as értékkel is rendelkezhetnek.

  • A nagyobb fényerő rövidebb expozíciós időt jelent, így kisebb a rázkódás miatti elmosódás kockázata.
  • A kis rekeszszám beállítása (nagyobb objektív rekeszérték) lehetővé teszi a kis mélységélességű képek készítését is.
Teleobjektiv Canon EF 200-400mm f/4.0 L IS USM Teleobjektiv NIKKOR 180-400mm f/4.0E FL ED VR TC1.4 Teleobjektiv TAMRON SP 150-600mm f/5.0-6.3 Di VC USD G2

Canon EF 200-400mm f/4.0 L IS USM - a híres fehér Canon teleobjektívek egyike

NIKKOR 180-400mm f/4.0E FL ED VR TC1.4 - a Nikon teleobjektívek egyik zászlóshajója

TAMRON SP 150-600mm f/5.0-6.3 Di VC USD G2

A teleobjektív és a fókuszsebesség

A teleobjektívek és általában az objektívek esetében a fókuszálási sebesség fontos szerepet játszik abban, hogy mindig a megfelelő pillanatot tudjuk elkapni.

  • A teleobjektív házában elhelyezkedő fókuszáló motor gyorsabb és pontosabb fókuszt garantál
  • A fényképezőgép házában található fókuszáló motorra támaszkodó teleobjektív olcsóbb, de lassabb

A teleobjektív és az optikai minőség

A használt lencsék típusa és a lencsék tükröződésmentesítése jelentős hatással van az optikai minőségre. A drágább teleobjektívek esetében az aszférikus lencsék és az ED tagok a leggyakoribbak.

  • Az aszférikus lencsék előnye, hogy kisebbek, könnyebbek, jobbak az optikai tulajdonságaik és kiküszöbölik az optikai hibákat.
  • Az ED üvegek egyenletesen törik meg a fénysugarakat a színspektrumban, ezáltal lényegesen jobb optikai minőséget és élességet érnek el a fényképeken, és egyben elnyomják a kromatikus hibákat.

Teleobjektívek és a jelölésükben használt rövidítések

Az objektív rövidítése A rövidítés jelentése Funkciók
USM, AF-S, SWM, HSM, STM Ultrahangos fókuszáló motorral felszerelt teleobjektívek Gyors, pontos és csendes fókuszálás
ASPH, ASP, ASL Aszférikus lencsék Az ilyen objektívekkel ellátott teleobjektívek kisebbek, könnyebbek és jobb optikai tulajdonságokkal rendelkeznek.
ED, APO, LD, AD ED üveg nagyon alacsony színszóródással Javított képélesség és a színhibák (kromatikus (szín) aberráció) korrekciója
IS, VR, OS A beépített stabilizátorral rendelkező teleobjektívek megjelölése Lehetővé teszi statikus felvételek készítését állvány használata nélkül
DX, EF-S, Di-II, DC Teleobjektívek csak kis (APS-C) érzékelős DSLR fényképezőgépekhez -

Eredeti vs. teleobjektív alternatív gyártótól

Az alternatív/nem eredeti teleobjektívek elsősorban a beszerzési árban és a funkcionalitásban különböznek az eredetitől. Az eredeti teleobjektív 100%-os kompatibilitást biztosít a fényképezőgépvázzal. Ezért biztos lehetsz benne, hogy mindig minden információ átadásra kerül az objektív és a fényképezőgép között. Ezzel szemben a nem-eredeti/alternatív teleobjektív alacsonyabb áron beszerezhető, de nem garantált, hogy teljes kompatibilitást biztosít a fényképezőgéppel.

A teleobjektív használata - Fotózás teleobjektívvel - Tippek

Kijelenthető, hogy teleobjektívvel nehezebb fotózni, mint a nagylátószögű obikkal. Gyarapodhatnak az elmosódott vagy levágott képek, mivel nehezebb komponálni, ha az előttünk lévő témának csak egy kis szeletét látjuk. Egy teleobjektív nehezebb is, a fényereje is kisebb, ahogy romlanak a fényviszonyok, egyre nahezebb velük dolgozni. Lássunk pár tippet a teleobjektív használatához.

Állítsd a kamerát magasabb ISO értékre

Ez különösen akkor hasznos, ha állvány nélkül, teleobjektívvel fényképezel, és nincs beépített stabilizáló rendszered sem. Magasabb ISO-érték (legalább ISO 400 vagy annál magasabb) beállításával megfelelően világos képeket készíthetsz megfelelő expozíciós sebességgel. Ne feledd azonban, hogy az ISO-érték növekedésével a kép digitális zaja is növekszik, ami rontja a kép minőségét.

i A fényképezésben érvényes, hogy az expozíciós időt a következő képlet alapján állítjuk be: 1/az objektíven használt gyújtótávolság értéke. Példa: 600 mm gyújtótávolságú teleobjektívet használunk = nem választunk hosszabb expozíciós időt, mint 1/600 s. Pontosabban ez az az elméleti érték, amit kézben ki tudunk tartani, beépített stabilizátor nélkül.

Fotózás teleobjektívvel állványon

Használj fotóállványt a minél kiválóbb képélesség eléréséhez. A általános fotóállványt a 200 mm-nél nagyobb gyújtótávolságú teleobjektívvel történő fényképezéshez javasoljuk. A gyújtótávolság növekedésével kézi felvétel készítésekor drámaian megnő az elmosódás kockázata, már a teleobjektív legkisebb rezgése mellett is. Ez annak köszönhető, hogy a teleobjektív hosszú gyújtótávolság használatakor a jelenetnek csak egy szűkebb részét jeleníti meg. A háromlábú állványokat leggyakrabban vadfotózáshoz használják. A monopod, azaz egylábú állvány főleg riportfotósok hasznos segítőtársa olyan helyzetekben, ahol pillanatok alatt kell reagálni a jelenet változásaira.

Teleobjektív - koncentrálj a pontos fókuszra

A mélységélesség csökkentésével kapcsolatban a teleobjektív használata során fokozott figyelmet kell fordítani a pontos fókuszálásra. Ezért, ha portrét vagy vadállatokat fényképezel, fontos, hogy az alany szemei vagy szemeinek környéke mindig fókuszban legyen. Teleobjektívvel történő fényképezéskor a manuális fókusz felejtős. Így mindig a lehető legjobb eredményt fogod elérni.

Állványon kapcsold ki a teleobjektív képstabilizáló funkcióját

A legtöbb teleobjektív modell optikai képstabilizálás funkcióval van felszerelve. A stabilizálásnak általában nem csak az objektív optikai rendszerén keresztül kell történnie, hanem magán a fényképezőgépen keresztül is. Légy óvatos a stabilizátor használatával, ha állványt is használsz a teleobjektívvel, mivel ebben az esetben az elmosódás veszélye áll fenn. Ennek oka, hogy a stabilizáló rendszer mozgó elemei állandó mozgásban vannak még akkor is, ha a fényképezőgép és az objektív teljesen mozdulatlan állapotban van az állványnak köszönhetően.

Teleobjektív ár

Talán senki nem lep meg, hogy a különféle teleobjektív modellek ára rendkívül változó, s nagyban befolyásolja a teleobjektív márkája és minősége. A legolcsóbb teleobjektív modellek ára 100 ezer forint alatt mozog, s van közöttük Canon teleobjektív is, annak ellenére, hogy ez az egyik legismertebb és legjobb minőséget nyújtó márka. A 100 és 200 ezer forint közötti árkategória még mindig az alapmezőnyt képviseli, de itt már található például Sony teleobjektív is a Sony MILC-ek számára. 200 és 500 ezer forint között a kínálat jelentősen kiszélesedik, s itt már számos márka képviselteti magát. Találhatunk például Nikon teleobjektív modelleket, de a Sony és a Panasonic is képviselteti magát. Az ennél drágább kategóriában is számos márka és olyan teleobjektív modellek találhatók, amelyek a fotózás legnagyobb szerelmesei és a profi fotósok legmagasabb igényeit is kielégítik.

i

A használt teleobjektív, vagy sok esetben csak felbontott de nem használt teleobjektív gyakran jelentősen jobb áron szerezhető be, mint vadonatúj társaik. Ha érdekel ez a lehetőség, akkor használt teleobjektív oldalunkon nézz szét. Ha a használt teleobjektív nem a te világod, de mégis kipróbálnád és szeretnéd a lehető legjobb áron megvásárolni a számodra tökéletes teleobjektív modellt, akkor olcsó teleobjektív oldalunkon nézz szét.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sony FE 70-200 mm f/2.8 OSS GM Szállításra kész 2 db
Objektív - tükör nélküli gépekhez, Sony FE bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 105 mm-300 mm), optikai stabilizátor, Kettős Lineáris motor, szűrőátmérő: 77 mm
993 790 Ft

2.
Canon EF-S 55-250mm F4.0 - 5.6 IS STM Szállításra kész > 5 db
Objektív - tükörreflexes gépekhez, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 88 mm-400 mm), optikai stabilizátor, STM motor, szűrőátmérő: 58 mm
114 990 Ft

3.
Canon EF 75-300mm F4.0 - 5.6 III Zoom Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Objektív - tükörreflexes gépekhez, Canon EF bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 120 mm-480 mm), Mikromotor motor, szűrőátmérő: 58 mm
94 990 Ft

Még több
28 tétel
Canon EF 75-300mm F4.0 - 5.6 III Zoom
Objektív - tükörreflexes gépekhez, Canon EF bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 120 mm-480 mm), Mikromotor motor, szűrőátmérő: 58 mm

94 990 Ft áfa nélkül 74 800 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC318
Sony FE 70-200 mm f/2.8 OSS GM
Objektív - tükör nélküli gépekhez, Sony FE bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 105 mm-300 mm), optikai stabilizátor, Kettős Lineáris motor, szűrőátmérő: 77 mm

993 790 Ft áfa nélkül 782 510 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OS032ab9
Canon EF-S 55-250mm F4.0 - 5.6 IS STM
Objektív - tükörreflexes gépekhez, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 88 mm-400 mm), optikai stabilizátor, STM motor, szűrőátmérő: 58 mm

114 990 Ft áfa nélkül 90 540 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC326ik
M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150 mm f/4.0-5.6 R black
Objektív - tükör nélküli gépekhez, Micro Four Thirds (4/3") bajonett, 4/3 érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 80 mm-300 mm), MSC motor, szűrőátmérő: 58 mm

-8% 94 490 Ft
86 990 Ft áfa nélkül 68 500 Ft
Figyelem
Nem elérhető
Termékkód: OL426e
TAMRON SP 150-600mm f / 5.0-6.3 Di VC USD G2 a Nikon számára
Objektív - tükörreflexes gépekhez, Nikon F bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 225 mm-900 mm), optikai stabilizátor, USD motor, szűrőátmérő: 95 mm

448 790 Ft áfa nélkül 353 380 Ft
Figyelem
Nem elérhető
Termékkód: OT338b
TAMRON 70-180mm F2.8 Di III VXD Sony-hoz
Objektív - tükör nélküli gépekhez, Sony E bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 270 mm-105 mm), Kettős Lineáris motor, szűrőátmérő: 67 mm

-5% 440 290 Ft
419 890 Ft áfa nélkül 330 620 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OT498a
M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150 mm R silver
Objektív - tükör nélküli gépekhez, Micro Four Thirds (4/3") bajonett, 4/3 érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 80 mm-300 mm), MSC motor, szűrőátmérő: 58 mm

-8% 94 490 Ft
86 990 Ft áfa nélkül 68 500 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OL426e1
Sony 55-210 mm F4.5-6.3 fekete
Objektív - tükör nélküli gépekhez, Sony E bajonett, APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 83 mm-315 mm), optikai stabilizátor, szűrőátmérő: 49 mm

109 590 Ft áfa nélkül 86 290 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS030m1
TAMRON SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 Canon fényképezőgépekhez
Objektív - tükörreflexes gépekhez, Canon EF bajonett, Full Frame érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 240 mm-960 mm), optikai stabilizátor, USD motor, szűrőátmérő: 95 mm

-1% 435 730 Ft
429 890 Ft áfa nélkül 338 500 Ft
Figyelem
Nem elérhető
Termékkód: OT338a
TAMRON SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2, Canon bajonettre
Objektív - tükörreflexes gépekhez, Canon EF bajonett, Full Frame érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 112 mm-320 mm), optikai stabilizátor, USD motor, szűrőátmérő: 77 mm

-2% 467 880 Ft
459 990 Ft áfa nélkül 362 200 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OT327z3
Sony 70-200 mm F4
Objektív - Sony FE bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 105 mm-300 mm), optikai stabilizátor, szűrőátmérő: 72 mm

559 790 Ft áfa nélkül 440 780 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OS030l6u
Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS
Objektív - Sony FE bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 300 mm-900 mm), optikai stabilizátor, AF-S motor, szűrőátmérő: 95 mm

715 190 Ft áfa nélkül 563 140 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS919a3
Panasonic Lumix 35-100 mm ASPH Mega OIS F4,0-5,6 fekete
Objektív - tükör nélküli gépekhez, Micro Four Thirds (4/3") bajonett, 4/3 érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 70 mm-200 mm), optikai stabilizátor, MF motor, szűrőátmérő: 46 mm

117 690 Ft áfa nélkül 92 670 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ON105l1
Sony 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS
Objektív - tükör nélküli gépekhez, Sony FE bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 150 mm-600 mm), optikai stabilizátor, Kettős Lineáris motor, szűrőátmérő: 77 mm

996 690 Ft áfa nélkül 784 800 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: OS032ab2
Panasonic Lumix S Pro 70-200mm f/4.0 OIS
Objektív - tükör nélküli gépekhez, L-Mount bajonett, Full Frame érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 140 mm-400 mm), Lineáris motor, szűrőátmérő: 77 mm

-12% 773 090 Ft
684 000 Ft áfa nélkül 538 590 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: ON106a2
Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS
Objektív - Sony FE bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 300 mm-900 mm), optikai stabilizátor, AF-S motor, szűrőátmérő: 95 mm

734 590 Ft áfa nélkül 578 420 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: OS919a3
Tamron 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD Sony E-hez
Objektív - tükör nélküli gépekhez, Sony E bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, RXD motor, szűrőátmérő: 67 mm

-17% 245 200 Ft
204 730 Ft áfa nélkül 161 200 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: OT360s
NIKKOR 70-300mm F4.5-6.3G AF-P DX ED
Objektív - tükörreflexes gépekhez, Nikon F bajonett, APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 105 mm-450 mm), AF-P motor, szűrőátmérő: 58 mm

119 890 Ft áfa nélkül 94 400 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt 5 db
Várható 2021. 11. 30.
Termékkód: OI392r7
NIKKOR Z 24-200 mm f/4-6,3 VR
Objektív - tükör nélküli gépekhez, Nikon Z bajonett, Full Frame érzékelő, szűrőátmérő: 67 mm

374 590 Ft áfa nélkül 294 950 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt 1 db
Várható 2021. 10. 31.
Termékkód: OI351q
Panasonic Lumix G X Vario 45-175mm F4.0-F5.6 fekete
Objektív - tükör nélküli gépekhez, Micro Four Thirds (4/3") bajonett, 4/3 érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 90 mm-350 mm), HSM motor, szűrőátmérő: 46 mm

168 990 Ft áfa nélkül 133 060 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt 1 db
Várható 2021. 10. 31.
Termékkód: ON105k0d13
Panasonic Lumix S PRO 16-35 mm f/4
Objektív - tükör nélküli gépekhez, L-Mount bajonett, Full Frame érzékelő, szűrőátmérő: 77 mm

569 690 Ft áfa nélkül 448 570 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt 1 db
Várható 2021. 10. 31.
Termékkód: ON110a1
Panasonic Lumix S Pro 24-70mm f/2,8
Objektív - tükör nélküli gépekhez, L-Mount bajonett, Full Frame érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 70 mm-24 mm), Lineáris motor, szűrőátmérő: 82 mm

889 890 Ft áfa nélkül 700 700 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt 1 db
Várható 2021. 10. 31.
Termékkód: ON106a4
NIKKOR 200-500 mm F5.6G AF-S ED VR
Objektív - tükörreflexes gépekhez, Nikon F bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 300 mm-750 mm), optikai stabilizátor, AF-S motor, szűrőátmérő: 95 mm

499 890 Ft áfa nélkül 393 610 Ft
Kosárba
Kérés esetén 4 napon belül megrendeljük
Termékkód: OI392s8
Panasonic LUMIX S 70-300mm F4,5-5,6 Macro OIS
Objektív - tükör nélküli gépekhez, L-Mount bajonett, Full Frame érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 300 mm-70 mm), optikai stabilizátor, szűrőátmérő: 77 mm

494 690 Ft áfa nélkül 389 520 Ft
Kosárba
Kérés esetén 5 napon belül megrendeljük
Termékkód: ON1958a1
Canon objektívCanon objektívek – hogy ismerd ki magad bennük A Canon márkához keresel objektívet, és nem tudod, melyiket válaszd? Ebben a cikkben körüljárjuk az...

Teleobjektívek

A Teleobjektívek kategóriában összesen 28 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó teleobjektívek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább teleobjektívek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb teleobjektívek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: teleobjektívek vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ