30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Teleobjektívek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ajánlott
Bajonett
Nikon F
(1)
Canon EF
(4)
Micro 4/3
(14)
Sony E
(13)
Fujifilm X
(4)
Objektív típusa
Fix fókusz
(3)
Zoom
(44)
Min. gyújtótávolság
12 mm
300 mm
-
Max. gyújtótávolság
28 mm
600 mm
-
Szűrő átmérője
46 mm
95 mm
-
Karbantartás típusa
Automatikus
(46)
Teljesen manuális
(2)

A teleobjektív általában 150mm-es vagy annál nagyobb gyújtótávolsággal rendelkezik. Ezért a távoli témákat, objektumokat is elérhető közelségbe tudja hozni - úgy működik, mint egy távcső. A telefotó objektívek a fotográfia számos ágában használhatók, de leggyakrabban sport-, természet- és portréfotózáshoz.

Tovább

Teleobjektív - Milyen paramétereket vegyünk figyelembe a választáskor?

A teleobjektívek a legdrágább lencsék közé tartoznak. Ezért, nagyon fontos tisztában lenni pár tényezővel, hogy pontosan be tudjuk határolni, melyik az a taleobjektív, amely a célnak megfelel.

A teleobjektív bajonettje

A bajonett rögzíti az objektívet a kamera vázához. Canon vázhoz ugye nem veszünk Nikon teleobjektívet. Itt az a szabály, hogy minden gyártó saját bajonett-típust használ, így a különböző márkájú objektívek és vázak nem kompatibilisek egymással. Inkompatibilis teleobjektív is használható átalakító vagy adapter segítségével, de hátrányuk, hogy korlátoznak bizonyos funkciókat, például az autofókuszt, tehát automatikus élességállítást, amely bizonyos helyzetekben nem túl előnyös.

A teleobjektív használata APS-C és Full Frame érzékelő esetén

Az objektívek abban is különböznek, hogy különböző érzékelőmérethez tervezhetik őket. A Canon teleobjektív kínálata ebből a szempontból különleges. A Canon EF teleobjektív APS-C és Full Frame érzékelővel rendelkező Canon tükörreflexes fényképezők vázaira egyaránt felszerelhető. Ezzel szemben a Canon EF-S objektív csak Canon APS-C fényképezőgépekkel használható. Pontosabban fel lehet tenni EF-S Canon teleobjektívet Full Frame vázra is, de a keresőben egy hatalmas fekete szegély fogja körbeölelni a fotózott témát.

A Nikon és más márkák esetében minden teleobjektív kompatibilis az adott márka Full Frame és APS-C fényképezőgépeivel. Figyelembe kell azonban venni, hogy a teleobjektívek gyújtótávolsága Full Frame érzékelővel való használatra van megadva, így APS-C vázra szereléskor a gyújtótávolság az úgynevezett crop faktor miatt megnő.

Teleobjektív - Crop faktor

A crop faktor fogalma olyan, mint fociban a les, nem könnyű elmagyarázni. A Full Frame szenzorméret (24x36 mm) kb. 1,6-szor nagyobb, mint a APS-C. Tehát ez azt jelzi, hogy ha egy teleobjektívet APS-C vázra szerelünk, gyújtótávolsága "meghosszabodik" (200mm x 1,6 = 320mm). A gyakorlatban nem történik csoda és nem nyúlik meg a telefotó lencsénk, csupán nagyobb kivágást kapunk a fotózott témából. A gyújtótávolság közvetlenül kapcsolódik a fényképezőgép látószögéhez - vagyis ahhoz, hogy a felvett jelenet mekkora része fér el a képkockában. Általános szabályként elmondható, hogy minél nagyobb a crop faktor, annál hosszabb az átszámított gyújtótávolság, annál kisebb az teleobjektív látószöge és annál jobban közelít.

Érzékelő típusa Érzékelő mérete Crop faktor
Teljes képkocka (35 mm-es film) 36 × 24 mm 1
APS-C (Nikon, Pentax, Sony) 23,6 × 15,6 mm 1,5
APS-C (Canon) 22,2 × 14,8 mm 1,6
4/3 ″ 18 × 13,5 mm 2
i Példa: ha egy 200mm-es gyújtótávolságú teleobjektívet szeretnél felszerelni egy APS-C érzékelővel rendelkező Nikon fényképezőgépvázra, akkor a kapott és valós gyújtótávolság 320mm lesz (200mm × 1,6 crop faktor). A Full Frame érzékelővel rendelkező fényképezőgépek esetében az objektív gyújtótávolsága változatlanul 200mm marad.

Teleobjektív - Képstabilizáció

Egyes teleobjektív modellek optikai képstabilizálás funkcióval vannak felszerelve. Az optikai stabilizáló mechanizmus a lencsék mechanikus mozgatásával küszöböli ki a kép elmosódását. Ez lehetővé teszi a hosszabb expozíciós idő elérését állvány nélkül. Ez a funkció különösen hasznos vadfotózásnál vagy portrézáshoz gyenge fényviszonyok mellett. A képstabilizátor megakadályozza a kép rázkódását videók rögzítésekor. Az optikai stabilizálás általában az teleobjektív házán kapcsolható be és ki.

Teleobjektív és a szűrő átmérője

A teleobjektív szűrők némileg eltérhetnek a klasszik filterektől. A teleobjektív rendszerint nagyobb átmérőjű frontlencsével rendelkezik, így a szűrő mérete a 105 mm-t is elérheti. A szuper telefotó objektívek esetében azonban a szűrőt be lehet csúsztatni az objektív testébe. Ne feledd, hogy a szűrő átmérőjének mindig meg kell egyeznie a teleobjektív belső menetének átmérőjével - például egy 58 mm-es objektívre nem fogsz tudni 67 mm-es szűrőt tenni. Teleobjektív használatakor nagyon gyakori az UV-szűrő felhelyezése, mely a lencsét a szennyeződésektől és a nem kívánt ultraibolya sugárzástól védi, vagy a polarizációs szűrő használata a nem kívánt tükröződések megakadályozására.

i

Egyre többeket érdekel a teleobjektív okostelefonokhoz. Ezek gyakran telefon objektív szett formájában kaphatók, többféle objektívvel a készletben, például széles látószögű objektív, makró, polarizáló és teleobjektív kétszeres nagyítással.

A teleobjektív fényereje

A teleobjektív fényereje azt a fénymennyiséget jelzi, amelyet a teleobjektív átereszt az érzékelőre. Ezt a rekesznyílás értéke fejezi ki, és minél kisebb ez az érték, annál nagyobb a fényerősség. Zoom teleobjektív esetén a legrövidebb gyújtótávolságnál a rekeszérték körülbelül f/4. A drágább és jobb minőségű teleobjektív modellek f/2,8-as értékkel is rendelkezhetnek.

  • A nagyobb fényerő rövidebb expozíciós időt jelent, így kisebb a rázkódás miatti elmosódás kockázata.
  • A kis rekeszszám beállítása (nagyobb objektív rekeszérték) lehetővé teszi a kis mélységélességű képek készítését is.
Teleobjektiv Canon EF 200-400mm f/4.0 L IS USM Teleobjektiv NIKKOR 180-400mm f/4.0E FL ED VR TC1.4 Teleobjektiv TAMRON SP 150-600mm f/5.0-6.3 Di VC USD G2

Canon EF 200-400mm f/4.0 L IS USM - a híres fehér Canon teleobjektívek egyike

NIKKOR 180-400mm f/4.0E FL ED VR TC1.4 - a Nikon teleobjektívek egyik zászlóshajója

TAMRON SP 150-600mm f/5.0-6.3 Di VC USD G2

A teleobjektív és a fókuszsebesség

A teleobjektívek és általában az objektívek esetében a fókuszálási sebesség fontos szerepet játszik abban, hogy mindig a megfelelő pillanatot tudjuk elkapni.

  • A teleobjektív házában elhelyezkedő fókuszáló motor gyorsabb és pontosabb fókuszt garantál
  • A fényképezőgép házában található fókuszáló motorra támaszkodó teleobjektív olcsóbb, de lassabb

A teleobjektív és az optikai minőség

A használt lencsék típusa és a lencsék tükröződésmentesítése jelentős hatással van az optikai minőségre. A drágább teleobjektívek esetében az aszférikus lencsék és az ED tagok a leggyakoribbak.

  • Az aszférikus lencsék előnye, hogy kisebbek, könnyebbek, jobbak az optikai tulajdonságaik és kiküszöbölik az optikai hibákat.
  • Az ED üvegek egyenletesen törik meg a fénysugarakat a színspektrumban, ezáltal lényegesen jobb optikai minőséget és élességet érnek el a fényképeken, és egyben elnyomják a kromatikus hibákat.

Teleobjektívek és a jelölésükben használt rövidítések

Az objektív rövidítése A rövidítés jelentése Funkciók
USM, AF-S, SWM, HSM, STM Ultrahangos fókuszáló motorral felszerelt teleobjektívek Gyors, pontos és csendes fókuszálás
ASPH, ASP, ASL Aszférikus lencsék Az ilyen objektívekkel ellátott teleobjektívek kisebbek, könnyebbek és jobb optikai tulajdonságokkal rendelkeznek.
ED, APO, LD, AD ED üveg nagyon alacsony színszóródással Javított képélesség és a színhibák (kromatikus (szín) aberráció) korrekciója
IS, VR, OS A beépített stabilizátorral rendelkező teleobjektívek megjelölése Lehetővé teszi statikus felvételek készítését állvány használata nélkül
DX, EF-S, Di-II, DC Teleobjektívek csak kis (APS-C) érzékelős DSLR fényképezőgépekhez -

Eredeti vs. teleobjektív alternatív gyártótól

Az alternatív/nem eredeti teleobjektívek elsősorban a beszerzési árban és a funkcionalitásban különböznek az eredetitől. Az eredeti teleobjektív 100%-os kompatibilitást biztosít a fényképezőgépvázzal. Ezért biztos lehetsz benne, hogy mindig minden információ átadásra kerül az objektív és a fényképezőgép között. Ezzel szemben a nem-eredeti/alternatív teleobjektív alacsonyabb áron beszerezhető, de nem garantált, hogy teljes kompatibilitást biztosít a fényképezőgéppel.

A teleobjektív használata - Fotózás teleobjektívvel - Tippek

Kijelenthető, hogy teleobjektívvel nehezebb fotózni, mint a nagylátószögű obikkal. Gyarapodhatnak az elmosódott vagy levágott képek, mivel nehezebb komponálni, ha az előttünk lévő témának csak egy kis szeletét látjuk. Egy teleobjektív nehezebb is, a fényereje is kisebb, ahogy romlanak a fényviszonyok, egyre nahezebb velük dolgozni. Lássunk pár tippet a teleobjektív használatához.

Állítsd a kamerát magasabb ISO értékre

Ez különösen akkor hasznos, ha állvány nélkül, teleobjektívvel fényképezel, és nincs beépített stabilizáló rendszered sem. Magasabb ISO-érték (legalább ISO 400 vagy annál magasabb) beállításával megfelelően világos képeket készíthetsz megfelelő expozíciós sebességgel. Ne feledd azonban, hogy az ISO-érték növekedésével a kép digitális zaja is növekszik, ami rontja a kép minőségét.

i A fényképezésben érvényes, hogy az expozíciós időt a következő képlet alapján állítjuk be: 1/az objektíven használt gyújtótávolság értéke. Példa: 600 mm gyújtótávolságú teleobjektívet használunk = nem választunk hosszabb expozíciós időt, mint 1/600 s. Pontosabban ez az az elméleti érték, amit kézben ki tudunk tartani, beépített stabilizátor nélkül.

Fotózás teleobjektívvel állványon

Használj fotóállványt a minél kiválóbb képélesség eléréséhez. A általános fotóállványt a 200 mm-nél nagyobb gyújtótávolságú teleobjektívvel történő fényképezéshez javasoljuk. A gyújtótávolság növekedésével kézi felvétel készítésekor drámaian megnő az elmosódás kockázata, már a teleobjektív legkisebb rezgése mellett is. Ez annak köszönhető, hogy a teleobjektív hosszú gyújtótávolság használatakor a jelenetnek csak egy szűkebb részét jeleníti meg. A háromlábú állványokat leggyakrabban vadfotózáshoz használják. A monopod, azaz egylábú állvány főleg riportfotósok hasznos segítőtársa olyan helyzetekben, ahol pillanatok alatt kell reagálni a jelenet változásaira.

Teleobjektív - koncentrálj a pontos fókuszra

A mélységélesség csökkentésével kapcsolatban a teleobjektív használata során fokozott figyelmet kell fordítani a pontos fókuszálásra. Ezért, ha portrét vagy vadállatokat fényképezel, fontos, hogy az alany szemei vagy szemeinek környéke mindig fókuszban legyen. Teleobjektívvel történő fényképezéskor a manuális fókusz felejtős. Így mindig a lehető legjobb eredményt fogod elérni.

Állványon kapcsold ki a teleobjektív képstabilizáló funkcióját

A legtöbb teleobjektív modell optikai képstabilizálás funkcióval van felszerelve. A stabilizálásnak általában nem csak az objektív optikai rendszerén keresztül kell történnie, hanem magán a fényképezőgépen keresztül is. Légy óvatos a stabilizátor használatával, ha állványt is használsz a teleobjektívvel, mivel ebben az esetben az elmosódás veszélye áll fenn. Ennek oka, hogy a stabilizáló rendszer mozgó elemei állandó mozgásban vannak még akkor is, ha a fényképezőgép és az objektív teljesen mozdulatlan állapotban van az állványnak köszönhetően.

Teleobjektív ár

Talán senki nem lep meg, hogy a különféle teleobjektív modellek ára rendkívül változó, s nagyban befolyásolja a teleobjektív márkája és minősége. A legolcsóbb teleobjektív modellek ára 100 ezer forint alatt mozog, s van közöttük Canon teleobjektív is, annak ellenére, hogy ez az egyik legismertebb és legjobb minőséget nyújtó márka. A 100 és 200 ezer forint közötti árkategória még mindig az alapmezőnyt képviseli, de itt már található például Sony teleobjektív is a Sony MILC-ek számára. 200 és 500 ezer forint között a kínálat jelentősen kiszélesedik, s itt már számos márka képviselteti magát. Találhatunk például Nikon teleobjektív modelleket, de a Sony és a Panasonic is képviselteti magát. Az ennél drágább kategóriában is számos márka és olyan teleobjektív modellek találhatók, amelyek a fotózás legnagyobb szerelmesei és a profi fotósok legmagasabb igényeit is kielégítik.

i

A használt teleobjektív, vagy sok esetben csak felbontott de nem használt teleobjektív gyakran jelentősen jobb áron szerezhető be, mint vadonatúj társaik. Ha érdekel ez a lehetőség, akkor használt teleobjektív oldalunkon nézz szét. Ha a használt teleobjektív nem a te világod, de mégis kipróbálnád és szeretnéd a lehető legjobb áron megvásárolni a számodra tökéletes teleobjektív modellt, akkor olcsó teleobjektív oldalunkon nézz szét.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Canon EF-M 55-200 mm F4.5 - 6.3 IS STM Szállításra kész 4 db
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Canon EF-M bajonett, APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 88 - 320 mm), szűrőátmérő: 52 mm, autofókusz, stabilizáció, tömege: 260 g
131 090 Ft

2.
Canon EF 75-300mm F4.0 - 5.6 III Zoom Szállításra kész > 5 db
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Canon EF bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 120 - 480 mm), szűrőátmérő: 58 mm, autofókusz, tömege: 480 g
103 990 Ft

48 termék
4,9 25×
Canon EF 75-300mm F4.0 - 5.6 III Zoom
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Canon EF bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 120 - 480 mm), szűrőátmérő: 58 mm, autofókusz, tömege: 480 g
103 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC318
4,7
Sony 55-210 mm F4.5-6.3 - fekete
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony E bajonett, APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 83 - 315 mm), szűrőátmérő: 49 mm, autofókusz, stabilizáció, tömege: 345 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
135 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS030m1
4,7 13×
CANON EF 70-300mm f/4.0-5.6 USM IS II USM Objektív
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Canon EF bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 112 - 480 mm), szűrőátmérő: 67 mm, autofókusz, stabilizáció, tömege: 710 g
279 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC317a
5,0
Canon EF-M 55-200 mm F4.5 - 6.3 IS STM
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Canon EF-M bajonett, APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 88 - 320 mm), szűrőátmérő: 52 mm, autofókusz, stabilizáció, tömege: 260 g
131 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC39
Canon EF 100-400mm F4.5 - 5.6L IS II USM Zoom - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Canon EF 100-400mm F4.5 - 5.6L IS II USM Zoom
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Canon EF bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 160 - 640 mm), szűrőátmérő: 77 mm, autofókusz, por- és nedvességállóság, stabilizáció, tömege: 1640 g
1 168 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OC321b
5,0
Tamron 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD Sony E-hez
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony E bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, szűrőátmérő: 67 mm, autofókusz, por- és nedvességállóság, tömege: 545 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
219 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OT360s
TAMRON 70-180mm F2.8 Di III VXD Sony-hoz - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
TAMRON 70-180mm F2.8 Di III VXD Sony-hoz
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony E bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 105 - 270 mm), szűrőátmérő: 67 mm, autofókusz, por- és nedvességállóság, tömege: 810 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
435 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: OT498a
Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7
Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS
Objektív - Sony E bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 300 - 900 mm), szűrőátmérő: 95 mm, autofókusz, por- és nedvességállóság, stabilizáció, tömege: 2150 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
818 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS919a3
Tamron 28-200mm f/2,8-5,6 Di III RXD - Objektív
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Tamron 28-200mm f/2,8-5,6 Di III RXD
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony E bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 42 - 300 mm), szűrőátmérő: 67 mm, autofókusz, por- és nedvességállóság, tömege: 575 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
Leárazás -6 %
300 690 Ft 319 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OT598a
Sony E 70-350 mm f/4.5-6.3 G OSS - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sony E 70-350 mm f/4.5-6.3 G OSS
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony E bajonett, APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 105 - 525 mm), szűrőátmérő: 67 mm, autofókusz, por- és nedvességállóság, stabilizáció, tömege: 625 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
368 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS038b1
5,0
M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150 mm R silver
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Micro 4/3 bajonett, Micro 4/3 érzékelő (35 mm-es egyenérték: 80 - 300 mm), szűrőátmérő: 58 mm, autofókusz, tömege: 190 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
99 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OL426e1
Fujifilm Fujinon XF 55-200mm F/3.5-4.8 - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Fujifilm Fujinon XF 55-200mm F/3.5-4.8
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Fujifilm X bajonett, APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 83 - 300 mm), szűrőátmérő: 62 mm, autofókusz, rekeszgyűrű, stabilizáció, tömege: 580 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
306 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OF3115a
Sony FE 70-200 mm f/2.8 OSS GM - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sony FE 70-200 mm f/2.8 OSS GM
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony E bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 105 - 300 mm), szűrőátmérő: 77 mm, autofókusz, por- és nedvességállóság, stabilizáció, tömege: 1480 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
Leárazás
878 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OS032ab9
Sony FE 24-240 mm F3.5-6.3 OSS - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sony FE 24-240 mm F3.5-6.3 OSS
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony FE bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 36 - 360 mm), szűrőátmérő: 72 mm, autofókusz, stabilizáció, tömege: 780 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
418 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS030j9
Sony FE 70-200 mm f/4.0 G OSS II - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
Sony FE 70-200 mm f/4.0 G OSS II
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony FE bajonett, APS-C és Fullframe érzékelő (35 mm-es egyenérték: 70 - 200 mm), szűrőátmérő: 72 mm, autofókusz, rekeszgyűrű, többfunkciós gyűrű, stabilizáció, tömege: 794 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
726 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS032ab9a
Panasonic Lumix S Pro 70-200mm f/4.0 OIS - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
Panasonic Lumix S Pro 70-200mm f/4.0 OIS
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Leica L bajonett, Full Frame érzékelő, szűrőátmérő: 77 mm, autofókusz, por- és nedvességállóság, stabilizáció, tömege: 985 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
926 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ON106a2
Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS III USM - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS III USM
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Canon EF bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 320 mm), szűrőátmérő: 77 mm, autofókusz, por- és nedvességállóság, stabilizáció, tömege: 1480 g
899 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OC385
M.ZUIKO DIGITAL ED 100-400 mm f/5,0-6,3 IS - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
M.ZUIKO DIGITAL ED 100-400 mm f/5,0-6,3 IS
Objektív - Micro 4/3 bajonett, Micro 4/3 érzékelő (35 mm-es egyenérték: 200 - 800 mm), szűrőátmérő: 72 mm, autofókusz, por- és nedvességállóság, tömege: 1120 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
559 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OL411a
TAMRON 100-400 mm F / 4,5-6,3 Di VC USD Nikon - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
TAMRON 100-400 mm F / 4,5-6,3 Di VC USD Nikon
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Full Frame érzékelő, szűrőátmérő: 67 mm, autofókusz, por- és nedvességállóság, stabilizáció, tömege: 1110 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
359 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: OT308a
Sony 70-200mm f/4.0 - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sony 70-200mm f/4.0
Objektív - Sony E bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 105 - 300 mm), szűrőátmérő: 72 mm, autofókusz, por- és nedvességállóság, stabilizáció, tömege: 840 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
578 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OS030l6u
NIKKOR Z 24-200 mm f/4-6,3 VR - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
NIKKOR Z 24-200 mm f/4-6,3 VR
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Nikon Z bajonett, Full Frame érzékelő, szűrőátmérő: 67 mm, autofókusz, por- és nedvességállóság, tömege: 570 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
402 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OI351q
Fujifilm Fujinon XF 50-140 mm F/2,8 WR - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
Fujifilm Fujinon XF 50-140 mm F/2,8 WR
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Fujifilm X bajonett, APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 75 - 210 mm), szűrőátmérő: 72 mm, autofókusz, rekeszgyűrű, por- és nedvességállóság, stabilizáció, tömege: 995 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
717 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF3116a
Sony E 70-350 mm f/4.5-6.3 G OSS - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sony E 70-350 mm f/4.5-6.3 G OSS
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony E bajonett, APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 105 - 525 mm), szűrőátmérő: 67 mm, autofókusz, por- és nedvességállóság, stabilizáció, tömege: 625 g
349 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OS038b1
Sony 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sony 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony E bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 150 - 600 mm), szűrőátmérő: 77 mm, autofókusz, rekeszgyűrű, stabilizáció, tömege: 1395 g
+Ajándék Fényképezőgép tartozék Lenspen melynek értéke 2 790 Ft
1 014 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS032ab2
Canon objektívCanon objektívek – hogy ismerd ki magad bennük A Canon márkához keresel objektívet, és nem tudod, melyiket válaszd? Ebben a cikkben körüljárjuk az alapfogalmakat és a paramétereket, amelyekkel a Canon objektíveknél találkozhatunk. Bővebben a cikkben.

Teleobjektívek

A Teleobjektívek kategóriában összesen 49 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó teleobjektívek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább teleobjektívek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb teleobjektívek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: teleobjektívek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ