ApF HU Shop roku

TV konzolok és tartók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
TV méret
9"
(1)
10"
(3)
20"
(67)
22"
(67)
24"
(107)
VESA felfüggesztés
100×100
(135)
100×150
(9)
100×200
(73)
100×75
(1)
1000×400
(1)
Szín
Fehér
(38)
Fekete
(289)
Világos
(3)
Fa
(2)
Barna
(1)
Felszereltség
Szerelési készlet
(211)
Kábelrendező rendszer
(118)
Vízmérték
(51)
FISCHER dübelek
(152)
USB 3.0 hub
(2)
Távirányítás
(1)
Csavaros rögzítők
(1)

A TV konzol egyike azon tévékiegészítőknek, amelyek nélkül valószínűleg nem tudsz meglenni. A TV tartó konzol meglehetősen általános fogalom, mivel számos típus, méret és funkció van forgalomban. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik TV tartó konzol a megfelelő számodra.

Tovább

Mire szolgál egy TV konzol?

Ahogy a neve is mutatja, a TV tartókonzol a tévé tartására szolgál. Ez többféleképpen is működhet, erről az alábbiakban bővebben tudsz olvasni. A TV tartó közé tartoznak többek között az állványok és az asztali tartók. A tévétartó nem feltétlenül kell, hogy szó szerint tartó legyen, hanem inkább egy talapzat. A következőkben megtudhatod, hogy milyen TV konzol kapható nálunk és hogy mire kell figyelned, amikor kiválasztod a tévétartót.

Kapható olyan TV konzol is, amely monitorhoz is használható.

Mire figyeljünk a megfelelő TV konzol kiválasztásakor?

A legjobb TV tartó konzol kiválasztása trükkös lehet. Nézzük először az alapvető felosztásokat. Minden típusnak megvannak a maga egyedi előnyei. Koncentrálj a preferenciáidra és a szoba kialakítására. A következő TV tartó típusokat különböztetjük meg:

A TV fali konzol nagyon népszerű

A TV fali konzol használata a legnépszerűbb megoldások közé tartozik a televízió rögzítésére. Nagy előnye, hogy csak a TV mögötti oldalról látható. Ha ügyelsz a tartó kialakítására, ebben az esetben szabad kezet kapsz. A TV fali konzol tovább osztható kihajtható, fix és dönthető konzolra.

i

A termék paramétereiben megtudhatod, hogy hova mindenhova szerelhető a TV fali konzol. Ilyen lehet a fal, tégla, beton, oszlop vagy fagerenda.

Az asztali TV konzol egyszerű megoldást jelent

Az asztali TV tartó biztos befektetésnek mondható, ha egyszerű és praktikus megoldást keresel. Általában kisebb, stílusos, minimalista kialakítású konzolról van szó, amelyre egyszerűen ráhelyezheted a tévét. Kapható olyan konzol is, amelyet az asztalra helyezel, majd arra rögzíted a tévét. Néhány asztali TV tartókonzol monitorhoz is használható.

A mennyezeti TV konzol szokatlan kialakítást kínál

A mennyezeti TV konzol kevésbé hagyományos, és a mennyezethez rögzíthető. Különösen akkor ideális választás, ha a mennyezet nem túl magas. Hátránya lehet, hogy bizonyos esetekben nehezebb a felszerelése, másrészt viszont érdekes, eredeti elemet jelent, amely biztosan lenyűgözi vendégeidet.

fali konzol
TV fali konzol

Monitor emelvény
Monitor emelvény

mennyezeti TV konzol
Mennyezeti TV konzol

Szerelés nélkül a TV állványok a megoldás

A TV asztalok és TV állványok közé tartozik minden olyan alap, amelyre egyszerűen ráhelyezheted a tévét. Nincs bonyolult telepítés, nincs szerelés vagy fúrás. Ideális megoldást kínálnak számodra, ha ezt az elemet pusztán a TV tartására szeretnéd, mivel az asztali TV konzollal ellentétben ezek általában nem biztosítanak extra tároló helyet az aljukon.

A TV állványok jellemzően minimalista kialakításúak.

A TV tartó állványokat összetett felépítésük különbözteti meg

A TV tartó állvány lényegében a fali tartó és a stabil alap kombinációja, mivel a tévé tartása közben a padlón áll. Különböző a kivitelezésük, egyes állványok kerekekkel rendelkeznek, így mobilisek. A TV tartó állvány magassága általában tetszés szerint állítható, ami előny például az asztalokkal szemben.

i

A TV tartó állvány mindig szem előtt van

Gondolj arra, hogy a tévéállvány látható a szobában. Tehát vedd figyelembe az esztétikát, amikor választasz. Kínálatunkban biztosan megtalálod a megfelelőt.

Különleges TV tartó állványok szokatlan igényekhez

A speciális TV tartók azok számára vannak, akik szokatlan, különleges megoldást keresnek. Ezek gyakran olyan tartók, amelyek egyúttal más kategóriákba is tartoznak, és csak valamilyen szempontból, például a méret vagy az általános kialakítás tekintetében egy kicsit mások. Egyes különleges TV tartó állványok vizuálisan káprázatosak, míg néhányat észre sem fogsz venni a szobában.

A TV asztalok rengeteg lehetőséget kínálnak

A TV asztalok az egyik legnépszerűbb lehetőség. Fő előnyük a lehetőségek széles skálájában rejlik, ezért találsz nagyobb, kisebb, extra tárolóhelyekkel vagy fiókokkal, lábakon álló vagy lábak nélküli asztalokat. A TV polcok falra az utóbbi időben nagyon népszerűvé váltak. A motívum szempontjából fából készült, fehér, fekete és szürke színűeket kínálunk.

TV asztal
TV asztal

TV tartó állvány
TV tartó állvány

Speciális TV tartó
Speciális TV tartó

TV polc falra
TV polc falra

Széles termékválasztékunknak köszönhetően olyan TV asztal mellett dönthetsz, amely pontosan illeszkedik a nappalidba.

A TV konzol egyéb fontos paraméterei

Számos paraméter és felosztás van, amelyek alapján a TV konzol kiválasztható.

Rendeltetés szerint hogyan osztályozható a TV konzol?

Attól függően, hogy milyen felépítésűek, a TV tartókonzol felosztható:

  • A TV fali konzol a falhoz rögzül, ezért általában szerelést igényel. A kialakítástól függően tovább osztható kihajtható, fix és dönthető tartókra.
  • A szabadon álló TV tartó leggyakrabban TV tartó állvány vagy asztali tartó. Úgy tervezték, hogy asztalra vagy közvetlenül a padlóra helyezhető legyen. A fali tartóval ellentétben hordozható.
  • A mobil TV tartó állvány általában kerekekkel felszerelt. Erőfeszítés nélkül, szabadon mozgatható. Ha mobil megoldást keresel, ez kézenfekvő választás.

TV fali konzol
TV fali konzol

Szabadon álló TV állvány
Szabadon álló TV állvány

Mobil TV állvány
Mobil TV állvány

Mennyit bír el a TV konzol?

A teherbírás nagyon fontos egy TV tartókonzol esetében. Azt jelzi, hogy a tartó mekkora súlyt képes elbírni. A legtöbb esetben a kisebb, egyszerűbb kialakítású TV tartó konzol kisebb terhelhetőséget biztosít. Az átlagos terhelhetőség körülbelül 50 kg. A TV súlya ritkán haladja meg a 40 kg-ot, de azért figyeld meg ezt a paramétert.

i

A TV fali konzol esetében ügyelj arra, hogy a konzol által hordozott összsúlyba a TV-n kívül minden más is beletartozik, az is, amit például a fiókokba teszel el.

TV konzol és műszaki adatok

A TV tartókonzol műszaki paraméterei is nagyon fontosak. A kiválasztásnál érdemes figyelni ezekre, melyekről az alábbiakban lesz szó.

  • A dőlésszög arra utal, hogy a tévé mennyire dönthető felfelé és lefelé. Ezt fokokban fejezik ki.
  • A forgathatóság azt mondja meg, hogy a TV milyen mértékben forgatható oldalirányban. Ezt is fokokban adják meg.
  • A faltól való minimális és maximális távolság azt jelzi, hogy a konzol milyen közel vagy távol lehet a faltól.
  • A minimális és maximális tévéméret hüvelykben jelzi a konzol minimális és maximális tévéméretét.
  • A rögzítőlemez szélessége általában a konzol falra szerelendő részének szélességét jelenti milliméterben.

VESA konzol

Mi az a VESA-konzol? A VESA a tévékészülékek rögzítésével kapcsolatos szabványra utal, ezért fontos szerepet játszik a TV tartókonzol kiválasztásakor. Meghatározza, hogy a TV hátlapjára való rögzítésre tervezett lyukak milyen távolságra vannak egymástól. A 300 × 200-as VESA például azt jelenti, hogy a lyukak egymástól 300 mm-re vannak egymástól szélességben és 200 mm-re magasságban.

Milyen méreteket támogat a TV konzol? Ennek kiderítéséhez nézd meg a termék paramétereit.

Kialakítás, avagy állítható-e a TV konzol?

A kialakítás befolyásolja, hogy a TV tartókonzol mennyire pozícionálható.

  • A kihajtható tartó felfelé és lefelé dönthető, valamint oldalirányban is elforgatható.
  • A dönthető TV konzol felfelé és lefelé billenthető, de oldalirányban nem.
  • A fix TV tartó teljesen mozdulatlan, nem dönthető vagy forgatható.

i

360°-ban forgatható TV konzol

A 360°-ban forgatható TV konzol egy speciális típusú konzol, amely 360°-ig forgatható kialakítással rendelkezik, tehát körbe forgatható.

TV tartókonzol és annak súlya

A súlyra különösen akkor kell ügyelned, ha a TV tartó konzol gyakran lesz mozgatva. Egy fix TV konzol esetében, ha egyszer már a falhoz rögzítetted, a súly nem fontos paraméter. Általánosságban elmondható, hogy jobb, ha a teherbírásra is figyelsz.

Itt egyéb televízió tartozékok is megtalálhatók.

TV konzol és a hozzá tartozó kiegészítők

Ami a TV tartókonzol tartozékait illeti, a csomagban általában megtalálható egy rögzítőkészlet. Ennek tartalmaznia kell mindent, amire szükséged van a tartó sikeres felszereléséhez. Néha egy kábelrendező rendszerrel és egy vízmértékkel is találkozhatsz, hogy megbizonyosodj arról, hogy egyenesen van-e rögzítve a TV konzol. A szűrési funkció segítségével csak a kívánt felszereltséggel rendelkező termékeket jelenítheted meg, beleértve az adott típusú tipliket és csavarokat is.

i

Univerzális TV konzol

Az univerzális TV tartó konzol olyan konzol, amely a tévékészülékek széles skálájával kompatibilis, akár a VESA, akár az átlós hossz tekintetében. Még ha univerzális TV tartó mellett is döntesz, akkor is ellenőrizd az összes paramétert, és hasonlítsad össze őket a tévéddel.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
AlzaErgo M610B Advanced csuklós 37“ - 80“ Szállításra kész > 5 db
TV tartó konzol - 37 - 80" méretű televízióhoz, VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 és 600×400, terhelhetősége 60 kg, döntési szög + 3° / - 15°, forgathatóság 120°, forgás 6°, telepítőlemez szélessége 433 mm, szerelési készlet, kábelrendező rendszer és FISCHER dübelek a csomagban
24 390 Ft

2.
AlzaErgo M220B Convey Szállításra kész > 5 db
TV tartó konzol - 32 - 70" méretű televízióhoz, VESA 100×100, 100×200, 200×100, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300 és 400×400, terhelhetősége 50 kg, döntési szög +/- 20°, forgathatóság 180°, forgás 6°, telepítőlemez szélessége 66 mm, szerelési készlet, kábelrendező rendszer és FISCHER dübelek a csomagban
16 390 Ft

3.
Meliconi Sound 50 fekete Szállításra kész > 10 db
Hangfal tartó - fali, anyaga műanyag, csuklós, dönthető konstrukció, terhelhetősége 5 kg, állítható magasság, függőleges dőlésszög 90°, tömege 0,21 kg, 2 darabos csomag
4 590 Ft

Még több
344 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,8 105×
AlzaErgo M610B Advanced csuklós 37“ - 80“
TV tartó konzol - 37 - 80" méretű televízióhoz, VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 és 600×400, terhelhetősége 60 kg, döntési szög + 3° / - 15°, forgathatóság 120°, forgás 6°, telepítőlemez szélessége 433 mm, szerelési készlet, kábelrendező rendszer és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
24 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0973f
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 48×
AlzaErgo M445B Ultra Slim csuklós 32“ - 70“
TV tartó konzol - 32 - 70" méretű televízióhoz, VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300 és 400×400, terhelhetősége 45 kg, döntési szög + 7° / - 15°, forgathatóság 120°, forgás 6°, telepítőlemez szélessége 515 mm, szerelési készlet, kábelrendező rendszer és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0975f
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
Meliconi Stile CURVED 400 DR 32"-80"-os TV-khez, fekete
TV tartó konzol - 32 - 80" méretű televízióhoz, VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300 és 400×400, terhelhetősége 30 kg, döntési szög + 30°, forgathatóság 90°, forgás 90°, telepítőlemez szélessége 90 mm, szerelési készlet a csomagban
55 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEGD026d
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0
AlzaErgo TV Cart TC210B Pro 37"-70" fekete
TV állvány - 37" - 70", szabadon álló, VESA 200×200, 400×200, 300×300, 400×400, 600×400, tartó terhelhetősége: 50 kg, polc terhelhetősége: 5 kg, dőlés: -10° / +10°, forgatás: 90°, magasságállítás: 128,5 és akár 160,5 cm között, kábelrendező rendszer, görgők reteszelő mechanizmussal, gyorskioldó rugós zár a könnyű magasságállításhoz
Szuper ár
98 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY09851
4,8 33×
AlzaErgo M460B Ultra Slim csuklós 37“-80”
TV tartó konzol - 37 - 80" méretű televízióhoz, VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 és 600×400, terhelhetősége 45 kg, döntési szög + 7° / - 15°, forgathatóság 120°, forgás 6°, telepítőlemez szélessége 515 mm, szerelési készlet, kábelrendező rendszer és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
26 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0975l
4,2 39×
AlzaErgo TXL05B Frame XL
TV tartó konzol - 43 - 90" méretű televízióhoz, VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400, 600×400 és 800×400, terhelhetősége 70 kg, döntési szög + 3° / - 12°, telepítőlemez szélessége 890 mm, szerelési készlet, vízmérték és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0916c
4,9 83×
AlzaErgo M230B Convey
TV tartó konzol - 32 - 55" méretű televízióhoz, VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200 és 400×400, terhelhetősége 50 kg, döntési szög + 10° / - 20°, forgathatóság 180°, forgás 6°, telepítőlemez szélessége 480 mm, szerelési készlet és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
19 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0963
4,8 51×
AlzaErgo M325B Convey XL
TV tartó konzol - 60 - 100" méretű televízióhoz, VESA 200×200, 300×300, 400×200, 400×400, 600×400, 800×400, 800×600 és 900×600, terhelhetősége 80 kg, döntési szög + 5° / - 15°, forgathatóság 90°, forgás 6°, telepítőlemez szélessége 580 mm, kábelrendező rendszer és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0965c
AlzaErgo Riser ER160WB - Monitor emelvény
Típusok
4,7 104×
AlzaErgo Riser ER160WB
Monitor emelvény - méretek 54 x 26 x 14 cm, teherbírás 10 kg - felső polc és 5 kg - alsó polc ajánlott képernyőméret 13-32", faforgácslap és műanyag kombinációja
Szuper ár
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0797
4,7
AlzaErgo TE320 Essential - összecsukható, 23"-43"
TV tartó konzol - 23 - 43" méretű televízióhoz, VESA 50×50, 75×75, 100×100, 100×150, 100×200, 150×100, 150×150, 200×100 és 200×200, terhelhetősége 45 kg, telepítőlemez szélessége 265 mm, szerelési készlet és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0901
4,8 278×
AlzaErgo M310B Convey
TV tartó konzol - 37 - 70" méretű televízióhoz, VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200, 400×400 és 600×400, terhelhetősége 50 kg, döntési szög + 10° / - 20°, forgathatóság 120°, forgás 6°, telepítőlemez szélessége 480 mm, szerelési készlet és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0965
4,7 14×
AlzaErgo M605B Advanced csuklós 32“-70“
TV tartó konzol - 32 - 70" méretű televízióhoz, VESA 200×100, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300 és 400×400, terhelhetősége 50 kg, döntési szög + 3° / - 15°, forgathatóság 180°, forgás 6°, telepítőlemez szélessége 100 mm, szerelési készlet, kábelrendező rendszer és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
17 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0973b
4,8 33×
AlzaErgo Riser ER130WBD
Monitor emelvény - méretek 100 x 26 x 12,4 cm, teherbírása 20 kg, ajánlott képernyőméret: 13-32", kiváló minőségű acél és faforgácslap kombinációja
Szuper ár
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0796
4,5
Vogel's TVM 3603 10-100" TV-hez
TV tartó konzol - 40 - 100" méretű televízióhoz, VESA 100×100, 200×200, 200×300, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 és 600×400, terhelhetősége 75 kg, döntési szög 0°, szerelési készlet, vízmérték és FISCHER dübelek a csomagban
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VOG058
4,9 11×
AlzaErgo TV Stand TTS210 37"-70" fekete
TV állvány - TV méret 37 - 70", VESA felfüggesztés 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 és 600×400, fix, terhelhetősége 40 kg, kábelrendező rendszer
Szuper ár
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY09841
4,5 37×
AlzaErgo M140B Keyhole
TV tartó konzol - 23 - 42" méretű televízióhoz, VESA 75×75, 100×100, 200×100 és 200×200, terhelhetősége 30 kg, döntési szög +/- 15°, forgathatóság 180°, forgás 180°, telepítőlemez szélessége 50 mm, szerelési készlet, kábelrendező rendszer és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
10 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0953
4,0
AlzaErgo ME631 Essential - csuklós, 37"-70"
TV tartó konzol - 37 - 70" méretű televízióhoz, VESA 75×75, 100×100, 100×150, 100×200, 150×100, 150×150, 200×100, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 és 600×400, terhelhetősége 35 kg, döntési szög + 10° / - 15°, forgathatóság 180°, forgás 6°, telepítőlemez szélessége 65 mm, szerelési készlet, kábelrendező rendszer, FISCHER dübelek és kábelrendező rendszer a csomagban
Szuper ár
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0906
4,8 162×
AlzaErgo T210B Plate
TV tartó konzol - 32 - 55" méretű televízióhoz, VESA 100×200, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300 és 400×400, terhelhetősége 35 kg, döntési szög + 5° / - 10°, telepítőlemez szélessége 465 mm, szerelési készlet és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0920
4,7 24×
AlzaErgo F115B Curved
TV tartó konzol - 23 - 42" méretű televízióhoz, VESA 75×75, 100×100, 100×200, 200×100 és 200×200, terhelhetősége 30 kg, telepítőlemez szélessége 243 mm, szerelési készlet és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0923
4,5 151×
AlzaErgo M160B Allround
TV tartó konzol - 23 - 42" méretű televízióhoz, VESA 75×75, 100×100, 200×100 és 200×200, terhelhetősége 20 kg, döntési szög +/- 20°, forgathatóság 180°, telepítőlemez szélessége 69 mm, szerelési készlet, kábelrendező rendszer és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0957
4,0
AlzaErgo ME322 Essential - összecsukható, 37"-80"
TV tartó konzol - 37 - 80" méretű televízióhoz, VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 és 600×400, terhelhetősége 45 kg, telepítőlemez szélessége 650 mm, szerelési készlet és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: AEY0903
4,3 10×
AlzaErgo TV Stand TTS310 32"-55" fekete
TV állvány - TV méret 32 - 55", VESA felfüggesztés 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 és 600×400, dönthető, terhelhetősége 40 kg, kábelrendező rendszer
Szuper ár
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY09843
4,7 188×
AlzaErgo F205B Frame
TV tartó konzol - 32 - 55" méretű televízióhoz, VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200 és 400×400, terhelhetősége 40 kg, telepítőlemez szélessége 479 mm, szerelési készlet és FISCHER dübelek a csomagban
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0913
3,9 14×
Meliconi Sound 50 fekete
Hangfal tartó - fali, anyaga műanyag, csuklós, dönthető konstrukció, terhelhetősége 5 kg, állítható magasság, függőleges dőlésszög 90°, tömege 0,21 kg, 2 darabos csomag
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEGD040a

TV konzolok és tartók

Hogyan kell felszerelni egy TV-konzolt a falra (ÚTMUTATÓ) A TV-konzol rögzítése a fal anyagától függően változik - másképp fogod a konzolt tégla- vagy betonfalra, másképp gipszkartonra és teljesen másképp fára szerelni. Mire van szükséged a TV tartó felszereléséhez és hogyan kell azt elvégezni? Ezt lépésről lépésre bemutatja...
A legtöbb ember nem veszi figyelembe a televízió ajánlott nézési távolságát. Pedig a jól megválasztott átlóméret biztosítja, hogy pl. UHD TV-nézésekor teljesen kiélvezhetők legyenek a tökéletes részletek. Az áttekintésünk lehetővé teszi, hogy pontosan a lehetőségeid...

TV konzolok és tartók

A TV konzolok és tartók kategóriában összesen 344 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó TV konzolok és tartók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább TV konzolok és tartók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb TV konzolok és tartók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: TV konzolok és tartók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ