30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Tesla Smart Bundle Pro (3x Valve basic + Hub + 2 x Temp Sensor + 2x Window Sensor)

Termékkatalógus
Tesla Smart Bundle Pro (3x Valve basic + Hub + 2 x Temp Sensor + 2x Window Sensor)
Központi egység - világítás, fűtés, elektromos hálózat, biztonsági rendszer, ablak, ajtó, és kapu, smart-home és egyéb, WiFi és ZigBee, 2,4 GHz, Tuya kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, angol és magyar nyelvű felület,
Kód:  Tslpt2114set

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tesla Smart Bundle Pro (3x Valve basic + Hub + 2 x Temp Sensor + 2x Window Sensor) Megszűnt

Tesla Smart Bundle Pro (3x Valve basic + Hub + 2 x Temp Sensor + 2x Window Sensor)

A Tesla Smart Bundle Pro központi egység

Haladsz a korral és a világítás, a fűtés, a kapcsolók, a biztonság és az otthonod ökoszisztémáján belüli egyéb elemek vezérlését egy intelligens vezérlő kezébe adod? A Tesla Smart ZigBee Hub remek választás lesz. Kompakt mérete és elegáns kialakítása tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe, de funkciói is lenyűgözőek. A Tesla Smart ZigBee Hub a ZigBee kommunikációs technológiával és a beépített Wi-Fi-vel összeköti a routerét és az összes ZigBee intelligens eszközt. Nem meglepő módon széles körben kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerekkel és az ingyenes Tesla Smart alkalmazással, valamint természetesen a Google Home és az Amazon Alexa személyi asszisztensekkel is.

Tesla Smart Bundle Pro központi egység

Elkészítettünk egy termékkészletet, amely három vezeték nélküli Tesla Smart termosztatikus szelepet, egy központi egységet, két Tesla Sensor hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőt, valamint két Tesla Sensor ablak- és ajtóérzékelőt tartalmaz. A termosztatikus fejek kijelzővel, LED háttérvilágítással és nagyméretű gombokkal rendelkeznek. Nyitott ablak érzékelés, nyaralás üzemmód, automatikus és manuális üzemmód,öko üzemmód és offset hőmérséklet. Használd az intelligens érzékelőket a környezet hőmérsékletének és páratartalmának mérésére. A készülék -10 és 50°C közötti hőmérsékletet és 0-100%-os páratartalmat rögzít. CR2450 elemmel működik. A nyitott ajtók és ablakok érzékelésére szolgáló intelligens érzékelők hatótávolsága akár 60 m is lehet. Működésükhöz CR2032 elemre van szükség. IP20-as védettséggel rendelkeznek.

A Tesla Smart Bundle Pro központi egység főbb jellemzői

  • A Tesla Smart Bundle Pro három vezeték nélküli hőfejből, egy központi egységből, két hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőből, valamint két ablak- és ajtóérzékelőből áll
  • Egyszerűen csatlakoztasd az összes intelligens eszközöd
  • Egy intelligens otthon részévé válik
  • Egyszerűen beállíthatod a Tesla Smart ZigBee Hubot a Tesla Smart alkalmazáson keresztül
  • Az alkalmazás telepíthető Android vagy iOS eszközökre
  • A Tesla Smart Bundle Pro támogatja a Google Home és az Amazon Alexa hangvezérlését
  • Az áramellátást akkumulátorok biztosítják

Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Protokol
ZigBee Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Tuya Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Protokol
ZigBee Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Tuya Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Világítás, Fűtés és hűtés, Elektromos hálózat, Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu, Smart-Home Kész!

Készülékek száma

Berendezések max. száma
50 Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!
Több paraméter

A TESLA egy cseh márka, amely több mint 70 éve fenntartja népszerűségét a fogyasztók körében. A TESLA termékek között robotporszívókat, multifunkcionális edényeket, set-top boxokat, adathordozókat és más termékeket is találsz, amelyeket minőségük, előnyös áruk és modern kialakításuk jellemez. Támogasd te is a cseh TESLA márkát.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tesla Smart Bundle Pro (3x Valve basic + Hub + 2 x Temp Sensor + 2x Window Sensor) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tesla Smart Bundle Pro (3x Valve Basic + Hub + 2 x Temp Sensor + 2x Window Sensor). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tesla Smart Bundle Pro (3× Valve basic + Hub + 2× Temp Sensor + 2× Window Sensor). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tesla Smart Bundle Pro (3x Ventil + Hub + 2 x Temperatursensor + 2x Fenstersensor). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tesla Smart Bundle Pro (3x Ventil + Hub + 2 x Temperatursensor + 2x Fenstersensor).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ