Shop roku AP+ plus nový vizuál

THQ Nordic

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A népszerű THQ Nordic márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó THQ Nordic - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő THQ Nordic termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben THQ Nordic terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a THQ Nordic termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

THQ Nordic márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
95 termék
5,0
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, RPG és kaland
3 510 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005200
5,0
Risen - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el a Risen durva és atmoszferikus világában, amelyben minden cselekedet következménnyel jár. Forgass kardot, sajátítsd el a botharc művészetét vagy válj erős mágussá. Juss át a rejtélyes földrengésekkel, rettegett szörnyekkel és elképzelhetetlen kincsekkel teli földön.
4 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1418
5,0
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Sellőkönnyek, amelyek kívánságokat teljesítenek, Spongyabob és Patrick kezében... Mi történhet? Persze, az univerzumot összetartó szövet elpusztulhat, és megnyílhatnak a kapuk egy kívánságvilágba, ahol lovagok, cowboyok, kalózok és őskori csigák élnek. De ez nem olyan dolog, amivel a világszerte népszerű tengeri szivacs ne tudna megbirkózni.
15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0566
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
10 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1468
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
10 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1206
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
Leárazás -3 %
9 490 Ft 9 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0437
4,4
Star Wars Jedi Knight Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast-ben találkozhatsz híres Star Wars karakterekkel, mint Lando Calrissian és Luke Skywalker, és Kyle Katarn, a jedi szerepében játszhatsz, aki a fegyverek, az Erő képességeinek és a fénykard egyedi kombinációját használja a belső és külső nézőpontú egyjátékos akciójátékban. Kövesd az ősi hagyományt, és fedezd fel az Erő erejét - és veszélyeit - a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy című akciódús harci játékban egy- és többjátékos számára.
9 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW928
Last Train Home: Digital Deluxe Edition - Steam Digital
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai - Indulj el egy kétségbeesett küldetésre egy háború sújtotta, végtelen pusztaságon keresztül. Célod, hogy páncélvonattal hazajuttasd a csehszlovák katonákat, de az előtted álló út tele van veszélyekkel.
19 990 Ft
Letölthető
Termékkód: WG1417d2
4,5
Biomutant - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nyílt világú posztapokaliptikus Kung-fu RPG egyedi harcművészeti rendszerrel, ahol a közelharc lőfegyverekkel és mutáns képességekkel kombinálható.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX434
Trine 5: A Clockwork Conspiracy
PC játék - dobozos változat, műfaja logikai - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
10 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1408
Way of the Hunter - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor és lövöldözős - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor és lövöldözős - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor és lövöldözős
7 010 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005872
Outcast: A New Beginning - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Cutter Slade visszatér Adelpha pazar földönkívüli világába. Miután feltámasztották a mindenható Yodok, rájön, hogy a talan népet rabszolgasorba taszították, a világot megfosztották a gazdag természeti erőforrásaitól, a saját múltja pedig összefonódott a robothódítók seregével. A feladata, hogy küldetésre induljon és ismét megmentse a bolygót.
25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0161
Outcast: A New Beginning
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Cutter Slade visszatér Adelpha pazar földön kívüli világába. Miután feltámasztották a mindenható yodok, rájön, hogy a talan népet rabszolgasorba taszították, a világot megfosztották a gazdag természetes erőforrásaitól, a saját múltja pedig összefonódott a hódítók robotseregével. A feladata, hogy küldetésre induljon és ismét megmentse a bolygót.
22 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1345
Pillars of Eternity II: Deadfire - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja RPG
11 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004012
5,0
SpongeBob SquarePants : The Cosmic Shake - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Egy hableány könnyei, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Nyilvánvaló, hogy az univerzumot összetartó szövet is feloldódhat, és portálokat nyithat a vad kívánságvilágokba. Tehát semmi olyasmi, amivel kedvenc szivacsunk ne tudna megbirkózni.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0139
Outcast: A New Beginning: Adelpha Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: akció
80 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0161ae
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Sellőkönnyek, amelyek kívánságokat teljesítenek, Spongyabob és Patrick kezében... Mi történhet? Persze, az univerzumot összetartó szövet elpusztulhat, és megnyílhatnak a kapuk egy kívánságvilágba, ahol lovagok, cowboyok, kalózok és őskori csigák élnek. De ez nem olyan dolog, amivel a világszerte népszerű tengeri szivacs ne tudna megbirkózni.
15 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0449
SpellForce: Conquest of EO - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Ebben a SpellForce fantáziavilágában játszódó, fordulóalapú stratégiai játékban a mestered szerepét kell átvenned, aki a titokzatos varázslótorony örököse. Tanulmányozd a különféle varázslatokat, amelyeket a téged körülvevő tájra vethetsz, idézz meg fantáziadús kegyenceket, és képezz ki hatalmas harcosokat, hogy felvehesd a harcot a világgal! Harcolj gyors tempójú, de taktikus, fordulóalapú csatákban!
11 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0568
5,0
Pillars of Eternity II: Deadfire Obsidian Edition – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja RPG
16 940 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004014
Outcast: A New Beginning: Adelpha Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció,
80 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0141ae
3,7
The Hunter: Call of the Wild - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor - Az eddigi legkifinomultabb vadászati élményt kínálja. Lépj be az élettől pezsgő csodálatos nyitott világba - a fenséges szarvasoktól és a csodálatos bölényektől kezdve a számtalan madárig, apró állatig és rovarig.
2 120 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005388
3,0
Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor és lövöldözős
12 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005871
Elex II - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, - Néhány évvel azután, hogy Jax legyőzte a hibridet, egy új fenyegetés száll alá az égből, felszabadítva a sötét Elex veszélyes erejét, és fenyegetve minden életet a bolygón. Jaxnek különleges küldetésre kell indulnia, hogy megvédje Magalan békéjét és saját családja biztonságát. A küldetés során meg kell győznie a frakciókat, hogy egyesüljenek a megszállók ellen.
5 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0082
4,0
Wreckfest - Season Pass - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció, sport, szimulátor és versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
3 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005322

THQ Nordic

P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ