30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

TicWatch E3 Panther Black

Termékkatalógus
TicWatch E3 Panther Black
3,7 27 értékelés
Okosóra - uniszex, LCD kijelző, GPS, telefonálás módja az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), NFC fizetési típus Google Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer, mobil keresése, navigáció, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmazásbolt, esés érzékelő, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság IP68, max. akkumulátor üzemidő 1080 óra, tok anyaga műanyag
Kód:  TicE3pb Termékszám:  P1034000400A

TicWatch E3 Panther Black

A TicWatch E3 Panther Black egy elegáns okosóra, számos okos funkcióval

A TicWatch E3 Panther Black okosóra megragadó formatervezést kínál, könnyű polikarbonát tokkal és 1,3" hüvelykes kijelzővel, 2,5D ívelt üveggel. Az óra középpontjában az erős Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100 processzor áll, a WearOS rendszer pedig lehetővé teszi kedvenc alkalmazásaid letöltését és használatát a Google Play alkalmazás segítségével. A TicWatch E3 Panther Black okosóra IP68-tanúsítvánnyal rendelkező ellenállással büszkélkedik, így biztonságosan magaddal viheted a vízbeés megmérheted úszási teljesítményedet. Bluetooth technológiával is rendelkezik, az okosóra telefonnal valópárosításához. A WiFi-nek köszönhetően az internethez is bármikor könnyedén csatlakozhatsz. A TicWatch E3 Panther Black okosóra akkumulátor-kapacitása 380 mAh.

A TicWatch E3 Panther Black okosóra legfontosabb jellemzői

  • Fejlett orvosi érzékelők a pulzus és a vér oxigén telítettségének pontos méréséhez
  • A TicWatch E3 Panther Black okosóra középpontjában az erős Qualcomm® Snapdragon Wear ™ 4100 processzor áll
  • A tanúsított IP68 ellenállásnak köszönhetően az órával a medencében is bátran úszhatsz
  • Az órakeret könnyű polikarbonátból készül
  • Az óra 2,5D ívelt kijelzővel rendelkezik, és a képátlója 1,3 "(360 × 360 px)
  • A WearOS by Google™ rendszer a Google Pay, a Google Assistant, Google Térkép és egyéb funkciókat kínálja
  • Az okosóra súlya mindössze 32 gramm
  • A pontos helyinformációk meghatározásához az órában beépített GPS, GLONASS és Beidou áll rendelkezésre
  • Órák segítségével történő fizetések is lehetségesek az NFC technológiának és a Google Pay-nek köszönhetően
  • A TicWatch E3 Panther Black okosóra beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik
  • Az óra tartozékai közt fekete színű, kiváló minőségű szilikon hevedert találsz
  • Könnyű kapcsolat Bluetooth 5.0 és Wi-Fi kapcsolaton keresztül: 802.11b / g / n
  • Az akkumulátor kapacitása 380 mAh

A TicWatch E3 okosóra segítségével pontos helyinformációk állnak rendelkezésedre

A továbbiakban nem kell magad feltétlen rábíznod magad az okostelefonod GPS rendszerére, mivel a TicWatch E3 Panther Black okosóra beépített GPS, GLONASS és Beidou rendszerrel rendelkezik, így pontos információkkal rendelkezik tartózkodási helyeddel kapcsolatban. Különösen értékelni fogod ezt a lehetőséget szabadtéri tevékenységeid során.

A TicWatch E3 Panther Black okosóra igazán minőségi kivitelezéssel büszkélkedhet

A TicWatch E3 Panther Black okosóra ötvözi az egyszerű, letisztult formatervezést, kifinomult kivitelezéssel és egy adag modern technológiával. Az óra kijelzőjét hajlított 2,5D üveg védi. Ez biztosítja a sima felületet egészen a kijelző legszéléig. A TicWatch E3 Panther Black okosóra polikarbonát váza nagy tartósságot kínál alacsony súlyának fenntartása mellett - ami mindössze 32 grammot jelent.

Fejezd ki stílusod stílusos számlapokkal

Bármelyik számlapot kiválaszthatod közvetlenül az órádon vagy a Mobvoi alkalmazásban. Ezeket bármikor megváltoztathatod a TicWatch E3 Panther Black okosórában - az aktuális hangulatod vagy például a kiválasztott ruhád alapján. Akár a saját fényképedet is beillesztheted háttérképként.

Folyamatosan figyeld a pulzusod

A TicWatch E3 okosóra fejlett pulzusérzékelővel rendelkezik. Gondoskodik a valós időben történő pontos mérésekről . Az összes pulzusadatot egy heti grafikon rögzíti. Ha szokatlan változások történnek az adatok mérésekor, azonnal értesítve leszünk.

A TicWatch E3 Panther Black okosóra figyeli a vér oxigéntelítettségét

A szervezet oxigénfelvételének fontos mutatója a vér oxigénszintje (SpO2). A TicWatch E3 Panther Black okosóra beépített LED-érzékelővel rendelkezik, amely a csukló erek megvilágításával meghatározhatja a vér oxigéntelítettségét. Ha bekapcsolod a 24 órás megfigyelést, a TicWatch E3 Panther Black okosóra rendszeres időközönként éjjel-nappal mérni fogja a vér oxigéntelítettségét, és figyelmeztetni fog a lehetséges egészségügyi kockázatokra.

Ossz meg magadról információkat szeretteiddel

A TicCare alkalmazáson keresztül könnyedén megoszthatod szeretteidel például a TicWatch E3 Panther Black okosóra által mért adataidat. Így szeretteid megismerik az egészségi állapotodat, és ezzel te is motiválhatod őket valamilyen tevékenységre.

Az okosóra megbízhatóan rögzíti mozgásodat

A TicMotion aktiválása után örülhetsz a proaktív mozgáskövetésnek a TicWatch E3 Panther Black okosórának köszönhetően. Az óra így pontosan rögzíti az összes szükséges adatot, például az edzettségi és egészségügyi adatokat, a pulzusszámot, az elégetett kalóriákat vagy a Vo2max értékeket. 

A TicWatch E3 Panther Black okosórának köszönhetően gond nélkül mehetsz akár a medencébe is

Az óra IP68 minősítésű ellenállással rendelkezik, így aggódás nélkül belemászhatsz a medencébe és egy igazán jót úszhatsz. A TicWatch E3 Panther Black óra megbízhatóan fogja mérni teljesítményedet úszás közben.

Eddz gyorsan

Állítsd be edzéscélodat a TicWatch E3 Panther Black okosórában, és amint eléred a kívánt pulzusszámot, az óra azonnal figyelmeztetni fog erről egy beépített hangszórón keresztül. Ha túlléped az általad beállított pulzusszámot, az óra arra is figyelmeztet, hogy ne vidd túlzásba.

Az okosóra intenzív edzést kínál

A TicWatch E3 Panther Black okosóra napi 30 perces HIIT edzést kínál. Csak annyit kell tenned, hogy keress egy kis szabad időt és helyet, készülj fel, majd bátran kezdj el edzeni.

A TicWatch E3 Panther Black okosóra több, mint 20 edzésmóddal rendelkezik

Minden sportoló biztosan meg fogja találni a magának valót, mivel a TicWatch E3 Panther Black okosóra több, mint 20 professzionális edzésmódot kínál. Az óra folyamatosan, valós időben figyeli tevékenységeidet, legyen az korcsolyázás, mászás, vagy akár nagy intenzitású intervallum edzés (HIIT).

A TicWatch E3 Panther Black okosóra figyelemmel követi az alvásodat

A minőségi alvás fontos mindannyiunk számára, ezért a TicWatch E3 Panther Black okosóra gondosan figyeli az alvásunkat is. A TicSleep2.0 technológiának köszönhetően figyeli a könnyű, mély és a REM alvást. A mért értékek alapján ajánlásokat fogsz kapni, amelyek segíthetnek jobb alvási szokások kialakításában. Ha ébresztőórát állítasz be a TicWatch E3 Panther Black okosóra készülékén, biztos lehetsz benne, hogy időben, de persze nem hirtelen fog felébreszteni.

Akkumulátorbarát Essential móddal rendelkezik

Ha éppen nem vagy például otthon, és a TicWatch E3 Panther Black okosóra akkumulátora kevesebb, mint 5%-ra csökken, akkor aktiválódik az Essential mód. Ezt a módot manuálisan is aktiválhatod, és kiválaszthatod, hogy mennyi ideig működjön. Ebben az állapotban a TicWatch E3 Panther Black okosóra kijelzője csak bizonyos információkat jelenít meg - idő és dátum, lépések és pulzusszám.

A TicWatch E3 Panther Black okosóra kényelmes fizetést tesz lehetővé

Az óra támogatja az érintés nélküli fizetést a Google Pay-en keresztül*. Ennek köszönhetően teljesen nyugodtan a pénztárcádban hagyhatod a bankkártyádat, és élvezheted az érintés nélküli fizetések előnyeit a TicWatch E3 Panther Black okosórával.

* A Google Pay csak bizonyos országokban érhető el.

Élvezd az alkalmazások széles választékát

A TicWatch E3 Panther Black okosóra a Google Wear OS operációs rendszerével működik, így szinte bármit könnyedén megoldhatsz vele. Nem csak a népszerű alkalmazások széles skálájából választhatsz, hanem a TicWatch E3-on is fogadhatsz hívásokat, figyelheted az edzéseidet vagy böngészhetsz a naptár értesítéseiben.

Az okosórával csuklóból irányíthatod az intelligens otthonthod

Tartsd lenyomva a bekapcsológombot a Google Assistant bekapcsolásához *. Ennek köszönhetően könnyedén vezérelheted intelligens otthonodat a hangod alapján a TicWatch E3 Panther Black okosóra segítségével.

*A Google Assistant nem érhető el egyes nyelveken és országokban

A TicWatch E3 Panther Black okosóra csomagjának tartalma

  • TicWatch E3 Panther Black okosóra
  • Töltőkábel
  • Használati utasítás

Paraméterek

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
1 080 óra (45 nap) Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
47 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
IP68 Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
32 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!
Hangsegéd
Google Asszisztens Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Wear OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
16,5 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
20mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
1 080 óra (45 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
36 óra (1,5 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
8 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TicWatch E3 Panther Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TicWatch E3 Panther Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TicWatch E3 Panther Black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ