AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Tollak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Golyóstoll
(193)
Zselés toll
(32)
Műszaki filc
(32)
Töltőtoll
(119)
Roller
(96)
Tinta
Radírozható
(30)
Folyékony
(179)
Zselés
(51)
Olajos
(90)
Víz alapú
(25)
Kitörölhető
(79)
Vonalszélesség
0,21 mm
1,5 mm
-
Felszerelés
Cserélhető töltet
(295)
Gumis markolat
(86)
Ergonomikus fogórész
(86)
Címke
(5)
Szűrés

Az íróeszközök golyóstollakra, gél, töltő, és roller toll típusokra oszthatók. Ezek elsősorban a toll hegyének szélességében, a felhasznált tinta típusában, az írási tulajdonságokban, az ergonómiában és a kialakításban különböznek. Az írás közbeni kényelem többek között a toll minőségétől függ. Olvass tovább, segítünk választani.

Tovább

A hozzád illő toll típust keresed? Széles kínálatunkban megtalálod

Még mindig nem találtad meg a hozzád illő toll típust? A különböző fajták széles választékának köszönhetően többféle ergonómia, vonalszélesség és töltés közül választhatsz. A kiválasztás attól is függ, hogy a tollat mindennapi írásra, vagy csak alkalmi aláírásra használnád-e, valamint számít, hogy luxus vagy hétköznapi toll modellre van-e szükséged.

Golyóstollak

A golyóstollak segítségével kényelmes az írás, és ezek a típusok hosszú élettartamúak. A tinta az utántöltőből a toll hegyében lévő golyón keresztül adagolódik. A golyóstollak gyorsan száradó tintával rendelkeznek, amely nem hagy foltot és nem maszatolódik. A kiemelkedő tartósságú tollhegynek köszönhetően az sem gond, ha erősebben nyomod a tollat írás közben.

i

Kínai toll

Bár ez egy meglehetősen elavult kifejezés, még mindig előfordulhat, hogy időnként találkozol a kínai toll kifejezéssel. Ezek a tollak általában vékonyabban fognak, mint egy hagyományos toll, de csak elhanyagolható a különbség a hagyományos és a kínai toll között.

Zselés tollak

A zselés toll általában folyékonyabb, zselés tintával van töltve. A toll mindig tiszta nyomot hagy maga után, ami még nagyon finom írás esetén is jól kivehető, így ez a típus szövegkiemelésre is használható. A zselés tollak remekül használhatók címsorok készítésére. Mivel a zselés toll tintájának hosszabb ideig tart megszáradnia, ez a típus inkább a jobbkezes személyek számára alkalmas.

Az iskolások alapfelszereléséhez tartozik a piros toll. Ez szolgálhat szövegkiemelőként vagy fontos szöveg írásakor. A készletek mindig tartalmaznak piros tollat is.

Töltőtoll

A töltőtollak ideális írószerek az első osztályosok számára. Hagyományos és luxus kivitelben is kaphatók és jellegzetes tintanyomot hagynak a papíron. Az újratölthető kialakításnak köszönhetően könnyen feltölthető vagy cserélhető a tinta, így hosszabb ideig használható. Ezeknél a toll típusoknál a hegy érzékenyebb, ezért óvatosan, nem rányomva kell vele írni.

i

Patronos töltőtoll

A patronos töltőtoll olyan toll fajta, amelynek a belsejében egy kis tartály található. Ebben van a tinta.

Roller toll

A roller tollak lehetővé teszik a gördülékeny és folyékony írást. Ezek a tollak egyesítik a golyóstoll és a töltőtoll előnyeit. Elegánsak és jó érzés velük írni. A legtöbb roller toll lehetőséget kínál az újratöltésre, bizonyos modellek pedig felpattintható kupakkal rendelkeznek. A roller toll radírozható tintával is kapható, ebben az esetben radírozható tollnak nevezik.

A radírozható toll nagyon népszerű a diákok körében a praktikussága miatt.

Kalligráfia tollak

A kalligráfia tollak vékony tollhegyüknek köszönhetően nagyon finom és pontos írásra vagy rajzolásra alkalmasak. Ennél a toll típusnál a tinta szinte azonnal szárad, nem kenődik el. Gyakran használják a geometriában, de alkalmas írásra vagy bullet journalingra is. Kalligráfia toll számos színben kapható.

 Kínai toll
Kínai toll

Töltőtoll
Töltőtoll

Radírozható roller toll
Roller tollak

Kalligráfia toll
Kalligráfia toll

i

Létezik úgynevezett multifunkciós toll is, amely több célra is használható. Ezzel a típussal írhatsz, használhatod érintőképernyős kijelzőn, mérhetsz vele, használhatod a beépített vízmértéket és csavarozni is tudsz vele.

A toll és ceruzabetétek is hasznosak lehetnek

A toll és ceruzabetétek leggyakrabban roller vagy töltőtollakban, illetve golyóstollakban használatosak. Különböző szélességű és színű darabokat választhatsz, akár csomagban is, így a tollad sokáig használhatod.

Minden tinta más és más tulajdonságokkal rendelkezik

Minden tintatípus eltérő tulajdonságokkal rendelkezik és egyedi nyomot hagy.

  • A folyékony tinta simább folyású, hosszabb élettartamú és egyenletesebb színű tinta típus. Az utántöltő egy tartályban van tárolva, így az utolsó csepp tinta is felhasználásra kerül.
  • A gél tinta lényegében víz és olaj keveréke. Jellemzője a sűrűbb állag, a gazdagabb színek és a fakulással szembeni ellenállás. Hátránya a hosszabb száradási idő.
  • Az olajtinta nagyon sűrű. Általában golyóstollakban használatos. Gyorsan szárad, ezért a használat befejezése után mindig azonnal fel kell tenni a toll kupakját.

Milyen toll típust használsz leginkább?

A toll kiválasztásakor érdemes figyelembe venned, milyen célra használod leggyakrabban.

Írásmód Golyóstoll Zselés toll Töltőtoll Roller toll Kalligráfia toll
Hétköznapi használat      
Szövegjavítás      
Aláírás      
Rajzolás        
Balkezes használat        
Kisbetűs írás      
Szépírás  
A hegy nyomása        

Műanyag vagy fém toll?

Anyagukat tekintve a tollak két alapvető kategóriába sorolhatók.

Műanyag toll

A műanyag toll a klasszikus választás. Könnyebb, és nagyobb kényelmet kínál a hosszabb írásokhoz, még ha mindenkinek más modell is a megfelelő. A műanyag toll hátránya, hogy kevésbé tartós. A műanyag toll mindennapi írásra és normál használatra alkalmas, bizonyos modellek sokáig tartanak.

Fém toll

Valószínűleg nem fogsz meglepődni – a fémtoll sokkal hosszabb élettartamú, mint egy műanyag toll. Ráadásul a ezek a tollak fényűzőek, professzionálisak és ajándéknak is kiválóak. A hosszan tartó íráshoz való kényelem szubjektív. A fém tollak hátránya, hogy nagyobb a súlyuk, de a többi különbség a műanyag típustól elhanyagolható.

Műanyag toll
Műanyag toll

Fém toll
Fém toll

i

Az ajándék tollak szinte mindenkit boldoggá tesznek

Kínálatunkban találhatsz ajándék toll modelleket is. Ezek olyan tollak, amelyekkel örömet okozhatsz másoknak. Az ajándék tollak általában magasabb minőségűek, ezért drágábbak is.

Egy toll készlet hosszú ideig kitart

Ha olyan költséghatékony csomagot keresel, amely az egész tanévre, sőt talán még hosszabb időre is elegendő, egy tollkészlet tökéletes választás. Egyes készletek több egyforma tollat tartalmaznak, míg mások például színben különböznek. Mindannyian tudjuk, hogy az írószerek milyen gyorsan elvesznek, ezért egy tollkészlet nagyszerű választás.

Luxus tollak és golyóstollak a minőség és a design szerelmeseinek

Ha a minőségi íróeszközök híve vagy, értékelni fogod a luxus toll típusokat és a luxus golyóstollakat. Minőségi kivitelezéssel, lenyűgöző dizájnnal sima, gördülékeny írást tesznek lehetővé. Természetesen a luxus tollak és golyóstollak a legdrágább íróeszközök közé tartoznak a kínálatunkban, viszont hosszabb ideig tarthatnak.

Kaphatók dizájner tollak is, amelyeknél a hangsúly a megjelenésen van.

Speciális toll kiegészítők

Egyes toll típusok praktikus kiegészítőkkel rendelkezhetnek.

  • A cserélhető utántöltő praktikus módja annak, hogy meghosszabbítsd a toll élettartamát és pénzt takaríts meg.
  • A gumírozott markolat javítja a toll fogását, és csúszásgátlóként funkcionál.
  • Az ergonomikus markolat kényelmesebb és természetesebb fogást biztosít a csukló számára.

i

Tornado radírozható toll első osztályosoknak

Napjainkban az első osztályosoknak szánt Tornado radírozható toll valószínűleg a legnépszerűbb íróeszköz a legkisebb iskolások számára. Ezzel a toll típussal egyenletesen, kényelmesen lehet írni, nem fájdul meg tőle a gyermek keze.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
STABILO liner kék, 1 db Szállításra kész > 50 db
Golyóstoll - zselés tinta, kék színű töltet, cserélhető töltet, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga műanyag, vonalszélesség 0,38 mm, hegy szélessége 0,38 mm, nyomógombos
több darab vásárlása esetén 540 Ft-tól

2.
PARKER IM Essential Matte Black CT Szállításra kész 2 db
Golyóstoll - olajos tinta, kék színű töltet, cserélhető töltet, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga sárgaréz, hegy szélessége 1 mm, nyomógombos, díszdoboz a csomag része
több darab vásárlása esetén 9 370 Ft-tól

3.
PILOT Frixion Clicker 07 / 0,35 mm, kék Szállításra kész > 20 db
Radírozható toll - betét színe: kék, tinta: törölhető, anyaga: műanyag
több darab vásárlása esetén 1 240 Ft-tól

Még több
490 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
PARKER IM Essential Matte Black CT - Golyóstoll
Típusok
5,0
PARKER IM Essential Matte Black CT
Golyóstoll - olajos tinta, kék színű töltet, cserélhető töltet, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga sárgaréz, hegy szélessége 1 mm, nyomógombos, díszdoboz a csomag része
9 370 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRK051a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
PARKER Jotter XL Monochrome Black BT - Golyóstoll
Típusok
4,9 14×
PARKER Jotter XL Monochrome Black BT
Golyóstoll - olajos tinta, cserélhető töltet, jobbkezeseknek és balkezeseknek, darabszám a csomagban: 1db, anyaga: fém, 1 mm-es vonalvastagság, nyomógombos
12 130 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRK013a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
PARKER IM Black GT - Rollertoll
Típusok
5,0
PARKER IM Black GT
Rollertoll - folyékony tinta, fekete színű töltet, cserélhető töltet, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga fém, hegy szélessége 0,7 mm, kupakos, díszdoboz a csomag része
18 020 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRK040a
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
PARKER IM SE The Last Frontier Submerge CT KP - Golyóstoll Típusok
5,0
PARKER IM SE The Last Frontier Submerge CT KP
Golyóstoll - olajos tinta, kék színű töltet, cserélhető töltet, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga acél, vonalszélesség 1 mm, hegy szélessége 1 mm, nyomógombos, díszdoboz a csomag része
28 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRK109a
PILOT Frixion Clicker 07 / 0,35 mm, kék - Radírozható toll
Típusok
4,6 23×
PILOT Frixion Clicker 07 / 0,35 mm, kék
Radírozható toll - betét színe: kék, tinta: törölhető, anyaga: műanyag
1 240 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLT002u
PILOT FriXion Clicker 05 / 0,25 mm, kék - Radírozható toll
Típusok
5,0 23×
PILOT FriXion Clicker 05 / 0,25 mm, kék
Radírozható toll - a betét színe: kék, tinta: törölhető, anyag: műanyag
1 060 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLT002w
5,0 15×
PILOT B2P EcoBall M, kék - csomag 4 db
Golyóstoll - olajos tinta, kék színű töltet, jobbkezeseknek és balkezeseknek, 4 darabos csomag, anyaga műanyag, vonalszélesség 0,27 mm, hegy szélessége 1 mm, nyomógombos - Ár több darab vásárlása esetén 554,03 Ft/toll
2 220 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLT061a
5,0 10×
ZEBRA Ola kék
Zselés toll - kék töltet, cserélhető töltet, jobbkezeseknek és balkezeseknek, darabszám a csomagban: 1db, anyaga: műanyag, 0.38 mm-es vonalvastagság, nyomógombos
610 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZBR035a
Q-CONNECT LAMDA BALL 0,7 mm, kék - Golyóstoll
Típusok
4,8 21×
Q-CONNECT LAMDA BALL 0,7 mm, kék
Golyóstoll - folyékony tinta, kék színű töltet, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga fém, vonalszélesség 0,7 mm, hegy szélessége 0,7 mm, nyomógombos
590 Ft
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QCN082b
PILOT G-2 05 / 0.25 mm, kék - 3 db-os kiszerelés - Rollertoll
Típusok
5,0 16×
PILOT G-2 05 / 0.25 mm, kék - 3 db-os kiszerelés
Rollertoll - zselés toll, zselés tinta, kék színű töltet, cserélhető töltet és gumis markolat, jobbkezeseknek és balkezeseknek, 3 darabos csomag, anyaga műanyag, vonalszélesség 0,25 mm, hegy szélessége 0,5 mm, nyomógombos - Ár több darab vásárlása esetén 919,38 Ft/toll
2 760 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLT007a16
PILOT Acroball kék - Golyóstoll
Típusok
4,2 11×
PILOT Acroball kék
Golyóstoll - olajos tinta, kék színű töltet, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga műanyag, vonalszélesség 0,25 mm, hegy szélessége 0,7 mm, nyomógombos
970 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLT002y
KORES K1 Pen F-0,7 mm, kék - Golyóstoll
Típusok
4,7 35×
KORES K1 Pen F-0,7 mm, kék
Golyóstoll - folyékony tinta, kék színű töltet, ergonomikus fogórész, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga műanyag, vonalszélesség 0,7 mm, hegy szélessége 0,7 mm, kupakkal
470 Ft -tól
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRS105a
PARKER IM Premium Pearl GT - Golyóstoll
Típusok
5,0
PARKER IM Premium Pearl GT
Golyóstoll - olajos tinta, kék színű töltet, cserélhető töltet, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga sárgaréz, hegy szélessége 1 mm, nyomógombos, díszdoboz a csomag része
26 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRK027a
4,5
LUXOR 541-A ECO Focus - golyós, 1mm, fekete
Golyóstoll - toll, folyékony tinta, fekete színű töltet, ergonomikus fogórész, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga műanyag, vonalszélesség 1 mm, hegy szélessége 1 mm, kupakkal
530 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LUXOR019
KORES K0 Pen M-1 mm, kék - Golyóstoll
Típusok
5,0 12×
KORES K0 Pen M-1 mm, kék
Golyóstoll - zselés tinta, kék színű töltet, gumis markolat, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga műanyag, vonalszélesség 1 mm, hegy szélessége 1 mm, kupakkal
390 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRS102a
Q-CONNECT Sigma kék - Rollertoll
Típusok
4,5 44×
Q-CONNECT Sigma kék
Rollertoll - folyékony tinta, kék színű töltet, gumis markolat, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga műanyag, vonalszélesség 0,5 mm, hegy szélessége 0,7 mm, nyomógombos
490 Ft
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QCN129a
Q-CONNECT Sigma fekete - Rollertoll
Típusok
4,5 44×
Q-CONNECT Sigma fekete
Rollertoll - zselés tinta, fekete színű töltet, gumis markolat, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga műanyag, vonalszélesség 0,5 mm, hegy szélessége 0,7 mm, nyomógombos
350 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QCN127a
KORES K6 Pen, F - 0,7 mm, kék - Golyóstoll
Típusok
4,2
KORES K6 Pen, F - 0,7 mm, kék
Golyóstoll - zselés tinta, kék színű töltet, gumis markolat és ergonomikus fogórész, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga műanyag, vonalszélesség 0,7 mm, hegy szélessége 0,7 mm, nyomógombos
690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRS166a
PARKER Sonnet Matte Black GT Duo Set
Írószer készlet - luxus töltőtollat és golyóstollat tartalmaz, 18K arany tollhegy és dizájn kiegészítők anyaga, töltőtoll rozsdamentes acél tollheggyel és pattintható kupakkal, 2 csatornás tintahegyellátó rendszer, golyóstoll nyomó mechanizmussal
96 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRK063a
5,0
PILOT FriXion Ball 07 / 0,35 mm - 15 színből álló készlet
Radírozható toll - a készlet 15 db tollat ​​tartalmaz, 15 tintaszín, radírral, újraírható, testszín szerint ír, integrált radír, gumírozott markolat, hegy szélessége 0,7 mm, nyomszélesség 0,35 mm - 792,67 Ft/db
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLT077a
PILOT FriXion Ball 07 / 0,35 mm, Set2Go BASIC - 4 színű készlet - Radírozható toll
Típusok
5,0 13×
PILOT FriXion Ball 07 / 0,35 mm, Set2Go BASIC - 4 színű készlet
Radírozható toll - betét színe: fekete, piros, kék, zöld, tinta: gél, anyaga: műanyag - Ár több darab vásárlása esetén 1 001,03 Ft/db
4 000 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLT002h
4,7 30×
PARKER Jotter Stainless Steel CT
Golyóstoll - olajos tinta, cserélhető töltet, jobbkezeseknek és balkezeseknek, anyaga fém, vonalszélesség 1 mm, hegy szélessége 1 mm, nyomógombos, díszdoboz a csomag része
7 440 Ft -tól
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRK011e
MOLESKINE Kaweco - kék + fekete utántöltő - Rollertoll Típusok
5,0
MOLESKINE Kaweco - kék + fekete utántöltő
Rollertoll - folyékony tinta, fekete színű töltet, anyaga műanyag, vonalszélesség 1 mm, hegy szélessége 1 mm, kupakos, díszdoboz a csomag része
10 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MLK221
4,8
PILOT FriXion Point Clicker 05 / 0,25 mm, kék + újratöltő
Radírozható toll - kék utántöltővel, szorítószerkezettel, radírozható
2 570 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLT039a

Tollak

GDPRSzemélyes adatok védelme 2020-ban Májusban lesz két éve, hogy a GDPR rettegésben tart minket. Vajon mi történt ez idő alatt? Az apokalipszis még nem múlt el, de az adatkezelés módjaiban még mindig megfigyelhetők a változtatások. Mit tehetünk adataink biztonságáért? 
Tudod, mire valók a B és a C sorozat méretei? Milyen formátumokat használnak az Egyesült Államokban, és melyeket használják fotónyomtatáshoz? Ebben a cikkben mindent megtalálsz a papírméretekkel kapcsolatban, beleértve a pontos méretüket is.

Tollak

A Tollak kategóriában összesen 490 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tollak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tollak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tollak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tollak vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ