A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

TomTom Bandit

Termékkatalógus
TomTom Bandit
Kamera - Action kamera, 4K videó korlátozások (15fps), 2.7km (30fps), Full HD (1080p / 60fps), 720p (120fps), kamera (16MP), lassított felvételként, integrált giroszkóp, magasságmérő, GPS, gyorsulásmérő, ellenőrzés egy új alkalmazás (iOS, Android), Bluetooth, WiFi, 1900mAh Batt-Stick, microSD
Kód:  PP609a Termékszám:  1LB0.001.00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Bandit

Eszközök a TomTom nem csak autós navigáció, hanem új és kiválóan felszerelt kültéri kamerák. TomTom Bandit játékosan harapós a sarka, és a legnagyobb verseny is, és élvezheti a legmodernebb technológiát és a kompakt kialakítás. Az első helyen meg kell említeni vízálló kivitelben anélkül, hogy speciális esetekben, csak akkor kell cserélni a lencsét (külön megvásárolható). De még a bázis megfelel az IPX7 szabvány kamera, akkor nem kell aggódnia, néhány csepp víz alatt eső. 

Élvezze a felvételek nagyfelbontású 4K

Integrált CCD chip felbontása 16 megapixel lő video 4K felbontású, de kevesebb korlátozást és áramlási sebessége 15 képkocka másodpercenként. Azt is megadhatja a klasszikus 1080p felbontású, 60 fps 720p vagy frekvenciája 120 képkocka másodpercenként. Minden nagy felbontású képeket azonnal megoszthatjuk a barátokkal a társadalmi hálózatok.
A kis test rejt sok hasznos funkcióval. A time-lapse funkcióval készíthet fantasztikus pillanatokat egyedülálló naplemente és naplemente. Be kell látni, hogy pontosan hajtotta végre egy trükk kerékpározás vagy síelés? Egyszerűen használja a lassított és emelje ki a legfontosabb pillanat az egyenletes lassított. 

legfontosabb jellemzői

  • Videó felbontása akár 4K és 16 megapixeles fotók
  • 3 óra folyamatos felvétel
  • Alkalmazása révén Bandit App azonnal szerkeszteni és megosztani a videókat
  • Konzollal Go-Pro
  • MicroSD kártyaolvasó

Válassza ki a legjobb felvételeket

Ez még nem minden. Jelenléte miatt több érzékelő - egy giroszkóp, magasságmérő, GPS, gyorsulásmérő és a Bluetooth, ami rekord sebesség, magasság és egyéb adatokat. A fényképezőgép ezután egy speciális algoritmus kiválasztja a felvételek, amelyek érdekes és érdemes a figyelmet. Bizonyára ez lesz a felvételeket, amelyek már gyorsul, módosítsa a magasság vagy elforgatás. Amikor csatlakozik egy Bluetooth mellkasi öv kerül kiválasztásra, és a lövések, amikor a pulzusszám mozgott maximális értékek. Ha nem hivatkozhat pusztán a készülék, akkor lőni magát, miközben jelölés az érdekes részek.

Egyszerűen rázza és szerkesztése

Videó szerkesztése közvetlenül a terepen még soha nem volt ilyen egyszerű. Alkalmazás segítségével letöltheti az okostelefonra iOS vagy Android, lehetővé teszi, hogy módosítsa a videót felső professzionális szinten. V případě, že se vám nechce video stříhat ručně, stačí telefonem zatřást a o konečnou podobu videa a hudbu se postará automat. A nagy előnye abban rejlik, hogy az összes ilyen kiigazítások zajlanak a készülék memóriakártya, amíg meg nem utasíthatja másolni a számítógépre.

felvétel az akkumulátor

Power által cserélhető akkumulátor Batt-stick kapacitása 1900 mAh akár 3 órán keresztül. Az újdonság az, hogy a gyártók sikerült csomag be egy microSD kártyaolvasó és egy USB 3.0 csatlakozó. Ez az eredmény azt jelenti, csak egy dolog - az akkumulátor egyszerűen egy memóriakártyát a kamera vágott, illessze be az USB-port a számítógépen, és indítsa el a képeket a merevlemezre. Az akkumulátor töltése közben is másol.

Nagyon kifinomult adapter kamerákhoz, GoPro tartók, TomTom Bandit így kapcsolódó bármely tulajdonos, valamint a konkurens gyártó. Befogó rendszer célja az volt, hogy meg lehetne forgatni a hossztengelye körül, és ezáltal szinte bármilyen szögből és gyors beállításokat. Természetesen lehetőség van, hogy vásárol egy kiegészítők széles választéka (szelfi bot, tartalék akkumulátorok, burkolatok, konzolok, stb).

tartozékok:

  • Batt-Stick 1900 mAh, lencsevédővel ellenálló fröccsenés, 1 × 1 × lapos és ívelt tartó adapter GoPro

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TomTom Bandit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Bandit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom Bandit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Bandit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Bandit.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ