Shop roku 30 dnů na vrácení

TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek

Termékkatalógus
TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek
4,8 31 értékelés
GPS navigáció - 6" kijelző, 800 × 480 px felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 1 óra, 16 GB belső memória, hangvezérlés, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, 3D-s épületek, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés beépített SIM kártyával, felhasználói felület nyelve magyar, angol
Kód:  PP599g Termékszám:  1PL6.002.12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek

A TomTom GO 6250 EU LIFETIME GPS navigáció ezen márka legmodernebb berendezései közé tartozik. Kifejezetten teherautókhoz és autóbuszokhoz tervezték. Amellett, hogy széles körű navigációs funkciókkal látták el, egy SIM-kártyát is magába foglal. Ennek köszönhetően maximálisan pontos forgalmi adatokat érhet el egész Európa területén. Így teljesen elkerüli a drága roaming díjak fizetését, amelyeket okostelefon használata esetében fizetne. Ennek köszönhetően például a nyári horvátországi utazás alatt elkerülheti a legnagyobb közlekedési dugókat, így sok időt takaríthat meg, és megkímélheti az idegeit. 

A TomTom GO 6250 EU LIFETIME főbb jellemzői

  • 6"-os képátlójú átlátható érintőképernyő
  • Autóbuszokhoz és teherautókhoz tervezték
  • A GPS TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME kompatibilis a Siri és a Google Now funkciókkal
  • Beépített SIM-kártya a TomTom Traffic ingyenes adatforgalmához
  • Sávnavigáció
  • A parkoló asszisztens segít a parkolásban
  • Mellékelt aktív mágneses tartóval
  • Életre szóló Sebességmérő radarok szolgáltatás

A TomTom GO 6250 EU GPS navigáció lehetővé teszi a gyors útvonaltervezést

A TomTom GO 6250 navigáció készen áll a TomTom MyDrive okostelefonokra szánt alkalmazással való együttműködésre. Itt előre elkészítheti a tervezett útvonalat. Amint bekapcsolja a navigációt az autóban, abban a pillanatban megtörténik a tervezett útvonalak szinkronizálása. Pontosan ugyanúgy, mint utazás közben, amikor a közlekedési információkat frissíti valós időben. Átlagosan csupán 10 MB adatot használ fel a mobilinternetéből.

Térkép adatok ingyen, örökre

A GO 510 megvásárlásával éltre szóló hozzáférést kap a TomTom Traffic szolgáltatáshoz, amelynek köszönhetően a készülék élettartama alatt használhatja a valós idejű közlekedési információkat. Továbbá életre szóló engedélyt kap a Világtérképek szolgáltatás használatára, amelyben telepítheti és frissítheti a térképeket a világ minden tájáról, extra költség nélkül. Életre szóló engedélyt kap továbbá a Sebességmérő radarok szolgáltatás használatára, melyben világszerte pontosan rögzítve vannak a sebességmérők.

Összkomfortos TomTom GO 6250 Professional GPS navigáció

Már több éve tilos telefonálni vezetés közben. Szerencsére a TomTom GO 6250 navigáció abszolút eleganciával oldja meg ezt a helyzetet. Ugyanis erős mikrofonnal és hangos hangszóróval van ellátva. Elég Bluetooth-on keresztül kapcsolatot teremteni az okostelefonjával, és a navigáció képernyőjén láthatja, hogy ki hívja Önt. A telefonja így egész időn át biztonságos helyen lesz, és az akkumulátorát is kíméli.

A csomag tartalma

  • TomTom GO 6250 Professional
  • Aktív mágneses tartó
  • Tapadókorong
  • Teherautóba szánt töltő és USB kábel a számítógéphez
  • Dokumentáció
 

Paraméterek

Szélesség
162,9 mm Kész!
Magasság
105,6 mm Kész!
Mélység
18,6 mm Kész!
Tömeg
262 g Kész!
Rendeltetés
Teherautó, Autóbusz Kész!

Méret

Szélesség
162,9 mm Kész!
Magasság
105,6 mm Kész!
Mélység
18,6 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
262 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Teherautó, Autóbusz Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
6" (15,24 cm) Kész!
Maximális felbontás
800 × 480 px Kész!
Akkumulátor üzemideje
1 óra Kész!
Memóriakártya max. mérete
32 GB Kész!
Belső memória
16 GB Kész!

Funkciók

Felszereltség
Érintőképernyő Kész!
Funkciók
Hangvezérlés, Cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), Sávváltás, Radaradatbázis, 3D-s épületek, Élettartam térképfrissítés Kész!
Térképfrissítés módja
Beépített SIM kártyával Kész!
Közlekedési információk fogadása
Rádióhullámok (RDS-TMC) Kész!

Térképek

Térképek
Albánia, Andora, Belgium, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Írország, Island, Olaszország, Kanári-szigetek, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Madeira, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Oroszország, Görögország, San Marino, Észak-Macedónia, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajina, Vatikán Kész!

Lokalizáció

Jelentési nyelv
Angol, Cseh, Francia, magyar, Német, Lengyel, Spanyol Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia, Lengyel, Spanyol, Olasz, Horvát, Bolgár, Észt, Török, Litván, Lett, Görög, Dán, Finn, Norvég, Portugál, Svéd Kész!

Hardver és szoftver

Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot kívánok. Nemzetközi áruszállításban dolgozok több mint egy éve használom a tom-tom 6250 profesional gps-t. Azt szeretném kerdezni hogy hogyan lehet beállítani hogy tervezéskor az egyszerű és gyors utat tervezze és ne kerülje az autópályát a forgalmi dugók véget. Többször próbáltam beállítani de nem sikerült. Sajnos sok esetben pár perc dugó végett egyet gondol és újból tervez.

1 hete használom a készüléket, csak címet ismeri a navigáció, bármilyen cég nevét beírom, nem találja, Mi lehet a probléma?

Tisztelt Hölgyem, Uram! Azt szeretném megtudni, hogy mit jelent a készülék leírásában szereplő "Cseh Köztársaság" kitétel? Úgy tudom, a készülék Európa térképét tartalmazza, illetve az letölthető rá. Úgy tudom, hogy a nyelv is választható: többek között magyar/angol. A "Cseh Köztársaság" kitétel vajon akkor mit jelenthet? Részletesebb cseh térképet? Előre is köszönöm szépen a válaszát! Üdvözlettel, Szentimrei Gergely

Kérdések és válaszok: TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek
Kiegészítők: TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME mapy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME mapy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME Maps. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME Maps.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ