Shop roku 30 dnů na vrácení

Topdon TC005 Hőkamera

Termékkatalógus
Topdon TC005 Hőkamera
5 2 értékelés
Hőkamera - mérhető hőmérséklet-tartomány,: 20°C és 550°C között, akkumulátor-üzemidő: 12 óra folyamatos működés, felbontás: 256 × 192 pixel, tömege: 520 g, 2,8"-es méretű kijelző (7,1 cm)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VKNGk3 Termékszám:  TOPTC005 Gyártó honlapja:
Topdon TC005 Hőkamera 186 490 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Topdon TC005 Hőkamera

Topdon TC005 Hőkamera egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Topdon TC005 hő infravörös kamera

A Topdon TC005 infravörös kamera nagy 256 × 192 pixeles felbontással rendelkezik, így búcsút inthetsz az elmosódott képeknek. A kamera készen áll a helyzetek elemzésére mind önálló üzemmódban, mind valós idejű számítógépes megjelenítési módban. Ezért a rögzített képek azonnal feltölthetők a TC005-ről egy számítógépre, és tovább feldolgozhatók.

Az infravörös kamera négy megjelenítési móddal rendelkezik

A Topdon TC005 hő infrakamera 7 színű kijelzővel rendelkezik, amelyhez pszeudo-színes kijelző is rendelhető. A TC005 négy képalkotási móddal rendelkezik a célpont korai azonosítása érdekében. Ezek közé tartoznak:

  • hőkamerás üzemmód
  • kettős fény mód
  • látható fény üzemmód
  • ''kép a képben'' mód

Letisztult kijelző

A Topdon TC005 hőkamerával részletgazdag felvételeket készíthetsz. A nagy hőérzékenységnek (0,05 °C) köszönhetően a legkisebb hőmérsékletkülönbségek is érzékelhetők. Ezenkívül a számítógépre történő kivetítés lehetőségével tovább dolgozhatsz a mért adatokkal.

Professzionális analitikai szoftver

A Topdon TC005 mérési diagnosztikai adatainak tárolása és egyszerű megosztása a szoftver segítségével könnyű lesz. Ennek köszönhetően a kamera képe valós időben kivetíthető a számítógép képernyőjére.

Széles hőmérséklet-mérési tartomány

A Topdon TC005 széles, -20 és 550 °C közötti hőmérséklet-mérési tartományt biztosít, ±2 °C pontossággal. A NETD (Noise-equivalent temperature) = zajegyenértékű hőmérséklet az elektromágneses spektrum infravörös, terahertzes vagy mikrohullámú részén működő hősugárzás-érzékelő mérőszáma. A nagy pontosságú infravörös érzékelő érzékenysége kevesebb, mint 40 mK. Ezek az előírások biztosítják, hogy Topdon TC005 a lehető legpontosabb hőmérsékletmérést biztosíthassa. 

A Topdon TC005 magas akkumulátor-élettartammal rendelkezik

A Topdon TC005 hőkamerát akár 12 órán keresztül is használhatod egyetlen töltéssel. A beépített LED-es lámpával a hőmérsékletméréseket más fényforrás nélkül is képes rögzíteni. A Topdon TC005 IP54-es besorolással rendelkezik, amely védi a por és a víz ellen, és ellenáll a 2 méteres magasságból történő leesésnek is. A hőkamera ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a tartást és a célpontra irányítást.

A Topdon TC005 hő infrakamera főbb jellemzői

  • Színes kijelző a Pseudo-Color Display opcióval
  • 2 megapixeles, látható fényű kamera az átfedő képek és a ''kép a képben'' módhoz
  • Nagy felbontás és hőmérséklet-érzékenység
  • Nagy felbontású, 256 × 192 px-es hőkamerával felszerelve
  • A nagy, 0,05-ös hőérzékenység lehetővé teszi a TC005 számára, hogy a legkisebb hőmérséklet-különbségeket is megkülönböztesse
  • IP54 besorolás a víz és por elleni védelemhez
  • A 2 m-es cseppállóság lehetővé teszi, hogy gondtalanul használhasd a készüléket
  • A beépített, süllyesztett LED-es lámpa lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a hőmérsékletméréseket további fényforrás nélkül rögzítse
  • Hőmérséklet-tartomány -20 és 550°C között
  • A beépített nagy teljesítményű akkumulátor lehetővé teszi a TC005 12 órás üzemidőt

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Topdon TC005 Hőkamera
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ