AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Torony ventilátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Maximális zajszint
32 dB
66,6 dB
-
Típus
Álló
(1)
Oszlop
(46)
Padló
(3)
Szín
Fehér
(29)
Fekete
(21)
Ezüst
(1)
Szürke
(7)
Szűrés

Az otthoni vagy irodai légáramlás fontos szerepet játszik a komfortérzet és a jó közérzet fenntartásában. A toronyventilátor olyan készülék, amely hűsítést és frissítést nyújt a meleg napokon. A továbbiakban megismerheted az oszlop ventilátorok működését, előnyeit, kiválasztási szempontjait és sok más érdekességet.

Tovább

Mi az a toronyventilátor?

A toronyventilátor elegáns és helytakarékos kialakítású, amelyeknek fő célja a friss levegő biztosítása a térben. Ez a fajta toronyventilátor hosszú, keskeny toronyhoz hasonló alakú, és a legtöbb esetben oszcilláló funkcióval rendelkezik. A toronyventilátor különféle sebességi beállításokkal és beépített időzítőkkel rendelkezhet, amelyek lehetővé teszik a testreszabott légáramlást.

Milyen előnyökkel jár egy toronyventilátor?

Az oszlop ventilátorok, más néven toronyventilátorok, modern és hatékony eszközök a levegő hűtésére és keringetésére. Ezek a ventilátorok általában vékony, oszlop alakú kialakítással rendelkeznek, és több funkcióval és előnnyel rendelkeznek. Más ventilátorokkal ellentétben a toronyventilátor szinte bármilyen helyiségbe passzol anélkül, hogy zavaróan hatna a dizájnra. Valójában az oszlopforma stílusosabb, és elegánsabbnak és modernebbnek tűnik. A látható lapátok hiánya nagyobb biztonságot eredményez. Ezenkívül az oszlopos ventilátorok általában nagyobb teljesítményt kínálnak.

  • Kompakt kialakítás: Az oszlopos ventilátor keskeny és magas alakú, így kevesebb helyet foglal a szobában.
  • Hatótávolság: a léghűtő torony ventilátor általában nagyobb hatótávolságot biztosít, mint más típusú ventilátorok. Ennek köszönhetően hatékonyabban tudja hűteni és szellőztetni a szobát.
  • Csendes működés: a modern ventilátor oszlop általában csendesen működik, így ideális alváshoz vagy munkához is.
  • Sokoldalúság: az oszlop ventilátorok sokféle környezetben használhatók, beleértve a nappalit, az irodát vagy akár a hálószobát is.

toronyventilátor

toronyventilátor

i

Szeretnél tanácsot kérni? Írtunk számodra egy cikket Hogyan válasszunk ventilátort címmel.

Toronyventilátor működése

A torony ventilátorok működése egyszerű és hatékony. Általában az oszlop ventilátorok alján található egy elektromos motor, amely a lapátokat hajtja. Amikor bekapcsolod a ventilátort, a motor elkezdi forgatni a lapátokat, amelyek levegőt szívnak be és az oszlopos ventilátor felső részén keresztül áramoltatja ki.

Ventilátor oszlop – oszcilláció

A torony ventilátor modellek legtöbbje rendelkezik oszcilláló funkcióval, ami azt jelenti, hogy az oszlop ventilátor fejét jobbra-balra mozgatja. Ez segít abban, hogy a levegő egyenletesen oszoljon szét a helyiségben, és így jobb hűsítést biztosítson.

A toronyventilátor előnyei és használati területei

A léghűtő torony ventilátor használata számos előnnyel jár a kialakításától függően.

  • A toronyventilátor gyakran rendelkezik távirányítóval, amely lehetővé teszi a kényelmes vezérlést a távolból is.
  • A beépített időzítő lehetővé teszi, hogy beállítsd, meddig működjön, és automatikusan kikapcsoljon, amikor már nincs szükség rá.
  • Némely modell támogatja az alkalmazáson keresztüli vezérlést, ezáltal telefonoddal is irányíthatod a készüléket.

Kompakt kialakításuknak köszönhetően az oszlop ventilátorok kevés helyet foglalnak el, így könnyen elhelyezhetők akár kisebb szobákban, irodákban vagy akár teraszokon is.

  • Használhatod őket otthon, hogy hűvös levegőt biztosítsanak a nappaliban, hálószobában vagy akár a konyhában.
  • Irodai környezetben is nagyszerű választás lehetnek, hogy a dolgozók kellemes környezetben tudjanak munkát végezni.

Kiválasztási szempontok oszlop ventilátorok vásárlásakor

Ha ventilátor oszlop modellt szeretnél vásárolni, fontos néhány szempontot figyelembe venni. Először is, milyen hatótávolságra van szükséged a ventilátortól. Ha nagyobb területet szeretnél hűteni, válassz olyan oszlop ventilátorok közül, amelyek nagyobb légáramlást biztosítanak. Emellett érdemes figyelembe venni a oszlopos ventilátorok sebességbeállításait. Ha több lehetőséget szeretnél a légáramlásbeállítására, válassz olyan oszlop ventilátorok közül, amelyek több sebességi fokozattal rendelkeznek. Így könnyedén szabályozhatod a levegő áramlásának erősségét az igényeidnek megfelelően.

A legjobb helyek a léghűtő torony ventilátorok elhelyezésére

Ahhoz, hogy az oszlop ventilátorok hatékonyan működjenek, fontos helyesen elhelyezni őket. Először is, gondoskodj arról, hogy nincsenek akadályok a ventilátor körül, hogy szabadon tudjon forogni és a levegőt eloszlassa a helyiségben. A legjobb hely az oszlop ventilátorok elhelyezésére a helyiségnek az a része, ahol a legnagyobb légáramlásra van szükség. Általában ajánlott a szoba középső részébe helyezni, hogy a levegő egyenletesen oszoljon szét.

!

Ügyelj arra, hogy ne helyezd túl közel más tárgyakhoz vagy bútorokhoz a ventilátort, hogy ne legyenek akadályai a levegő áramlásának.

Az oszlop ventilátorok karbantartása és tisztítása

Az oszlop ventilátorok hosszú élettartamának és hatékony működésének érdekében fontos rendszeres karbantartást és tisztítást végezni rajtuk. Először is, mindig kapcsold ki és húzd ki az oszlop ventilátor tápkábelét, mielőtt elkezdenéd a tisztítási munkálatokat. Tisztítsd meg a ventilátor felületét rendszeresen egy puha ruhadarab segítségével. Ez segít eltávolítani a por lerakódását és megakadályozza a légáramlás csökkenését.

Fontos szempont a torony ventilátorok zajszintje és energiatakarékossága

A torony ventilátor általában csendes működést biztosít, különösen az alacsonyabb sebességi fokozatokon. Ez ideális, ha csendes környezetet szeretnél, például éjszaka alváshoz vagy munkához. Energiahatékonyság szempontjából a torony ventilátor általában kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos ventilátor vagy klímaberendezés. Ez nemcsak környezetbarát megoldást jelent, hanem hosszú távon pénzt is spórolhatsz az energiafogyasztáson.

oszlop ventilátor távirányítóval

oszlop ventilátor távirányítóval

Toronyventilátor vs. hagyományos ventilátor összehasonlítása

A toronyventilátor számos előnnyel rendelkezik a hagyományos állóventilátorral szemben. Először is, a toronyventilátor helytakarékosabb és elegánsabb kialakítású, így könnyen illeszkedik a modern belső térbe.

Emellett a torony ventilátor általában kisebb zajszinttel rendelkezik és hatékonyabban oszlatja szét a levegőt a helyiségben, mint hagyományos társa. Továbbá, sok torony ventilátor rendelkezik kényelmi funkciókkal, mint például távirányító vagy időzítő, amelyek még jobb használati élményt biztosítanak.

Az oszlop ventilátorok különleges funkciókat kínálnak

Egyes oszlop ventilátorok különleges tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkeznek.

  • Az éjszakai üzemmód biztosítja, hogy a ventilátor éjszaka is csendesen működjön.
  • Az időzítő lehetővé teszi, hogy a ventilátort be- vagy kikapcsold egy előre beállított időponton.
  • A túlmelegedés elleni védelem hatékonyan megakadályozza a ventilátor motorjának túlmelegedését.
  • Az alkalmazáson keresztüli vezérlés biztosítja a ventilátor kényelmes, vezeték nélküli vezérlését.
  • Az állítható dőlésszög lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározhassa, milyen irányba áramlik a levegő.

i

A toronyventilátor sok területen hasznos lehet az egészségügyi és irodai környezetben. Az egészségügyi intézményekben a megfelelő légáramlás és hűsítés fontos a betegek és a dolgozók komfortérzetének fenntartásához. Az irodákban a toronyventilátor segíthet, hogy a dolgozók kellemes és friss környezetben tudjanak munkát végezni, javítva ezzel a munkavégzést és a közérzetet.

Hűtő fűtő oszlop ventilátor – használd télen-nyáron

A fűtő torony ventilátor két funkciót kombinál: a légkeringetést és a fűtést. Ezek a készülékek hasonlóak az oszlopos ventilátor típusokhoz, de azokkal ellentétben hőt is képesek kibocsátani.

  • Hőtermelés: hűtő fűtő torony ventilátor beépített fűtőelemekkel rendelkezik, általában kerámia fűtőtestekkel vagy fűtőszálakkal, amelyek segítségével meleg levegőt tud kibocsátani a környezetbe.
  • Állítható hőmérséklet: a hűtő fűtő torony ventilátor általában állítható hőmérséklettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák a kívánt hőmérsékletet a szobában.
  • Szellőzés és keringetés: a fűtő torony ventilátor képes levegőt áramoltatni és szellőztetni a szobában, ami segít a levegő frissítésében és az egyenletes hőeloszlásban.
  • Távirányító és egyéb kényelmi funkciók: a hűtő fűtő oszlop ventilátor típusokhoz általában távirányító és egyéb kényelmi funkciók is tartoznak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kényelmesen kezeljék a készüléket a távolból.

Toronyventilátor - stílus és funkcionalitás kombinációja

A toronyventilátor nemcsak hatékonyságával és funkcionalitásával nyűgöz le minket, hanem stílusos megjelenésével is. A modern és elegáns kialakításuk lehetővé teszi, hogy harmonikusan illeszkedjenek bármilyen belső térbe. A különböző szín- és mintaválasztékok közül választhatsz, hogy a toronyventilátor készüléked összhangban legyen a szoba stílusával és dekorációjával. Így nem csak a levegőt frissíted fel, de egyúttal stílusos kiegészítővé is válik a helyiségben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Dyson Hot+Cool AM09 Szállításra kész > 5 db
Ventilátor - padló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, kijelző és lapát nélküli, időzítő, 316,02 m³/h légáramlás, 10 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér és szürke kivitel
122 590 Ft

2.
Siguro FN-P35 Velvet Wind White Szállításra kész > 5 db
Ventilátor - oszlop ventilátor, zajszint: 52 dB, teljesítménye 45 W, 3 sebesség, vízszintes oszcillálás (120°), időzítő, távirányító (AAA elemek mellékelve), 76,5 cm-es magasság, kábelhossz: 1,8 m, 3 év garancia
32 990 Ft

3.
CONCEPT VS5140 Oszlop ventilátor Szállításra kész > 5 db
Ventilátor - oszlop, kijelző és lapát nélküli, időzítő, távirányító a csomag része, szürke kivitel, zajszint 46 dB, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, függőleges oszcilláció 75°
-13 %
55 990 Ft
48 490 Ft

Még több
50 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro FN-P35 Velvet Wind Black - Ventilátor Típusok
4,6 128×
Siguro FN-P35 Velvet Wind Black
Ventilátor - oszlop ventilátor, zajszint: 52 dB, teljesítménye 45 W, 3 sebesség, vízszintes oszcillálás (120°), időzítő, távirányító (AAA elemek mellékelve), 76,5 cm-es magasság, kábelhossz: 1,8 m, 3 év garancia
Szuper ár
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_P351B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Siguro FN-P35 Velvet Wind White - Ventilátor Típusok
4,6 128×
Siguro FN-P35 Velvet Wind White
Ventilátor - oszlop ventilátor, zajszint: 52 dB, teljesítménye 45 W, 3 sebesség, vízszintes oszcillálás (120°), időzítő, távirányító (AAA elemek mellékelve), 76,5 cm-es magasság, kábelhossz: 1,8 m, 3 év garancia
Szuper ár
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_P350W
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0 15×
CONCEPT VS5140 Oszlop ventilátor
Ventilátor - oszlop, kijelző és lapát nélküli, időzítő, távirányító a csomag része, szürke kivitel, zajszint 46 dB, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, függőleges oszcilláció 75°
Leárazás -13 %
48 490 Ft 55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONVE362
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0
Rohnson R-8100 PURE AIR
Ventilátor - oszlop típusú, funkciók: állítható dőlésszög, kijelző, lapát nélküli és ionizáló, időzítő, 32 dB zajszint, 30 W teljesítmény, 9 sebességfokozat, 80°-os vízszintes oszcilláció, távirányító a csomag része, fehér kivitel
83 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHVE796
1,0
SENCOR SFT 4207BK
Ventilátor - oszlop típusú, funkciók: állítható dőlésszög, alkalmazáson keresztüli vezérlés, Wi-Fi és smart, időzítő, magassága 117 cm, 58 dB zajszint, 45 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete kivitel, jobb/bal irányú oszcilláció
48 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENCV998
Concept VS5110 - Ventilátor
Típusok
4,7 46×
Concept VS5110
Ventilátor - oszlop típusú, időzítő, 62 dB zajszint, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete kivitel
Leárazás -20 %
30 590 Ft 38 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JVCVS408
4,5 17×
Rohnson R-818 Breeze
Ventilátor - oszlop típusú, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, lapát nélküli és ionizáló, időzítő, 53 dB zajszint, 60 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér kivitel
Szuper ár
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHVE420
4,4
ELDONEX CoolTower, fekete
Ventilátor - oszlop típusú, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, lapát nélküli és ionizáló, időzítő, magassága 111 cm, 44 dB zajszint, 65 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete kivitel
30 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ELDVE376
4,1 17×
TRISTAR VE-5865
Ventilátor - oszlop, 76 cm magas, 3 sebességfokozat, 1100-1200-1300 fordulat/perc, 3 különböző mód: normál, alvó és természetes, időzítő, érintőpanel, LED kijelző, távirányító, túlmelegedés elleni védelem, 60°-os oszcilláció, 40 W teljesítmény, fekete szín
25 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRIVE988
3,7 36×
TRISTAR VE-5905 ventilátor
Ventilátor - oszlop, torony, 75 cm magas, integrált fogantyú, 3 különböző beállítás, stabil alap, 75°-os oszcilláció, időzítő: 2 óra, 30 W teljesítmény
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRIVE590
Concept VS5100 - Ventilátor
Típusok
4,7 46×
Concept VS5100
Ventilátor - oszlop típusú, időzítő, 54 dB zajszint, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -21 %
30 390 Ft 38 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JVCVS392
Dyson Hot+Cool AM09
Ventilátor - padló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, kijelző és lapát nélküli, időzítő, 316,02 m³/h légáramlás, 10 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér és szürke kivitel
122 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYScs89
4,8
SENCOR SFT 3800BK
Ventilátor - oszlop típusú, funkciók: kijelző, időzítő, magassága 96 cm, 96,52 cm lapát átmérő, 54,4 dB zajszint, 45 W teljesítmény, 34,95 m³/h légáramlás, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete kivitel
Leárazás -19 %
25 790 Ft 31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENCV613
3,7
G3Ferrari G5005101
Ventilátor - oszlop típusú, funkciók: lapát nélküli, időzítő, magassága 86 cm, 46 dB zajszint, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 1°-os vízszintes oszcilláció, fehér kivitel
Leárazás -3 %
31 490 Ft 32 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: DFERV573
4,0
Guzzanti GZ 1408
Ventilátor - álló, forgó lapátok nélkül, időzítő, távirányító a csomag része, magassága 57 cm, fehér kivitel, 40 W teljesítmény, 3 sebességfokozat
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZPV450
4,5
G3Ferrari G5004901
Ventilátor - oszlop típusú, időzítő, magassága 80 cm, 44 dB zajszint, 45 W teljesítmény, 1100 m³/h légáramlás, 3 sebességfokozat, fehér kivitel
Leárazás -15 %
14 990 Ft 17 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: DFERV368
4,4
ELDONEX CoolTower, fehér
Ventilátor - oszlop típusú, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, lapát nélküli és ionizáló, időzítő, magassága 111 cm, 44 dB zajszint, 65 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér kivitel
30 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ELDVE383
3,5
ProfiCare PC TVL 3068
Ventilátor - oszlop típusú, funkciók: lapát nélküli, időzítő, magassága 105 cm, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete és ezüst kivitel
Leárazás -40 %
32 490 Ft 54 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CLAVS804
2,5 14×
OneConcept Blitzeis fekete
Ventilátor - oszlop típusú, funkciók: kijelző és lapát nélküli, időzítő, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete kivitel
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ONEPT335
Black + Decker BXEFT49E
Ventilátor - oszlop típusú, funkciók: kijelző és lapát nélküli, időzítő, 56 dB zajszint, 45 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -13 %
29 190 Ft 33 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BLASV142
Techwood TVC-1000T
Ventilátor - oszlop típusú, funkciók: lapát nélküli, időzítő, 66,6 dB zajszint, 90 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, szürke kivitel
67 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TECVE409
4,6 128×
Siguro FN-P35 Velvet Wind White
Ventilátor - oszlop ventilátor, zajszint: 52 dB, teljesítménye 45 W, 3 sebesség, vízszintes oszcillálás (120°), időzítő, távirányító (AAA elemek mellékelve), 76,5 cm-es magasság, kábelhossz: 1,8 m, 3 év garancia
31 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_FN_P350W
4,6 128×
Siguro FN-P35 Velvet Wind Black
Ventilátor - oszlop ventilátor, zajszint: 52 dB, teljesítménye 45 W, 3 sebesség, vízszintes oszcillálás (120°), időzítő, távirányító (AAA elemek mellékelve), 76,5 cm-es magasság, kábelhossz: 1,8 m, 3 év garancia
31 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_FN_P351B
4,6 128×
Siguro FN-P35 Velvet Wind White
Ventilátor - oszlop ventilátor, zajszint: 52 dB, teljesítménye 45 W, 3 sebesség, vízszintes oszcillálás (120°), időzítő, távirányító (AAA elemek mellékelve), 76,5 cm-es magasság, kábelhossz: 1,8 m, 3 év garancia
29 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_FN_P350W

Torony ventilátorok

fagylaltkészítőkHogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...
A ventilátor az egyik leghatékonyabb módja a nyári forróságokban való lehűlésnek. A piacon számos ventilátor-típus találató különböző árkategóriákban. Útmutatónkban segítünk az igényeidnek megfelelő venilátort választani, emellett kifejtjük, hogy milyen paraméterekre...

Torony ventilátorok

A Torony ventilátorok kategóriában összesen 50 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó torony ventilátorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább torony ventilátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb torony ventilátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: torony ventilátorok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ