30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

TP-LINK Archer C3150

Termékkatalógus
TP-LINK Archer C3150
4,6 8 értékelés
WiFi router - 802.11a/b/g/n/ac akár 3167Mbps-ig, Dual-Band (2.4GHz 1000Mbps+ 5GHz 2167Mbps), 4x lecsatolható antenna, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x GWAN, 4x GLAN
Kód:  TP640q4 Termékszám:  Archer C3150 Gyártó honlapja:

TP-LINK Archer C3150

A C sorozatú TP-LINK Archer router ki tud szolgálni egyidejűleg egy egész flottányi eszközt minimális válaszidővel és a maximális sebességel. Használd ki teljes mértékben a nagy teljesítményű számítógépedet, okos tévédet vagy a játékkonzolaidat. Hagyd, hogy a család akár 4K UHD videókat streameljen miközben online játékokat játszol. Az új MU-MIMO (Multi-User MIMO) technológia alkalmazásával, amelynek célja, hogy az eszközök egyszerre tudjanak működni, anélkül, hogy a WiFi elveszítené a sebességét. A router minden eszköznek a legjobb sávot biztosítja automatikusan, hogy optimális teljesítményt eléréséhez. Ellentétben a hagyományos egymagos processzorú routerekkel, az Archer C3150 egy erőteljes 1,4 GHz-es, kétmagos processzorral rendelkezik. A négy antenna segítségével a nyalábformálási technológia a Wi-Fi átvitelt a csatlakoztatott eszközök irányába fókuszálja, oda koncentrálva a jelet, ahol arra a legnagyobb szükség van.  Az elegáns, minimál designt képviselő berendezés minden szoba dekorációjához illik. A LED-ek kikapcsolhatóak, hogy ne zavarják az éjszaka nyugalmát.

Legfontosabb jellemzők

  • Szupergyors kétsávos (1000 Mbps 2.4 GHz és 2167 Mbps 5 GHz)
  • MU-MIMO technológia egyidejű adatküldés több eszköznek is
  • A sugárzás elosztása segítségével javítva az általános Wi-Fi teljesítményt
  • 4 antenna nyalábformálással a maximális WiFi lefedettségért
  • Nagysebességű vezetékes kapcsolatot (4 × GLAN)
  • Egyszerű nyomtató- vagy a fájlmegosztás (2 x USB 3.0)
  • A szülői felügyelet korlátozza a hozzáférést a gyermekeknek vagy az alkalmazottaknak
  • Alkalmazás az egyszerűsített telepítéshez és adminisztrációhoz

Teherelosztás

A nem nagyon sebességigényes feladatokat, mint például e-mailek küldése, vagy az alkalmi webböngészés, megfelelnek a 2,4 GHz-es sáv lehetőségeinek, ahol a sebesség elérheti az 1000 Mbps értéket. Az olyan igényes feladatokat, mint például a HD video streaming vagy az online játékok, jobban megfelelnek az 5 GHz-es sáv paramétereinek, ahol a sebesség elérheti a hihetetlen 2176 Mbps értéket. A router mindkét sávot egyszerre képes kezelni, így az adatátviteli sebesség összességében eléri a nagyon tiszteletreméltó 3176 Mbps értéket. Ilyen adatátviteli sebességgel már könnyedén mozgathatóak a nagy fotó, zene és videó gyűjtemények.

Gyors vezetékes kapcsolat

Az Archer arzenáljának részei a gyors csatlakozók a hálózati eszközök és perifériák részére. Hátsó penelen 2 port - egy nagy sebességű USB 3.0 típus és egy USB 2.0 található. Ezeken keresztül lehet a routerhez csatlakoztatni a nyomtatót vagy külső merevlemezeket, és így könnyedén megosztani a fájlokat a hálózaton. A 4 gigabites Ethernet port segítségével eszközeid vezetékes csatlakozással a maximális teljesítményt tudják biztosítani.

Vezéreld alkalmazással

A TP-LINK a Tether alkalmazással könnyebb hozzáférést biztosít a router kezelőfelületéhez. A Tetherrel olyan beállításokat vezérelhetsz bármilyen Android vagy iOS eszközről, mint a szülői felügyelet vagy a média megosztás, információt kaphatsz a router állapotáról, megnézheted ki kapcsolódik hozzá és milyen jogosultságokkal rendelkezik.

Paraméterek

WiFi átvitel sebessége
3 167 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 2.0
Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
3 167 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!

Interfész

Haladó funkciók
Levehető antenna, Gigabit LAN, USB printszerverhez, DMZ (De-militarised Zone), IPv6 Ready, Virtual Server, Port Triggering, UPnP, VPN Kész!
DHCP funkció
Szerver, Client, DHCP Client List, Address Reservation, DynDNS, NO-IP Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!
WiFi típus
WiFi 5 Kész!
WiFi sávok
2,4 GHz, 5 GHz Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
4 × Kész!
Antenna típusa
Levehető Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
19,78 cm Kész!
Szélesség
26,38 cm Kész!
Magasság
3,73 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TP-LINK Archer C3150 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK Archer C3150. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TP-LINK Archer C3150.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ