Rapture 30 dnů na vrácení

TP-LINK EAP320

Termékkatalógus
TP-LINK EAP320
5 2 értékelés
WiFi Access point - 802.11a/b/g/n/ac akár 1167Mbps Dual-band (2,4GHz 300Mbps + 5GHz 867Mbps), PoE, 1x GLAN, belső antenna 2x 6dBi
Kód:  TP635d1 Termékszám:  EAP320 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TP-LINK EAP320

A stabil WiFi hálózat a nyilvános helyiségekben, illetve az irodákon belül már manapság alapvető szükséglet. Ahhoz, hogy ezt a kihívást teljesíteni lehessen, szükség van egy professzionális eszközre, amely nem csak elegendő teljesítménnyel, hanem központosított irányítással is rendelkezik. A TP-LINK EAP320 pontosan ennek felel meg. Hála a modern Broadcom chipseteknek nagy sávszélességgel rendelkező, stabil vezeték nélküli kapcsolatot kínál.

Legfontosabb jellemzők

  • A MIMO és TurboQAM technológiákkal a két párhuzamos 802.11ac WiFi sávokban a sebesség akár 1,2 Gbit/s is lehet 
  • Ideális a vállalati szektorok, illetve a kereskedelmi központok számára, amelyek egyidejűleg számos ügyféllel állnak kapcsolatban
  • Támogatja az Ethernet kábelen keresztüli tápellátást (802.at), az egyszerű design lehetővé teszi a rugalmas elhelyezést és a megfelelő telepítést
  • A Captive portál praktikus módszert kínál a felhasználók hitelesítésére
  • A szabadon elérhető EAP Controller software segítségével a rendszergazdák könnyen kezelhetnek több száz EAP-t is

Modern technológiák áradata

A modern internet hozzáférési pontnak egyszerre kell tudnia kezelnie a nagyszámú csatlakozott eszközöket. Erre a célra számos olyan technológia szolgál, amely képes például javítani a teljes hálózati kiosztást (Airtime Fairness). A kétsávos eszköz a sorban következőt automatikusan a gyorsabb 5GHz-es sávszélességbe sorolja. A Beamforming technológia képes a WiFi jelet közvetlenül a csatlakoztatott eszközre irányítani, amely ezáltal jobban kihasználhatja a sávszélességet.

Rugalmas telepítés

Az EAP320 készülék alacsony profilú kialakításának és a könnyen felszerelhető házának köszönhetően a berendezés telepítése egyszerűen elvégezhető bármely falra vagy mennyezetre, és kombinálni lehet a beltér különböző dekoratív stílusaival. Az AP EAP320 sorozat támogatja az Ethernet kábelen keresztüli tápellátást (PoE), amely lehetővé teszi az eszköz rugalmas telepítését megerőltetés nélkül.

Központosított irányítás

A szabadon letölthető és könnyen kezelhető TP-LINK EAP vezérlő software lehetővé teszi a különböző helyszíneken lévő több száz TP-LINK EAP berendezés irányítását és felügyeletét, mindezt egy helyen található és egyetlen vezérlő segítségével. A teljes hálózat irányítása, konfigurálása és megjelenítése bármely csatlakoztatott számítógépről elvégezhető, ezáltal a vállalati WiFi hálózatok központosított berendezései hatékonyabbak és gazdaságosabbak lesznek, mint valaha.

 

Paraméterek

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!
WiFi átvitel sebessége
1 200 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Típus
Dual-band Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
1 200 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Kész!

Csatlakozók

LAN
1 × Kész!

Antenna tulajdonságai

Belső antennák száma
2 × Kész!
Antenna teljesítménye
6 dBi Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
19,35 cm Kész!
Szélesség
22,05 cm Kész!
Magasság
3,65 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TP-LINK EAP320 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK EAP320. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TP-LINK EAP320. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK EAP320. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK EAP320.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ