Rapture Akvizice ApF HU

TP-LINK TL-MR3020

Termékkatalógus
TP-LINK TL-MR3020
4,7 71 értékelés
WiFi router - Hordozható, 802.11 b / g / n, adatátviteli sebessége akár 150Mbps, 1x USB 2.0 a 3G modem számára (LTE, HSPA +, HSDPA, HSUPA, UMTS, EVDO), mini USB port a töltéshez, 1x LAN
Kód:  TP641 Termékszám:  TL-MR3020 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TP-LINK TL-MR3020

Egy miniatűr Wi-Fi router 3G / 4G modemhez mindenkit megörvendeztet, aki gyakran utazik, és a vezeték nélküli hálózatot részesíti előnyben. Valóban miniatűr méreteinek köszönhetően ez a router az egyike az első helyen lévő routereknek, ami a méretet illeti, és így tökéletesen illeszkedik a zsebedbe, a hátizsákodba vagy a munkatáskádba. A hálózati kapcsolat rengeteg optimalizálási lehetősége a felhasználó korlátozása nélkül és a fejlett titkosítási módszerek maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak. Vidd magaddal a TL-MR3020 routert az utazásaidra, és élvezd a vezeték nélküli kapcsolatot a világgal.
 

Kompakt és hordozható


A TL-MR3020 router jelenleg a legkisebb routerek közé tartozik a világon, ráadásul nagyon egyszerű a használata is. A klasszikus vezeték nélküli csatlakozás mellett 3G/4G modem segítségével az eszközt AP-ként vagy WISP kliensként is használhatod. Az üzemmód megváltoztatásához elég átkapcsolni a gombot a router oldalán, és kész is. A TL-MR3020 kétségkívül ideális utazásokhoz és otthoni használatra egyaránt.
 

Mindig online


E csodás miniatűr router másik előnye a Mini USB port, aminek segítségével a router tölthető külső tápegységgel vagy a számítógépedhez való csatlakoztatással is. Ha épp úton vagy, mi sem egyszerűbb, mint csatlakoztatni a routert USB-kábellel a laptopodhoz és megosztani az internetkapcsolatot a barátaiddal és a szeretteiddel.

Biztonságos kapcsolat


Tedd biztonságossá a hálózatodategy egyszerű módszerrel. A WPS (Wi-Fi Protected Setup) támogatása lehetővé teszi, hogy szinte azonnal beállítsd a biztonsági hálózatot csupán egy QSS gomb megnyomásával, amely WPA2 titkosítással lesz biztosítva, így sokkal magasabb szintű biztonságot nyújt, mint az egyszerűbb WEP titkosítás. Amellett, hogy rövid időn belül létrejön a biztonságos hálózat, még jelszavakat sem kell megjegyezned!
 

Egységes kapcsolat


Oszd szét a sávszélességet egységesen a felhasználók között. Ha a kapcsolatod nem elég gyors, előfordulhat az egyes felhasználók vagy eszközök diszkriminációja, amik így nem lesznek képesek megfelelően végezni a munkájukat. Az IP QoS funkció lehetővé teszi, hogy egyenletesen oszd el az internetkapcsolatot a felhasználók között, így növelve a munkájuk hatékonyságát.
 

Egyszerű telepítés


A router első beállítása és használata rendkívül könnyű, hála a mellékelt CD-nek segéddel az egyszerű beállításhoz. Lépésről lépésre kell megadnod az információkat és a paramétereket, és a program mindenben segíteni fog. Ennek köszönhetően még a kezdők sem fognak órákig ülni a router fölött, a megfelelő beállításokon tanakodva.

Műszaki adatok:

Interfész:
1x LAN / WAN port
1x USB
1x mini USB töltéshez

Szabvány:
IEEE 802.11n
IEEE 802.11g
IEEE 802.11b

Frekvencia:
2,4 GHz

Biztonság:
64/128 bit WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK
Wireless MAC Filtering

Funkciók és jellemzők:
Szülői felügyelet

Méretek:
74 x 67 x 22 mm

A csomag tartalma:
TL-MR3020 router
Gyors telepítési útmutató
Hálózati adapter
USB kábel
CD
Ethernet kábel

Paraméterek

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!
WiFi típus
WiFi 4 Kész!
WiFi átvitel sebessége
150 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
100 Mbit Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!
WiFi típus
WiFi 4 Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
150 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
100 Mbit Kész!

Típus

Típus
Single-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK Kész!

Csatlakozók

LAN
1 × Kész!
WAN
Kész!
USB 2.0
Kész!

Interfész

NAT funkciók
Port Triggering, DMZ (Demilitarized Zone), UPnP Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
6,7 cm Kész!
Szélesség
7,4 cm Kész!
Magasság
2,2 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TP-LINK TL-MR3020 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TL-MR3020. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TP-LINK TL-MR3020. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-MR3020. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-MR3020.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ