30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Tritán kulacsok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
0,3 l
1,5 l
-
Szín
Fehér
(2)
Fekete
(11)
Piros
(4)
Lila
(14)
Barna
(4)
Kék
(36)
Narancs
(3)
Rózsaszín
(15)
Szürke
(14)
Átlátszó
(6)
Türkiz
(1)
Többszínű
(2)
Zöld
(17)
Sárga
(4)
Szűrés

A tritan kulacs modern és egészséges megoldást jelent a mindennapi folyadékpótláshoz. Tartósságuknak és BPA-mentességüknek köszönhetően ezek az eszközök ideális választás sportolók, túrázók számára és a mindennapi városi használatra is. Nem tudod, hogyan válassz? Olvass tovább, segítünk.

Tovább

Mit kínál egy tritán kulacs?

A tritán kulacs a tritán nevű kiváló minőségű műanyagból készül. Ezt az anyagot kivételes ütésállósága, kémiai stabilitása és az olyan káros anyagok, mint a BPA hiánya miatt kedvelik. Ezért a tritán kulacs típusok biztonságosak a mindennapi iváshoz, ellenállnak a sérüléseknek és hosszú távon fenntarthatóak. Ideális választás az egészséges folyadékpótláshoz útközben, a munkahelyen vagy sportolás közben. Melyek a legnagyobb előnyeik?

  • A tritán kulacs típusok rendkívül ellenállóak az ütésekkel és a leesésekkel szemben, így ideális társak az aktív életmódhoz. Akár túrázol a szabadban, akár rendszeresen edzel az edzőteremben, akár a munkahelyedre viszed a palackot, számíthatsz rá, hogy tartós lesz, és nem sérül meg.
  • A tritán kulacs változatokat úgy tervezték, hogy újrafelhasználhatók legyenek, így csökkentve az eldobható műanyag palackok szükségességét, és hozzájárulva a környezet védelméhez. Tartósságuknak és hosszú élettartamuknak köszönhetően környezetbarát, ugyanakkor gazdaságos megoldást kínálnak a mindennapi folyadékpótláshoz.
  • A tritán kulacs egyik fő előnye a már említett egészségügyi biztonság. Nem tartalmaz BPA-t, BPS-t vagy más káros anyagokat, amelyek befolyásolhatják a bennük lévő víz minőségét. Ez azt jelenti, hogy anélkül ihatsz belőle, hogy aggódnod kellene a víz veszélyes vegyi anyagokkal való szennyeződése miatt.

i

Miért mumus a BPA?

A BPA egy olyan vegyi anyag, amelyet egyes műanyagok és gyanták előállításához használnak. Tanulmányok kimutatták, hogy a BPA bejuthat az ételbe vagy italba az olyan csomagolásokból, amelyek tartalmazzák ezt a szintetikus anyagot. Hosszú távú expozíció esetén a BPA negatívan befolyásolhatja az endokrin rendszert, ami számos egészségügyi problémához vezethet, többek között a rák kockázatának növekedéséhez.

A tritán kulacs előnyei

A tritán kulacs számos praktikus tartozékot kínál, amelyek növelik funkcionalitásukat és megkönnyítik a mindennapi használatot. Ezek az innovatív funkciók nemcsak a jobb higiéniához és a kényelemhez járulnak hozzá ivás közben, hanem a palack különböző italokhoz való használatának lehetőségeit is bővítik. Milyen érdekes funkciókat kínál egy tritán kulacs?

  • A fedett szájrészt úgy tervezték, hogy megvédje a palack tetejét a külső környezetből származó szennyeződésektől. Ez a funkció különösen hasznos azok számára, akik gyakran használják a palackot a szabadban, ahol nagyobb a szennyeződés veszélye. A fedett szájrész könnyen, egy kézzel is kezelhető, így biztosítva a higiénikus és kényelmes ivást.
  • A kinyitásgátló biztosíték megakadályozza, hogy a tritán kulacs véletlenül kinyíljon, így ideális a hátizsákban vagy táskában való hordozáshoz anélkül, hogy aggódni kellene a folyadék szivárgása miatt. Ez a biztonsági funkció biztosítja, hogy az italod ott maradjon, ahol lennie kell, miközben könnyen hozzáférhetsz az italodhoz, amikor csak szükséged van rá.
  • A szűrő lehetővé teszi különböző összetevők, például gyümölcsök vagy gyógynövények hozzáadását az italodhoz, miközben megakadályozza, hogy azok a folyadékrészbe kerüljenek. Ez lehetővé teszi, hogy természetes ízesítésű vizet élvezhess az adalékanyagok darabkáinak kellemetlenségei nélkül. A szűrő így kibővíti a tritán kulacs használatának lehetőségeit.
  • A szita egy másik praktikus tartozék. Általában olyan palackokhoz használnak, amelyekben teát vagy gyógynövényes italokat lehet készíteni. A szűrő visszatartja a leveleket, miközben átengedi a vizet, így az ital könnyen és kényelmesen, nem kívánt részecskék nélkül fogyasztható. Ez a tritán kulacs tartozék ideális például a tea szerelmeseinek.

Tritán kulacs Albi
Tritán kulacs fedett szájrésszel

Tritán kulacs BAAGL
Tritán kulacs kinyitásgátlóval

Tritán kulacs 500 ml
Tritán kulacs szűrővel

Tritán kulacs 800ml
Tritán kulacs szitával

Kínálatunkban más érdekes funkciókkal és jellemzőkkel ellátott tritán kulacs típusokat is találhatsz. Szeretnél többet megtudni róluk? Használd parametrikus szűrőnket, amelyet oldalunk felületének bal oldalán találsz.

Tritán kulacs ital alapján

A kulacs típusának kiválasztása fontos tényező a vásárláskor, mivel a különböző itatók különböző előnyöket kínálnak, és különböző tevékenységekhez alkalmasak. A megfelelő típusú tritán kulacs nagymértékben javíthatja a felhasználó kényelmét és hatékonyságát az ivás során. Milyen típusú tritán kulacsok kaphatók?

  1. A széles száj lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a palackot sokkal kevésbé kelljen megdönteniük. Ez a fajta típus ideális kerékpározás vagy futás közbeni használatra, amikor fontos, hogy a szemedet az úton tartsd. A széles száj könnyű és kényelmes hozzáférést biztosít az italhoz, ráadásul gyermekek számára is alkalmas.
  2. A zárható szelep mindenkinek hasznos, akinek szüksége van arra, hogy az italát a kiömlés ellen biztosítsa. Ez a típus könnyen kezelhető, általában egy kézzel, így az üveg gyorsan nyitható és zárható. A szelep hatékonyan megakadályozza a folyadék szivárgását, így a tritán kulacs könnyedén hordozható hátizsákban vagy táskában is.
  3. A szívószál maximális kényelmet biztosít ivás közben, különösen a folyamatos figyelmet igénylő tevékenységek, például vezetés vagy számítógépes munka közben. A szívószállal nem kell megdönteni a tritán kulacs fajtát, így minimálisra csökken a kiömlés kockázata, és a felhasználók kényelmesen, a tevékenység megszakítása nélkül hidratálhatják magukat.

A tritán kulacs térfogata is fontos

A tritán kulacs 0,3 l és 1,5 l közötti térfogattal rendelkezhet. A kisebb térfogat ideális rövid kirándulásokhoz vagy gyermekek számára, míg a nagyobb palackok hosszú túrákhoz vagy intenzív sporttevékenységekhez, ahol több vizet használunk. A megfelelő térfogat kiválasztása fontos, hogy egész napra megfelelő folyadékpótlást biztosítson anélkül, hogy a palack túl nehéz vagy terjedelmes lenne a szállításhoz. A megfelelő térfogat segít abban is, hogy csökkenjen a gyakori újratöltés szükségessége.

i

A tritán kulacs tisztítása

A tritán mosogatógépben mosható anyag, ami megkönnyíti a tisztítást. Ennek ellenére fontos, hogy rendszeresen tisztítsd a palackot, és ne feledkezz meg a kupakról és a tömítésről sem, ahol a szennyeződések és baktériumok felhalmozódhatnak. A kézi mosogatáshoz használj szivacsot vagy kefét, hogy elkerüld a palack felületének karcolását. Rendszeres karbantartás mellett a tritán kulacs biztonságos és szagtalan marad.

  • A tritán kulacs kupakja és tömítése olyan hely, ahol a szennyeződések és baktériumok gyakran megtelepednek. Javasoljuk, hogy puha kefével tisztítsd meg ezeket a területeket, és távolíts el minden törmeléket és szennyeződést.
  • Természetes tisztítószereket, például ecetet vagy szódabikarbónát használhatsz a tritán kulacs mélytisztításához. Keverj össze vizet egy kevés ecettel vagy szódabikarbónával, és hagyd az oldatot a palackban néhány órán át, ideális esetben egész éjszaka.
  • Minden mosás után fontos, hogy a palackot alaposan megszárítsd a penész és a kellemetlen szagok elkerülése érdekében. A legjobb, ha a kulacsot nyitott állapotban hagyod a levegőn, lehetőleg a napon vagy jól szellőző helyen.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
G21 Ivópalack, 1000 ml, szürke Szállításra kész > 10 db
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, szürke kivitel
4 190 Ft

2.
Campgo Sports 700 ml pink Szállításra kész > 10 db
Kulacs - űrtartalma 0,7 l, szíj és fedett szívóka a termék része, BPA-mentes, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22,9 cm, átmérője 7,4 cm, rózsaszín kivitel
3 090 Ft

3.
Campgo Sports 700 ml blue Szállításra kész > 10 db
Kulacs - űrtartalma 0,7 l, fedett szívóka és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22,9 cm, átmérője 7,4 cm, kék kivitel
2 990 Ft

Még több
123 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Campgo Sports 700 ml blue - Kulacs
Típusok
4,9 39×
Campgo Sports 700 ml blue
Kulacs - űrtartalma 0,7 l, fedett szívóka és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22,9 cm, átmérője 7,4 cm, kék kivitel
Szuper ár
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam018
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 30×
G21 Ivópalack, 1000 ml, szürke
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, szürke kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP038
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5
Nalgene OTF Slate Blue 650 ml Glacial Sustain
Kulacs - űrtartalma 0,65 l, zárható ivónyílás, szíj és fedett szívóka a termék része, BPA-mentes és mosogatógépben mosható, anyaga tritan, alkalmas kerékpározáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 24,2 cm, kék kivitel
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnlg1135
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
CAMELBAK Eddy+ Kids 0,4l Sharks and Rays - Kulacs Típusok
4,4
CAMELBAK Eddy+ Kids 0,4l Sharks and Rays
Kulacs - űrtartalma 0,4 l, hosszú szívócsővel, szíj és itató a termék része, BPA-mentes, mosogatógépben mosható és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas kerékpározáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 20 cm, átmérője 7 cm, kék kivitel
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcmb0128
4,1 22×
G21 Ivópalack, 1000 ml, kék-deres
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, kék kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP021
Campgo Sports 700 ml pink - Kulacs
Típusok
4,9 39×
Campgo Sports 700 ml pink
Kulacs - űrtartalma 0,7 l, szíj és fedett szívóka a termék része, BPA-mentes, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22,9 cm, átmérője 7,4 cm, rózsaszín kivitel
Szuper ár
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam017
4,7
G21 Smoothie/juice palack, 600 ml, kék-deres
Kulacs - űrtartalma 0,6 l, hosszú szívócsővel, fedett szívóka, itató és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és teaszűrővel, anyaga tritan, alkalmas futáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22 cm, átmérője 6,5 cm, kék kivitel
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP087
4,6 59×
G21 Ivópalack, 1000 ml, szürke-deres
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, szürke kivitel
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP014
4,7 39×
Contigo Ashland maracuja
Kulacs - űrtartalma 0,72 l, szíj, fedett szívóka, itató és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes, mosogatógépben mosható és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 27 cm, átmérője 7,5 cm, lila kivitel
9 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcon010
4,4 11×
G21 Smoothie/juice palack, 600 ml, szürke
Kulacs - űrtartalma 0,6 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és teaszűrővel, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22 cm, átmérője 6,5 cm, szürke kivitel
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP100
5,0
Nalgene 1500 ml Silo Blue Sustain w/Black Cap
Kulacs - űrtartalma 1,5 l, zárható ivónyílás, szíj és fedett szívóka a termék része, BPA-mentes és mosogatógépben mosható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28,5 cm, kék kivitel
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnlg1128
Nalgene WM Silo Cerulean Sustain 1500 ml - Kulacs Típusok
4,7 10×
Nalgene WM Silo Cerulean Sustain 1500 ml
Kulacs - űrtartalma 1,5 l, zárható ivónyílás, szíj és fedett szívóka a termék része, BPA-mentes és mosogatógépben mosható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28,5 cm, kék kivitel
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnlg1131
Nalgene 1000ml WM Woodsman Sustain - Kulacs Típusok
5,0 22×
Nalgene 1000ml WM Woodsman Sustain
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj a termék része, BPA-mentes és mosogatógépben mosható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 21 cm, átmérője 8,9 cm, barna kivitel
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnlg1106
4,6 10×
CAMELBAK Eddy+ Kids 0,4 l Jungle Animals
Kulacs - űrtartalma 0,4 l, hosszú szívócsővel, szíj és itató a termék része, BPA-mentes, mosogatógépben mosható és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 20 cm, átmérője 7 cm, narancs és zöld kivitel
7 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcmb0141
Nalgene 1000ml WM Aubergine Sustain - Kulacs Típusok
5,0 22×
Nalgene 1000ml WM Aubergine Sustain
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj a termék része, BPA-mentes és mosogatógépben mosható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 21 cm, átmérője 8,9 cm, lila kivitel
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnlg1107
4,9 12×
Nalgene 1000 ml NM Aubergine Sustain
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj a termék része, BPA-mentes és mosogatógépben mosható, anyaga tritan, alkalmas túrázáshoz, magassága 21 cm, átmérője 8,9 cm, lila kivitel
4 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnlg1115
4,7
CAMELBAK Eddy+ Kids 0,4l Unicorn Party
Kulacs - űrtartalma 0,4 l, hosszú szívócsővel, szíj és itató a termék része, BPA-mentes, mosogatógépben mosható és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 20 cm, átmérője 7 cm, fehér és rózsaszín kivitel
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcmb0084
Regatta 0,6l Tritan Flip Green - Kulacs Típusok
5,0
Regatta 0,6l Tritan Flip Green
Kulacs - űrtartalma 0,6 l, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas túrázáshoz, magassága 25 cm, átmérője 10 cm, zöld kivitel
3 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrgt026
3,9
G21 Smoothie/juice palack, 600 ml, rózsaszín-deres
Kulacs - űrtartalma 0,6 l, hosszú szívócsővel, fedett szívóka, itató és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és teaszűrővel, anyaga tritan, alkalmas futáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22 cm, átmérője 6,5 cm, rózsaszín kivitel
3 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP094
3,8
G21 Smoothie/juice palack, 600 ml, zöld
Kulacs - űrtartalma 0,6 l, hosszú szívócsővel, fedett szívóka, itató és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és teaszűrővel, anyaga tritan, alkalmas futáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22 cm, átmérője 6,5 cm, zöld kivitel
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP117
4,9 10×
CAMELBAK Eddy+ Kids 0,4l Colorblock Butterflies
Kulacs - űrtartalma 0,4 l, hosszú szívócsővel, szíj és itató a termék része, BPA-mentes, mosogatógépben mosható és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 20 cm, átmérője 7 cm, átlátszó kivitel
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcmb0085
Campgo Wide Mouth 1000 ml green - Kulacs Típusok
4,9 47×
Campgo Wide Mouth 1000 ml green
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és fedett szívóka a termék része, BPA-mentes és széles nyakkal, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 24 cm, átmérője 8,5 cm, zöld kivitel
Szuper ár
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam023
4,3
G21 Smoothie/juice palack, 600 ml, lila
Kulacs - űrtartalma 0,6 l, hosszú szívócsővel, fedett szívóka, itató és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és teaszűrővel, anyaga tritan, alkalmas futáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22 cm, átmérője 6,5 cm, lila kivitel
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP124
Campgo Outdoor matte 600 ml grey - Kulacs Típusok
4,8 58×
Campgo Outdoor matte 600 ml grey
Kulacs - űrtartalma 0,6 l, szíj, fedett szívóka és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22,2 cm, átmérője 6,9 cm, szürke kivitel
Szuper ár
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam015

Tritán kulacsok

A Tritán kulacsok kategóriában összesen 123 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tritán kulacsok
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ