30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

TrueLife BELLE IPL E3

Termékkatalógus
TrueLife BELLE IPL E3
4,7 21 értékelés
IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és cserélhető applikátor lámpával, hálózati tápellátás, adapter a csomag része, fehér kivitel
Változat
73 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TRLEP595 Termékszám:  TLBIPLE3 Gyártó honlapja:
TrueLife BELLE IPL E3 73 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

TrueLife BELLE IPL E3

Nem akarsz pénzt költeni drága szépségszalonokra? Epilálj otthonod kényelmében, pontosan akkor, amikor szükséged van rá, és amikor számodra kényelmes a TrueLife BELLE IPL E3 készülékkel. Az IPL-módszert maximális hatékonyság jellemzi, és szinte fájdalommentes. Az epilátoron a bőrtípusodnak megfelelően 5 fényintenzitás közül választhatsz. A hatékony és gyors szőrtelenítés érdekében a TrueLife készülék TrueIPL® technológiával van felszerelve. Már 4 hét rendszeres alkalmazás után látható eredményeket érhetsz el. Rendszeres alkalmazásával végül teljesen megszabadulhatsz a szőrszálaktól. A SensCool® technológia fájdalommentes kezelést biztosít még a nagyon érzékeny bőr számára is. A könnyen kezelhető TrueLife IPL epilátor egy 3 az 1-ben készülék, így nemcsak epilálásra használható. Csak cseréld ki a lámpát, és máris megfiatalíthatod bőröd, vagy megszabadulhatsz a pattanásoktól. A TrueLife BELLE IPL E3 használatakor két üzemmód közül választhatsz: automatikus és manuális. Ez lehetővé teszi, hogy a készülékkel kisebb és nehezebben elérhető területeket vagy nagyobb területeket vehess kezelésbe. Így tested minden részét kezelni tudod. A TrueLife epilátor automatikus kikapcsolása és szemvédő érzékelője szavatolja a biztonságod a használat során. Az IPL epilátor élettartama akár 600 000 villanás, ami körülbelül 15-20 év használatnak felel meg. Ez lenyűgöző idő, nem gondolod?


A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor főbb jellemzői

  • Az TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor hatékony és szinte fájdalommentes szőrtelenítést biztosít hosszan tartó hatással
  • 5 fényerősség közül választhatsz
  • Könnyű kezelhetőség
  • A TrueLife a TrueIPL® technológiával van felszerelve a hatékony és gyors szőrtelenítés érdekében
  • A SensCool® technológia fájdalommentes kezelést biztosít még a nagyon érzékeny bőr számára is
  • A TrueLife IPL epilátor egy 3 az 1-ben készülék, így használható epilálásra, fiatalító kezelésre és pattanások eltávolítására
  • Az automatikus és a manuális üzemmód lehetővé teszi a test minden részének kezelését
  • Az automatikus kikapcsolás és a szemvédő érzékelő garantálja a biztonságot az epilátor használata közben
  • Az IPL epilátor élettartama akár 600 000 villanás, ami körülbelül 15-20 év használatnak felel meg

A TrueIPL® technológia nagy hatékonysággal és sebességgel rendelkezik

A TrueLife epilátorral már néhány használat után jelentősen simább bőrt érhetsz el. A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor TrueIPL® technológiát használ a szőrtelenítéshez, amelyet nagy hatékonyság és gyorsaság jellemez. A TrueLife készülék gyengéd fényimpulzusokat bocsát ki, amelyek a bőr felszíne alá hatolva elérik a szőrtüszőben található melanint. Ez megállítja növekedésüket. A TrueLife IPL epilátor a fényimpulzusok hőjét a szőrszálak melegítésére is használja, ami elpusztítja azokat, és a szőrszálak maguktól kihullanak.

A SensCool® technológia fájdalommentes kezelést biztosít még a nagyon érzékeny bőr számára is

Nagyon érzékeny a bőröd? A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor SensCool® technológiával rendelkezik a fájdalommentes kezelés érdekében. A technológia további előnye, hogy a TrueLife automatikusan kikapcsol, ha a hőmérséklet meghaladja a 60 °C fokot. Az IPL epilátor szemvédelmi érzékelővel is fel van szerelve, amely megakadályozza, hogy a villanófény nyílt területre irányuljon. Csak akkor ad impulzust, amikor az epilátor a bőrhöz ér.

Használata hosszan tartó hatást biztosít

A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor használata tartós eredményt biztosít. Heti egyszeri használat mindössze 4 hét után csökkenti a szőrnövekedést. 12 hét elteltével a növekedés jelentős csökkenése tapasztalható. Ezenkívül a szőrszálak finomabbá és világosabbá válnak, így kevésbé láthatók. Ha nem hagyod abba a rendszeres epilálást a TrueLife segítségével, a bőröd végül teljesen szőrtelen lesz.

Két üzemmód közül választhatsz

A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor használatakor két üzemmód közül választhatsz; manuális és automata. Az előbbi egyedi villanásokat használ. Ezért alkalmas kisebb és nehezebben elérhető területek, például az arc, a boka, a hónalj vagy a bikinivonal epilálására. A második, az automatikus, nagyobb területek, például a lábak epilálására alkalmas. Ha a készülék egyenletesen mozog a bőrön, akkor folyamatosan villog. Ahhoz, hogy a TrueLife IPL epilátort a bőr érintése után automatikus üzemmódba kapcsold, egyszerűen tartsd lenyomva a vezérlőgombot 3 másodpercig.

A TrueLife IPL epilátor egy 3 az 1-ben készülék, köszönhetően a 3 lámpa használatának

A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor egy 3 az 1-ben készülék a 3 lámpa használatának köszönhetően. A csomagban található HR lámpa hosszú időre hatékonyan megszabadít a szőrszálaktól. Ha kicseréled egy váltóáramú lámpára (nem tartozék), megszabadulhatsz a pattanásoktól, ami segít tiszta és puha bőrhöz jutnod. Az SR lámpa (nem tartozék) pedig megfiatalítja a bőröd.


TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor

TrueIPL® technológia

A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor TrueIPL® technológiája biztosítja, hogy a szőrnövekedési ciklus megszakadjon. Ennek oka, hogy a TrueLife készülék gyengéd fényimpulzusokat képes kibocsátani a bőr felszíne alá, ahol azok a szőrtüszőben lévő melanint érik.

TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor

Az IPL epilátor élettartama akár 600.000 villanás is lehet

A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor élettartama akár 600 000 villanás, ami körülbelül 15-20 éves használatnak felel meg. Így nyugodtan kölcsönadhatod a TrueLife készüléked barátaidnak.

TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor

Az IPL módszer maximálisan hatékony és szinte fájdalommentes

A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor IPL-módszerrel távolítja el a szőrszálakat. Az egész epilálási folyamatot a lehető leghatékonyabbá és szinte fájdalommentessé teszi. Az eltávolítás a szőrhagymák felmelegítésével történik.

TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor

A TrueLife IPL epilátorral a test minden részét kezelheted

Többé nem kell pénzt költened drága szalonokban. A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátorral otthonod kényelmében kezelheted tested minden részét. Lábaid, karjaid, az arcod és a bikini vonalad egyaránt.

TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor

SensCool® technológia érzékeny bőrre

A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátort még az érzékeny bőrűek is használhatják. Ennek oka, hogy SensCool® technológiával van felszerelve, amely garantálja a biztonságod a használat során.

TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor

Két üzemmód közül választhatsz - automata és manuális üzemmód

A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor használatakor két üzemmód közül választhatsz; automata és manuális. Ha az automata módot választod, a TrueLife készülék másodpercenkénti villanást bocsát kiEz nagyobb területek epilálására alkalmas. A manuális üzemmód kisebb területek, például az arc epilálására alkalmas. A nehezen hozzáférhető területek kezelésére is használható.

TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor

A TrueLife IPL epilátoron 5 fényintenzitás közül választhatsz

Könnyedén beállíthatod a fényszintet a bőrtípusodnak megfelelően. A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor lehetővé tesz összesen 5 fényintenzitást, amelyek közül a kezelőgomb segítségével kiválaszthatod a számodra megfelelőt.

TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor

Az automatikus kikapcsolás gondoskodik a biztonságodról

A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor használata során az automatikus kikapcsolási funkció garantálja a biztonságod. A túlmelegedés elkerülése érdekében úgy van beállítva, hogy kikapcsoljon, amikor a TrueLife 60°C-ra melegszik.

TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor

Szemvédő érzékelővel

A beépített biztonsági érzékelőnek köszönhetően a TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor nem bocsát villanást nyílt területre. A szemvédelmi szenzor biztosítja, hogy a villanás csak akkor induljon el, amikor a TrueLife készülék a bőrhöz ér.

TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor

Megszabadulni a szőrszálaktól hosszan tartó hatással

Ha olyan készüléket keresel, amely hosszan tartó szőrmentességet biztosít bőrödnek, a TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor a megfelelő választás számodra. Már 12 hetes rendszeres alkalmazás után a szőrnövekedés jelentősen csökken.

TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor

Az IPL epilátor használatának mindössze 4 hete után látni fogod az első kívánt hatást a bőrödön

Nem kell sokáig várnod arra, hogy az első kívánt hatás megjelenjen a bőrödön. A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor mindössze 4 hetes használata után látni fogod.

TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor

Könnyen használható TrueLife

A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor használatához nem kell gyantát vagy lehúzócsíkot vásárolnod. Mindössze a TrueLife-ra van szükséged, amely könnyen használható.

TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor

A TrueLife BELLE IPL E3 használható epilálásra, bőrfiatalításra és pattanások eltávolítására

A TrueLife BELLE IPL E3 egy 3 az 1-ben készülék, amely epilálásra, bőrfiatalításra és pattanások eltávolítására használható.


A TrueLife BELLE IPL E3 IPL epilátor csomag tartalma

  • Epilátor
  • HR lámpa
  • Adapter
  • Védőszemüveg
  • Használati útmutató

Paraméterek

Összehasonlít
Terület
Arc, Láb, Intim részek, Hát, Test Kész!
Terület
Arc, Láb, Intim részek, Hát, Test Kész!
Típus
Női Kész!

Típus

Terület
Arc, Láb, Intim részek, Hát, Test Kész!

Terület

Terület
Arc, Láb, Intim részek, Hát, Test Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Tulajdonságok

Villanások száma
600 000 Kész!
Üzemmódok száma
5 Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Elektromos hálózat Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.
» Tudj meg többet a villanófényes és a lézeres szőrtelenítés különbségéről az IPL epilátorokról szóló cikkünkból!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok TrueLife BELLE IPL E3 termékhez:

TrueLife BELLE IPL E5

IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, hűtés, UV-szűrő, cserélhető applikátor lámpával és LCD kijelző, hálózati tápellátás, 3 feltét, adapter a csomag része, fehér kivitel
Kosárba
115 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TrueLife BELLE IPL E3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueLife BELLE IPL E3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrueLife BELLE IPL E3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueLife BELLE IPL E3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueLife BELLE IPL E3.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ