Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

TrueLife SonicBrush K150 UV

Termékkatalógus
TrueLife SonicBrush K150 UV
4,6 27 értékelés
Elektromos fogkefe - szónikus, 80000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő, 3 fej a csomagban, utazótok
29 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TRLZK523 Termékszám:  TLSBK150UV Gyártó honlapja:
TrueLife SonicBrush K150 UV 29 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

TrueLife SonicBrush K150 UV

TrueLife SonicBrush K150 UV Sonic fogkefe - tökéletes fogápolás UV sterilizálóval

Szerezz be otthonra egy fogászati higiénikust. A SonicTrue® szónikus technológiával ellátott modern szónikus fogkefe gyengéd rezgések alapján működik, ahol a kefe sörtéi percenként akár 80 000 mozgást végeznek. Ennek köszönhetően a lepedék akár 99%-át is eltávolítják.  Az eredmény kíméletesebb ápolás, ragyogó mosoly. A TrueLife SonicBrush K150 UV újratölthető alaplappal lett ellátva, amely UV sterilizátorral rendelkezik, eálztla hatékonyan fertőtleníti a kefefejeket. A baktériumok 99%-át elpusztítja, és tisztántartja a kefét. A TrueLife SonicBrush kompakt mérete és a praktikus utazótáska lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vidd. Az akkumulátor akár 45 napig is bírja. A csomag tartalmaz továbbá három cserefejet - Sensitive, Standard és Whiten.

Praktikus és stílusos darab

A TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe újratölthető alapja a formatervezésének köszönhetően stílusos kiegészítője lesz fürdőszobádnak. Az alap beépített UV sterilizátorral rendelkezik, így az UV fény segítségével hatékonyan pusztítja el a baktériumokat, vírusokat és penészgombákat - amelyek gyakran lerakódnak a fogkefe fejeken -, így megelőzve azok terjedését. 

SonicTrue® - hatékony tisztítás és fogkőeltávolítás

A SonicTrue® egy szónikus technológia, amely gyengéd rezgések alapján működik. A TrueLife SonicBrush K150 UV fogkefe sörtéi nagy sebességgel vibrálnak a lepedék eltávolítása érdekében. Percenként 80 000 rezgéssel fújják a vizet a fogközökbe, és nem adnak esélyt a lepedéknek, a baktériumoknak és a foltoknak. A szónikus technológia sokkal kíméletesebb a fogzománchoz, mint a kézi vagy forgó kefékkel történő tisztítás.

A TrueLife szónikus fogkefe alkalmazkodik hozzád

A TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefével 3 különböző tisztítási mód és 5 tisztítási intenzitási szint közül választhat, és akár 15 egyedi kombinációt és a saját igényeidre szabott tisztítást alakíthatsz ki. Az alap CLEAN üzemmód tökéletesen tiszta fogakat biztosít, a WHITE üzemmód a fogak fehérítésére, a MASSAGE üzemmód pedig a fogíny gyengéd stimulálására alkalmas. Mindegyik üzemmód 5 intenzitási szinttel rendelkezik a maximális kényelem érdekében.

A kompromisszumok nélküli minőség mindenki számára elérhető

Gazdag tartozékaival a SonicBrush K150 UV fogkefe teljes körű foghigiéniát kínál otthonodban és útközben is. A csomagban 3 különböző típusú cserefej található - normál tisztításhoz a Standard, érzékenyebb fogakhoz a Sensitive és a tökéletesen fehér mosolyhoz a Whiten. Az egyes fejek legfeljebb 3 hónapig tartanak, utána ki kell őket cserélni, mivel elkezdenek kopni, veszítenek hatékonyságukból és baktériumokat is felhalmoznak. Nem kell azonban nyomon követned a használati időt, mivel a fejekkék sörtékkel vannak ellátva, amelyek mindössze 3 hónapos használat után halványodni kezdenek. A csomagban található praktikus utazótáska bármilyen poggyászban elfér.

TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe

SonicTrue® szónikus technológia

A TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe az oszcilláció és a vibráció elvén működik, percenként 80 000 mozdulattal, ezáltal maximálisan képes eltávolítani a lepedéket.

TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe

A TrueLife SonicBrush 15 tisztítási kombinációt kínál

Élvezd a 3 különböző üzemmód (Clean, White, Massage) gondozását, amelyek mindegyikéhez 5 tisztítási intenzitási szint tartozik.

TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe

Akár 45 napos akkumulátor-üzemidő

Egyetlen feltöltéssel a TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe akár 45 napig is bírja szusszal, így bárhová magaddal viheted.

TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe

A szónikus fogkefe UV sterilizátorral büszkélkedhet

Az UV sterilizátorral a fejek hatékonyan fertőtleníthetők, és a baktériumok akár 99,9%-a eltávolítható. Ennek köszönhetően a TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe tisztán tartható.

TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe

Fogkefe automatikus időzítővel

A TrueLife Sonic fogkefe két perc tisztítás után automatikusan kikapcsol.

TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe

30 másodperces intervallumok

30 másodperc fogmosás után a TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe rövid szünetet tart, hogy tudassa veled, hogy ideje áttérni a száj következő részéhez. Az eredmény egyenletes és egészséges tisztítás.

TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe

Memória funkció

Az utoljára használt üzemmód a TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe memóriájában tárolódik, és bekapcsoláskor újra aktiválódik.

TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe

A TrueLife fogkefe 3 féle fejjel kapható

A csomagban 3 féle K-sorozatú cserefej található - Standard a normál tisztításhoz, Sensitive az érzékenyebb fogakhoz és Whiten a fogfehérítéshez.

TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe

Különleges kiegészítő fejek

A TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe egy speciális K-sorozatú Plus fejjel rendelkezik, amelynek sörtéi között X alakú gumi található, így eltávolíthatod a teafoltokat vagy a dohányzás okozta foltokat, és egyúttal polírozhatod is a fogaidat.

TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe

A fejcsere-jelző időben jelzi, ha eljött a csere ideje

A fogkefe fején kék sörték jelzik a kopás mértékét. Így könnyű felismerni, hogy mikor van itt az ideje a fej cseréjének.

TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe

Szónikus fogkefe kompakt kialakítással

A TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefét kompakt méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted.

TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe

A TrueLife SonicBrush BPA- és ftalátmentes

A szónikus fogkefe kizárólag prémium minőségű, BPA- és ftalátmentes anyagokból készül.

TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe

A szónikus fogkefe vízálló kialakítása

Az IPX7 minősítés elegendő ahhoz, hogy a TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe zuhanyzóban is használható legyen.

TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe

Az utazótáska mindent tartalmaz, amire szükséged lehet

Egy praktikus utazótáska is tartozik hozzá, amely kényelmesen elfér a poggyászodban.

A TrueLife SonicBrush K150 UV szónikus fogkefe csomag tartalma

  • TrueLife szónikus fogkefe
  • Töltőalap UV sterilizátorral
  • 3× K-sorozatú fej - Standard, Sensitive, Whiten
  • Tok utazáshoz
  • Adapter
  • Használati útmutató

Paraméterek

Összehasonlít

Funkciók

Funkciók
Időzítő Kész!

Sorozat szerint

Sorozat
TrueLife SonicBrush Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
3 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Kiegészítők
Utazótok Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TrueLife SonicBrush K150 UV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueLife SonicBrush K150 UV . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrueLife SonicBrush K150 UV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueLife SonicBrush K150 UV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueLife SonicBrush K150 UV.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ