30 dnů na vrácení ApF HU

TV Antennák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Használat
Kültéri
(44)
Beltéri (szoba)
(70)
Univerzális
(9)
Bemenetek/kimenetek
F csatlakozó
(44)
Koax villa
(22)
USB
(23)
IEC csatlakozó
(59)

A TV antennák TV- vagy rádiójelek vételére alkalmasak. Ezek az eszközök vagy kint, vagy a szobában, a vevőkészülék közelében találhatók. Olvass tovább, és tudd meg, milyen paraméreteket kell figyelembe venni TV antenna választásakor.

Tovább

Kültéri vagy beltéri TV antenna digitális vételhez

A TV antenna a földfelszíni DVB-T jelek vételére szolgál. Az eszköz segítségével a nyilvánosan elérhető TV-műsorokat nézheted és rádióállomásokat hallgathatsz. A szobai TV-antenna is elterjedt, de a kültéri TV antenna gyakoribb. Ezek jól ismert típusai a parabolák vagy az LTE szűrővel ellátott antennák.

A kültéri TV antennák a gyenge jelek fogására valók

A kültéri TV antenna képes kezelni a gyenge forrást. Olyankor hasznos, ha nincs közvetlen kapcsolatod az adóval. A tetőn elhelyezett, megfelelő irányba fordított kültéri TV antenna biztosítja a lehető legjobb vételt. Felszereléskor ügyelj arra, hogy stabil legyen, ellenállva az erős széllökéseknek is.

A legjobb kültéri TV antennák vízállók, de az erős széllel szemben is ellenállnak. Kiválasztáskor vedd figyelembe ezeket a szempontokat is. Az erősítővel ellátott TV-antennák jobb digitális vételt tesznek lehetővé, így nem kell aggódnod amiatt, hogy kedvenc csatornáid elvesznek.

Stílusos beltéri TV antennák a nagyszerű jelért

A beltéri TV antennák csak olyan lakóövezetekben használhatók, ahol közvetlen kapcsolat van az adóval. Ezeknek az eszközöknek a fő előnye, hogy érdekes kialakításuknak köszönhetően beleolvadnak a belső térbe. Ugyanakkor sajnos nem biztos, hogy ezek a TV antennák jól működnek sűrűn lakott, vagy magason fekvő területeken. Kínálatunkban vezeték nélküli TV antenna is kapható.

A TV antenna működését a paraméterek mutatják meg

Minden TV antenna különböző paraméterekkel rendelkezik, amelyeket fontos ismerni, hiszen ezek alapján egy lépéssel közelebb kerülsz a megfelelő termék kiválasztásához. Lássuk, melyek a TV antennák tulajdonságai.

  • A hatékonyság a legfontosabb paraméter. Ezt az értéket dB-ben adják meg, és azt jelzi, hogy a TV antenna milyen vételi képességgel rendelkezik. A magasabb érték jobb teljesítményt mutat. Az adótól való rövidebb távolságoknál 10 dB elegendő, nagyobb távolságoknál pedig 20-26 dB-es TV antenna szükséges.
  • A frekvenciatartomány meghatározza azokat a frekvenciákat, amelyeken a TV-antennák jelet tudnak fogadni.
  • A csatornák száma megmutatja, hány állomásra tudsz csatlakozni a tévéddel.
  • A polarizáció a TV-antenna helyzetét mutatja. Vízszintesen szinte bárhol használható - kivéve a nagyvárosokban. Ott a függőleges pozíciót használják a jel vételére. A rossz polarizációs beállítás ellehetetleníti a vételt.

Elutazol? Jól jöhet egy TV antenna az autódhoz vagy a lakókocsihoz. Segítségével ráhangolódhatsz kedvenc tévé- és rádióállomásaidra olyan helyeken, ahol jó a vétel.

A távoli műholdak vételére parabolákat kell használni

A parabola antenna a műholdról fogadja a jelet a középen található LNB átalakítóval. Onnan a jel a műholdvevőhöz jut, amely azt digitális videóvá és hanggá alakítja. Ez egy kör alakú eszköz, amelynek a mérete is fontos szerepet játszik a vételben. A minőségi vételhez 80 cm átmérőjű parabola szükséges, amely még rossz időjárás esetén is zavartalan tévénézést garantál.

i

Minél nagyobb a parabola átmérője, annál erősebb a fókusz. Ez a kültéri TV antenna típus könnyebben veszi a távolabbi műholdak jeleit is, és így több műholdas csatornát kínál. A 80 cm-nél kisebb átmérőjű TV antennák esőben rosszabbul működnek.

A parabola anyaga

Az parabola antenna tulajdonságait az határozza meg, hogy milyen anyagból készül. Választáskor tehát gondold végig, milyen paramétereknek kell megfelelnie a számodra ideális eszköznek. TV antennák alapvetően kétféle anyagból készülnek.

  • Az alumínium parabolák könnyűek és ellenállnak a korróziónak akkor is, ha a festék sérül. Az áruk azonban lényegesen magasabb.
  • A vasból készült parabolák ugyan olcsóbbak, de nehezebbek, és a bevonat sérülése esetén hajlamosabbak a korrózióra.
Alumínium parabola

Így néz ki egy könnyű és tartós alumínium parabola.

Milyen extra funkciókat kínálnak a TV antennák?

A TV antennák egyes típusai rengeteg extra kényelmet kínálnak, az LTE-szűrőtől kezdve a 4K felbontás támogatásáig. Csak rajtad múlik, milyen tulajdonságokra van szükséged.

LTE-szűrés, amikor a mobiljel zavarja a vételt

A DVB-T földfelszíni adásokat az LTE mobilhálózat nagysebességű adatátvitele zavarhatja. Ez kellemetlenségeket okoz, különösen az 59-es (778 MHz) és 60-as (786 MHz) csatornák esetében. Ez a problémák elkerülhetők LTE szűrős TV antenna vagy LTE szűrők segítségével. Ezeknek az eszközöknek a segítségével zavartalanul nézheted az adásokat.

i

Az LTE-szűrő egy passzív elem, amely a jelet egy adott frekvenciától alacsonyabb frekvenciák felé továbbítja, és egy adott frekvencia felett csillapítja. Legfontosabb jellemzője a szelektivitás, ami a magasabb TV-csatornák és az LTE-sávok közelsége miatt elengedhetetlen.

Mi a közös a DVB-T és a DVB-T2 antennában?

A TV-antennák gyakran DVB-T vagy DVB-T2 néven ismertek, ez azonban ne tévesszen meg. Magát a jelet a végberendezés (TV, set-top box) dolgozza fel, és dekódolja. Ezért új TV antenna vásárlásakor ne nem szükséges odafigyelni a DVB-T2 támogatásra.

A rádiózást FM vagy DAB vétellel rendelkező TV-antenna biztosítja

Ha rádiót is szeretnél hallgatni, győződj meg arról, hogy a TV antenna FM-jelet is fog-e. Még jobb megoldás a DAB digitális formátum választása. Ez vizuális adatokat is ad arról, hogy mi szól. Sajnos a DAB vagy a DAB+ nem annyira elterjedt a rádióállomások között.

A bal oldali menüben könnyen beállíthatod, milyen jelet szeretnél fogni az antennával.

A 4K/UHD TV antennák a legjobb képet biztosítják

A nagy felbontásnak is ára van, ezért fontos, hogy a DVB-T2 TV antenna támogassa a 4K/UHD felbontást. Ha a tévéd 4K/UHD kijelzővel rendelkezik, TV antenna vásárláskor mindenképpen tartsd szem előtt ezt a paramétert is. A nagy felbontást támogató TV-antennák hasznos befektetésnek számítanak a jövőre nézve.

i

A TV antennák felszerelését mindenképpen bízd szakemberre. Gyakran előfordul, hogy a TV antenna vásárló általi telepítésekor az eszköz végül nem megfelelően vagy egyáltalán nem működik.

A TV antenna tartozékok is érdekelhetnek

Milyen kiegészítőre lehet még szükség a TV antennák használatához? Kellhet például kábel, amelyet általában tartalmaz a csomag, de előfordulhat, hogy nem. Ezért is találhatsz kínálatunkban számos TV antenna tartozékot, például az alábbi eszközöket:

  • TV antennák működéséhez való hálózati adapterek,
  • parabolaantenna tartozékok,
  • modulátorok és egyéb technológiai eszközök.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Greentek UVR-AV565 Szállításra kész > 10 db
TV antenna - beltéri (szoba), DVB-T és DVB-T2, 20 dBi nyereség, 60° vételi szög, IEC csatlakozó, LTE szűrő és Erősítő, adapterrel
3 290 Ft

2.
Greentek HDP-4 LTE DVB-T2 Szállításra kész > 10 db
TV antenna - beltéri (szoba), DVB-T és DVB-T2, 20 dBi nyereség, 70° vételi szög, IEC csatlakozó, LTE szűrő és Erősítő, vétel több adővevőről, adapterrel
3 190 Ft

3.
Greentek HD-15 Szállításra kész > 10 db
TV antenna - beltéri (szoba), 20 dBi nyereség, 80° vételi szög, IEC csatlakozó, LTE szűrő és Erősítő, adapterrel
2 890 Ft

Még több
122 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,2 34×
EMOS EM-HF20
TV antenna - beltéri (szoba), DVB-T és DVB-T2, 20 dBi nyereség, 360° vételi szög, vízszintes és függőleges polarizáció, USB és IEC csatlakozó, LTE szűrő és Erősítő, lakókocsiba, adapterrel
Leárazás -23 %
6 790 Ft 8 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMO005l2
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,2 141×
Philips SDV6222
TV antenna - beltéri (szoba), FM, 48 dBi nyereség, Koax villa, Erősítő, adapterrel
18 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WE140e
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5
EMOS Village Moon–V900, DVB-T2, FM, DAB, LTE/4G/5G szűrő - univerzális
TV antenna - beltéri/kültéri, aktív erősítővel, alkalmas távoli vételre, több adóról történő vételhez, lakókocsik és lakóautók számára, jel vétele: FM/DAB/DVB-T/T2, Full HD adások vételére alkalmas, beépített alacsony zajszintű erősítő külön tápegységgel, erősítő egy teljesen fémből készült testben, ellenáll az interferenciának, LTE és 5G szűrő, vízszintes és függőleges polarizáció, frekvenciasávok: FM/VHF/UHF, frekvenciatartomány: 47-698 MHz, vételi szög: 360°, tápegység: USB 5 V/200 mA (tartozék), csatlakozó típusa: IEC, a csomagban található koaxiális kábel hossza: 5 m
14 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMO005n2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5 40×
EVOLVEO Jade 1 LTE
TV antenna - kültéri, DVB-T, DVB-T2 és DAB, 20 dBi nyereség, F csatlakozó és IEC csatlakozó, LTE szűrő, adapterrel
23 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT904b
4,0 27×
Greentek UVR-AV565
TV antenna - beltéri (szoba), DVB-T és DVB-T2, 20 dBi nyereség, 60° vételi szög, IEC csatlakozó, LTE szűrő és Erősítő, adapterrel
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: gtec005
4,7 10×
Greentek E2169U2710N
TV antenna - kültéri, DVB-T és DVB-T2, 6 dBi nyereség, 40° vételi szög, F csatlakozó, LTE szűrő, vízálló, adapter nélkül
Leárazás -44 %
2 290 Ft 4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: gtec012
4,7
Greentek E2169TG1730N
TV antenna - kültéri, DVB-T és DVB-T2, 5,21 dBi nyereség, 80° vételi szög, LTE szűrő, vízálló, adapter nélkül
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: gtec007
4,3
Greentek HDO-F7
TV antenna - kültéri, DVB-T és DVB-T2, 20 dBi nyereség, 65° vételi szög, IEC csatlakozó, LTE szűrő és Erősítő, vízálló, adapterrel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: gtec017
3,5 27×
Greentek AS-01N
TV antenna - beltéri (szoba), DVB-T és DVB-T2, 80° vételi szög, IEC csatlakozó, LTE szűrő, adapter nélkül
990 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: gtec008
2,1 10×
Greentek DTV-T40
TV antenna - beltéri (szoba), DVB-T és DVB-T2, 15,8 dBi nyereség, 85° vételi szög, IEC csatlakozó, LTE szűrő és Erősítő, adapterrel
2 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: gtec009
4,0 11×
Greentek HD-15
TV antenna - beltéri (szoba), 20 dBi nyereség, 80° vételi szög, IEC csatlakozó, LTE szűrő és Erősítő, adapterrel
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: gtec016
3,4
Greentek UFO-7
TV antenna - univerzális, DVB-T és DVB-T2, 20 dBi nyereség, 360° vételi szög, vízszintes polarizáció, IEC csatlakozó, LTE szűrő és Erősítő, lakókocsiba, adapterrel
6 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: gtec004
4,1 13×
Greentek HDP-200
TV antenna - beltéri (szoba), DVB-T és DVB-T2, 20 dBi nyereség, 70° vételi szög, IEC csatlakozó, LTE szűrő és Erősítő, adapterrel
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: gtec015
4,5 11×
Greentek PoB-10UN
TV antenna - kültéri, DVB-T és DVB-T2, 4 dBi nyereség, 40° vételi szög, IEC csatlakozó, LTE szűrő, vízálló, adapter nélkül
2 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: gtec013
2,8
Greentek HDi-200
TV antenna - beltéri (szoba), DVB-T és DVB-T2, 20 dBi nyereség, 70° vételi szög, IEC csatlakozó, LTE szűrő és Erősítő, adapterrel
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: gtec014
4,8 39×
EMOS EM-DIO3
TV antenna - beltéri (szoba), DVB-T és DVB-T2, 20 dBi nyereség, 40° vételi szög, vízszintes és függőleges polarizáció, F csatlakozó, USB és IEC csatlakozó, LTE szűrő és Erősítő, lakókocsiba, adapterrel
7 250 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMO005j
4,3 272×
Mascom DA 6350
TV antenna - beltéri (szoba), DVB-T2, Koax villa, adapter nélkül
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AN011l1
4,5 130×
Solight HP28
Beltéri antenna - szobaantenna HD digitális földfelszíni vételhez, maximális antennaerősítés: 40dB, frekvencia tartomány: 470 - 790MHz, DVB-T és DVB-T2 jelek vétele, integrált LTE/4G szűrővel, kimenet: koaxiális csatlakozó, impedancia: 75Ohm, vízszintes polarizáció, AC /DC adapter
9 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UD999i5
4,3 19×
TechniSat DIGIFLEX TT6, passive DVB-T2/DAB/FM
Beltéri antenna - DVB-T2, DAB+ és FM-n keresztüli digitális TV-vételhez, egyszerű telepítés a vevőegység antennacsatlakozójába, IP20 védettségi fok, impedancia: 75 Ω, VHF vételi tartomány: 87,5 - 230 MHz, UHF: 470 - 862 MHz
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEC003a2
4,5 57×
Philips SDV6226
TV antenna - beltéri (szoba), 41 dBi nyereség, Koax villa, Erősítő, adapterrel
11 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WE140f2
4,7
EMOS CITY ORBI-C200, DVB-T2, DAB, FM, LTE/4G/5G szűrő
Beltéri antenna - aktív erősítővel, több adó vételére alkalmas, alkalmas lakókocsikhoz és lakóautókhoz, jelvétel: FM/DAB/DVB-T/T2, Full HD adások vételére alkalmas, beépített, alacsony zajszintű erősítő, külön tápegységgel, teljes fém testű erősítő, zavarral szemben ellenálló, teljesítményfokozás vezérlés, LTE szűrő, 5G szűrő, polarizáció: vízszintes és függőleges, frekvenciasávok: FM/VHF/DAB/UHF, frekvenciatartomány: 87,5–230 MHz, 470–698 MHz, vételi szög: 180°, tápellátás: DC USB 5 V/550 mA (tartozék), tápellátás STB révén, csatlakozók száma a csomagban: 1 db, csatlakozó típusa: IEC, a koaxiális kábel hossza a csomagban: 1,5 m
6 670 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMO005o4b
4,5
Greentek LPD-UV32N
TV antenna - kültéri, DVB-T2, 8 dBi nyereség, 70° vételi szög, vízszintes polarizáció, F csatlakozó, LTE szűrő, vízálló
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: gtec018
4,3 18×
Philips SDV5120
TV antenna - beltéri (szoba), FM, 36 dBi nyereség, 330° vételi szög, Koax villa, Erősítő, adapterrel
13 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WE140h
4,7
TechniSat SMARTTENNE 2 HD
TV antenna - kültéri, DVB-T2, DAB+ és FM, 28 dBi nyereség, F csatlakozó, LTE szűrő, max. erősítés 100 dB, adapterrel
10 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEC004a1

TV Antennák

TV Antennák

A TV Antennák kategóriában összesen 122 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó TV Antennák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább TV Antennák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb TV Antennák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: TV Antennák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ