A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Ubiquiti EdgeRouter Lite

Termékkatalógus
Ubiquiti EdgeRouter Lite
4,2 10 értékelés
Router - 3x GLAN, 500 MHz processzor frekvencia, 512 MB RAM, 2048 MB Flash tárhely, 3 db RJ-45 port, 3 10/100/1000Base-T port, TCP/IP, DHCP, DNS, IPsec, L2TP, 3 Gb/s váltókapacitás, VPN Pass-through
Kód:  PW088b Termékszám:  ERLite-3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ubiquiti EdgeRouter Lite

Az EdgeRouter Lite egy nagy teljesítményű Ubiquiti asztali router az új EdgeMAX termékcsaládból. Három Ethernet portja és 500 MHz-es kétmagos processzora van. Leginkább kis és középvállalatok számára alkalmas, ahol biztosítja a vállalati hálózaton belüli forgalomirányítást. A router egymillió másodpercenkénti átviteli sebességet és 99,9% -os rendelkezésre állást tesz lehetővé, így még a drágább routerekkel is felveszi a versenyt.

Professzionális paraméterek

A router alapja egy kétmagos MIPS64 processzor 500 MHz-es hardveres gyorsítással, amelyet 512 MB RAM-mal és 2 GB adattárolási kapacitással egészítettek ki. A hálózatra való csatlakozást három gigabites Ethernet port biztosítja, egy port pedig az adminisztrációt szolgálja. Egyik legnagyobb előnye, hogy a router ár-érték arányát tekintve 25-100-szor jobb, mint a versenytársai.

Széleskörű beállítási lehetőségek

Az EdgeOS operációs rendszere, amely a router része, rendkívül stabil, számos hasznos funkcióval. Támogatja az IPv6 protokollt, a statikus útvonalválasztást, az OSPFv3, a RIP és a BGP protokollokat. A biztonsági funkciók közül ACL és Zone tűzfalakat, NAT, OpenVPN, IPSec és PPTL L2TP protokollokat kínál. A DHCP, a DNS továbbítás és a szolgáltatásminőség (QoS) szolgáltatás természetesen magától értetődő.

Egyszerű kezelhetőség

A router egy intuitív, fejlett grafikus felhasználói felületet kínál, amely felügyeli az összes fent leírt funkciót, valamint az aktuális állapotinformációkat. A naplózási események és a részletes forgalmi statisztikák természetesen rendelkezésre állnak. Az interfész könnyen elérhető egy webböngészőn keresztül. A router konfigurálásának másik módja a soros porton és CLI-n keresztüli hozzáférés, vagy SSH-n keresztül.

Paraméterek

Szélesség
200 mm Kész!
Magasság
30 mm Kész!
Mélység
90 mm Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Funkciók
VPN Kész!

Méret

Szélesség
200 mm Kész!
Magasság
30 mm Kész!
Mélység
90 mm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus és funkció

Funkciók
VPN Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
3 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
345 g Kész!

Portok

RJ-45
3 db Kész!
10/100/1000Base-T
3 Kész!

Processzor

Frekvencia
500 MHz Kész!

Szabványok és protokollok

Szabványok és protokollok
TCP/IP, DHCP, DNS, IPsec, L2TP Kész!

Interfész

LAN (fix)
3 × Kész!

Tárhely

Flash
2 048 MB Kész!
Rendszermemória
512 MB Kész!

Típus és funkció

Funkciók
VPN Pass-through, QoS Kész!
Típus
Router Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ubiquiti EdgeRouter Lite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ubiquiti EdgeRouter Lite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ubiquiti EdgeRouter Lite.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ