Shop roku AP+ plus nový vizuál

USB-C töltők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Töltő típusa
Hálózati
(397)
Vezeték nélküli
(227)
Autós
(102)
Állvány
(111)
Rendeltetés
Android
(605)
IPhone
(471)
Teljesítmény
5 W
300 W
-
Kimenetek száma
1
7
-
Töltő kimenet
USB-A
(248)
USB-C
(475)
Lightning
(6)
DC csatlakozó
(1)
Szűrés

Az USB-C töltő elengedhetetlen eszköz az androidos elektronikus eszközök felhasználóinak, de az Apple eszközöket használók számára is. Olvass tovább, ha szeretnél többet megtudni a C töltő típusokról, amelyekkel okostelefonodat, zabletedet és egyéb készülékeidet töltheted.

Tovább

Az USB-C töltő ma már szabvány típus

Napjainkban az USB-C töltőfej sok elektronikus eszköz esetében szabvány típus, a kompakt méretüknek, sokoldalúságuknak és gyors töltésnek köszönhetően. A felhasználók számára rugalmasságot és energiát biztosítanak a készülékek széles skálájának töltéséhez, a mobiltelefonoktól a laptopokig.

Töltőfej USB-C
USB-C töltő

 USB-C töltő több kimenettel
USB-C töltő több kimenettel

Type C töltőfej

Míg a legtöbb USB-C töltő levehető kábellel rendelkezik, egyes modelleknél integrált kábel található. Ez a megoldás kényelmesebb lehet azok számára, akik meg akarják előzni a kábel elvesztését vagy sérülését, mivel az a töltőhöz van rögzítve. A beépített USB-C töltő kábelnek hála kevésbé valószínű, hogy otthon vagy a munkahelyen felejted a kábelt. Azonban ha a C töltő meghibásodik, az egészet cserélni kell.

USB-C töltő

Az elmúlt években az USB-C töltő típusok számos modern eszköznél - az okostelefonoktól a laptopokig - általánossá váltak. Az USB-C töltőfej lehetővé teszi a gyors töltést, hiszen nagyobb mennyiségű áramot képesek szállítani. Ez a fajta tápegység leegyszerűsíti a töltési folyamatot, mivel az USB-C töltő csatlakozója megfordítható. Ez azt jelenti, hogy tetszőlegesen behelyezheted a kábelt a csatlakozóba, mindegy, melyik oldal van felül.

Autós USB-C töltő

Az autós USB-C töltő gépkocsiban való használatra alkalmas, és általában közvetlenül a gépkocsi gyújtójáról működtethető. Így az utazók vagy a munkába induló sofőrök egyszerűen feltölthetik készülékeiket vezetés közben.

Milyen USB-C töltő típusokból választhatsz?

Type C töltőfej többféle kivitelben kapható.

Hálózati USB-C töltőfej

A hálózati USB-C töltő eszközt úgy tervezték, hogy közvetlenül a hálózathoz csatlakoztatható legyen, általában egy hagyományos háztartási aljzaton vagy hosszabbítón keresztül. Ez a változat ideális otthoni vagy irodai használatra. Stabil és nagy teljesítményű töltési módot biztosít.

Vezeték nélküli USB-C töltő

A vezeték nélküli USB-C töltő olyan technológiákat használ, mint például a Qi, így az eszközöket (okostelefon, táblagép stb.) fizikai kábel nélkül tudja tölteni. Ez a tökéletes töltési módszer a minimalista és modern megoldást keresők számára.

USB-C töltő állvány

Az USB-C töltő állvány olyan eszköz, amely egyesíti az állvány és a töltő funkcióit, és gyakran vezeték nélküli töltésre is képes. Ez a változat ideális az íróasztalra vagy az éjjeliszekrényre helyezve, ahol mindig könnyen elérhető közelségben lesz.

Az USB-C töltő típusok általános teljesítménye

A C töltő eszközök teljesítménye rendeltetéstől és modelltől függően változik. A nagyobb teljesítményt igénylő eszközökhöz gyakran nagyobb teljesítményre van szükség, míg a kisebb teljesítmény elegendő a kisebb akkumulátorkapacitású eszközökhöz.

A több kimenettel rendelkező USB-C töltő lehetővé teszi több eszköz egyidejű töltését. Ez a kialakítás különösen hasznos a sok eszközzel dolgozó felhasználók vagy a többfős családok számára.

Vezeték nélküli töltőfej USB-C
Vezeték nélküli USB-C töltő

Autós USB-C töltőfej
Autós USB-C töltő

i

Az USB-C töltő kábel hossza

Az USB-C töltő kábelének fontos paramétere a kábel hossza. Ez befolyásolja, hogy milyen messze helyezheted el a töltőt, és milyen messze lehet a készülék az áramforrástól. A hosszabb kábelek hasznosak lehetnek olyan területeken, ahol korlátozott az elektromos hálózathoz való hozzáférés.

USB-C töltő különleges funkciókkal

Az USB-C töltő rendelkezhet számos érdekes funkcióval is, például a következőkkel:

  • Az USB-C töltő gyors töltési funkcióval sokkal gyorsabb töltést biztosít. Ez hasznos azok számára, akik gyakran vannak úton.
  • A védett C töltő túlfeszültség- és alulfeszültség elleni védelemmel rendelkezik, hogy megvédje berendezéseidet az instabil áramellátás okozta esetleges károktól.
  • A többfunkciós USB-C töltőfej további áramellátási lehetőségeket kínálnak okosórákhoz vagy Airpod fejhallgatókhoz, így verhetetlenül praktikus segítők.

Gyorstöltés típusa telefonmárka és technológia szerint

A különböző márkájú készülékek különböző technológiákat használnak, például a Qualcomm gyorstöltést vagy az egyedi gyors töltési megoldást, az USB Power Delivery-t. Fontos, hogy a megfelelő, a készülékkel kompatibilis technológiát válaszd a legoptimálisabb töltés eléréséhez.

Melyek az USB-C töltő tervezési lehetőségei?

USB-C töltő különböző színekben kapható. Választhatsz klasszikus fekete és fehér változatot, de találhatsz arany, rózsaszín, piros vagy türkizkék modelleket is. Csak rajtad áll, milyen színösszeállítást vagy játékos motívumot választasz - csak legyen szórakoztató!

Nem csak USB-C töltő érdekel?

Ha nem csak USB-C töltő modellek érdekelnek, hanem más hasonló termékek is, mint például telefon tartók és állványok vagy power bankok, a legjobb helyen jársz. Szerezd be mindet egy helyen!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
724 termék
Choetech PD20W Type-C Wall Charger + MFi USB-C to Lightning Cable - Töltő adapter
Típusok
4,7 45×
Choetech PD20W Type-C Wall Charger + MFi USB-C to Lightning Cable
Töltő adapter gyorstöltés támogatással, USB-C bemenet (max. 20 W), USB Power Delivery és QuickCharge 3.0 gyorstöltés technológia, kábel USB-C és Lightning csatlakozóval
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEb6h
AlzaPower G130 mini Fast Charge 30W - fekete - Töltő adapter
Típusok
4,6 160×
AlzaPower G130 mini Fast Charge 30W - fekete
Töltő adapter univerzális 1× USB-C max 30 W, 5 az 1-ben gyorstöltés, QC3.0 + BC1.2 + AFC (Samsung) + FCP (Huawei) Power Delivery 3.0, 4Safe - rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, Smart IC - a csatlakoztatott berendezések automatikus felismerése és optimális áramelosztás, laptopokhoz, mobiltelefonokhoz és más hasonló eszközökhöz, kábel nélkül a csomagban
Szuper ár
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0174w
AlzaPower WFA125 PureCharge 2in1 MFM Dock fekete - Vezeték nélküli töltő
Típusok
3,7 36×
AlzaPower WFA125 PureCharge 2in1 MFM Dock fekete
Vezeték nélküli töltő - 2 az 1-ben Magsafe 15 W, gyorstöltés támogatással, 4Safe - rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, MFM tanúsítvány, Smart IC - csatlakoztatott eszköz automatikus észlelése és optimális teljesítmény elosztás, a következőkhöz: Apple iPhone és Airpods, USB-C - USB-C kábel a csomagban
Szuper ár
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCC310
4,1 20×
AlzaPower WC250 Premium Dual Wireless Fast Charger 15W - fekete
Vezeték nélküli töltő - dupla univerzális, Smart Charge 2 × 5W, 7,5W, 10W, gyorstöltés támogatással, 4Safe - védelmet nyújt rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés ellen, Case friendly(4 mm-ig), Qi tanúsítvány, LED töltésjelzés, FOD - idegen tárgyak érzékelése, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális energiaelosztás, minden vezeték nélküli töltést támogató eszközhöz, beleértve az Apple iPhone-t, USB-C kábellel a csomagban
Szuper ár
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWWC029
4,6 21×
ChoeTech USB-C PD PPS Samsung Super Fast Charging 25W Charger Black
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, Qualcomm Quick Charge 3.0 technológia, iPhone eszközökhöz
4 400 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEb6a
4,0
Choetech PD 100 W GaN 2× USB-C+USB-A Charger
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 100 W (1× USB-C akár 100 W, 1× USB-C akár 65 W, 1× USB-A akár 30 W), USB Power Delivery technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, GaN technológia, Android eszközökhöz
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEb17
5,0
Anker PowerPort III 20W Cube White
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W, USB Power Delivery technológia, iPhone eszközökhöz
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker22_08
4,8 37×
AlzaPower Car Charger X560 Multi Charge szürke
Autós töltő - univerzális, USB hosszabbító kábellel, 2x USB-A, max. teljesítmény 20 W, QC3.0 támogatás, 2x USB-C, max. teljesítmény 30 W, PD3.0 támogatás, kombinált teljesítmény 100 W-ig, teljes töltőáram 3 A, 4Safe - rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális áramelosztás, mobiltelefonokhoz, tabletekhez, GPS-navigációhoz és egyéb hasonló eszközökhöz, hosszabbító kábel hossza 150 cm, töltőkábel nélkül
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCC580d
AlzaPower Car Charger P200 USB-A + USB-C Power Delivery 35W - fekete - Autós töltő Típusok
4,3
AlzaPower Car Charger P200 USB-A + USB-C Power Delivery 35W - fekete
Autós töltő - univerzális, 1× USB-A, max. teljesítmény 30 W, QC3.0 támogatás, 1× USB-C, max. teljesítmény 35 W, PD3.0 támogatás, 4Safe - rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, LED töltésjelző, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális áramelosztás, mobiltelefonokhoz, tabletekhez, GPS-navigációhoz és egyéb hasonló eszközökhöz, töltőkábel nélkül a csomagban
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCC504
Choetech PD20W Type-C Wall Charger+ MFI Type-C to Lightening Cable - Töltő adapter
Típusok
4,7 45×
Choetech PD20W Type-C Wall Charger+ MFI Type-C to Lightening Cable
Töltő adapter gyorstöltés támogatással, USB-C bemenet (max. 20 W), USB Power Delivery és QuickCharge 3.0 gyorstöltés technológia, kábel USB-C és Lightning csatlakozóval
7 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEb6g
4,7
ACEFAST Charger 20W USB-C PD White
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W, USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 4.0+, Samsung Adaptive Fast Charging és Huawei Fast Charger Protocol technológia, iPhone eszközökhöz
3 640 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACEFASTd4
4,1 24×
Vention & Alza Charging Kit (18W + 2in1 USB-C/micro USB Cable 1m) Collaboration Type
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 18 W, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, a csomag része 1m hosszú kábel, Micro USB, USB-C és USB-A kábel végződés, iPhone eszközökhöz
4 060 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTw30
4,9 20×
Epico 20W töltőfej + 1,2m USB-C to Lightning MFi kábel
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W, USB Power Delivery technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, töltésjelzés, a csomag része 1,2m hosszú kábel, USB-C és Lightning kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO97b8
FIXED adapter USB-C és USB kimenettel, PD és QC 3.0 támogatás, 20 W, fekete - Töltő adapter
Típusok
4,6 56×
FIXED adapter USB-C és USB kimenettel, PD és QC 3.0 támogatás, 20 W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W (1× USB-C akár 20 W, 1× USB-A akár 18 W), USB Power Delivery technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP964a5
Samsung töltőpad - 15W, fekete - Vezeték nélküli töltő
Típusok
4,5 53×
Samsung töltőpad - 15W, fekete
Vezeték nélküli töltő - gyorstöltés támogatás, 15 W teljesítmény, USB-C bemenet, funkciók része töltésjelzés, USB-C kábel végződés, iPhone eszközökhöz
19 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0105b21
4,0 29×
FIXED Matic vezeték nélküli töltő fekete
Telefontartó - autóba, mechanikus, rögzítés műszerfalra és szellőzőrácsra, 15 W teljesítmény, Qi vezeték nélküli töltés
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP555a14
5,0
AlzaPower Car Charger M220 USB-A + USB-C Power Delivery 35W - fekete
Autós töltő - univerzális, 1× USB-A, max. teljesítmény 30 W, QC3.0 támogatás, 1× USB-C, max. teljesítmény 35 W, PD3.0 támogatás, 4Safe - rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, LED töltésjelző, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális áramelosztás, mobiltelefonokhoz, tabletekhez, GPS-navigációhoz és egyéb hasonló eszközökhöz, töltőkábel nélkül a csomagban
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCC560
FIXED USB-C - PD, 20W, fehér - Töltő adapter
Típusok
4,9 105×
FIXED USB-C - PD, 20W, fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W, USB Power Delivery technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXDst25
4,5 45×
Choetech Quick Charger 25W for Samsung + USB-C 1m Cable
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 3.0 és Samsung Adaptive Fast Charging technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android eszközökhöz
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEb6m
5,0
AlzaPower Car Charger X525 USB-A + USB-C Power Delivery 30W - ezüst
Autós töltő - univerzális, 1× USB-A, max. teljesítmény 18 W, QC3.0 támogatás, 1× USB-C, max. teljesítmény 30 W, Teljes teljesítmény 48W, PD3.0 támogatás, 4Safe - rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, LED töltésjelző, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális áramelosztás, mobiltelefonokhoz, tabletekhez, GPS-navigációhoz és egyéb hasonló eszközökhöz, töltőkábel nélkül a csomagban
Szuper ár
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCC521
4,7 22×
Vention Two-Port USB A+C (18 W/20 W) Car Charger Gray Mini Style Aluminium Alloy Type
Autós töltő - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W (1× USB-A akár 18 W, 1× USB-C akár 20 W), Qualcomm Quick Charge 3.0, Apple 2.4 és Battery Charging 1.2 technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, hőmérséklet szabályozás, iPhone eszközökhöz
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTx4
FIXED PD Rapid Charge 2 x USB-C - PD 3.0, 35W, fehér - Töltő adapter
Típusok
4,7 24×
FIXED PD Rapid Charge 2 x USB-C - PD 3.0, 35W, fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 35 W (1× USB-C akár 35 W, 1× USB-C akár 35 W), túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXDst30
4,7 21×
Swissten CL adapter Samsung Super Fast Charging-hoz 25W + USB-C/USB-C kábel 1,2m fekete
Autós töltő - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 35 W, Huawei Super Charger Protocol technológia, a csomag része 1,2m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, iPhone eszközökhöz
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSk4
4,0
VERBATIM GaN töltőfej 65W GNC-65
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 65 W, USB-A és USB-C kimenet, USB Power Delivery 3.0 és Qualcomm Quick Charge 3.0 technológia, GaN technológia, Smart IC - csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális energiaelosztás, Android és iPhone eszközökhöz
Leárazás -14 %
8 890 Ft 10 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GP022b2

USB-C töltők

USB-C töltők

A USB-C töltők kategóriában összesen 722 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó USB-C töltők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább USB-C töltők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb USB-C töltők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: USB-C töltők vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ