Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Shop roku

Ütésálló telefontokok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Anyag
Polikarbonát
(2444)
TPU
(1997)
Gumi
(67)
Poliuretán
(63)
Nejlon
(37)
Tulajdonságok és funkciók
MagSafe
(743)
Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis
(1678)
Kártyatartós
(11)
Vízálló
(1)
Kijelző karcolás elleni védelme
(145)
Szín
Fekete
(885)
Átlátszó
(541)
Kék
(272)
Fehér
(85)
Piros
(88)
Zöld
(197)
Rózsaszín
(62)
Mintás
(29)
Sötétszürke
(45)
Narancssárga
(19)
Többszínű
(36)
Arany
(17)
Szürke
(178)
Lila
(33)
Bézs
(26)
Barna
(17)
Sárga
(51)
Ezüst
(10)
Krémszínű
(1)
Lila
(2)
Szivárványos
(5)
Csillogó
(8)
Bronz
(2)
Füstös
(34)
Szűrés

A mai mobiltelefonok túl értékes és érzékeny eszközök ahhoz, hogy védelem - telefontok vagy hátlap - nélkül használjuk őket. Ha igazán hatékony védelemre van szükséged, akkor az ütésálló telefontokok jelentik a megoldást. Mit kell tudni róluk?

Tovább

Ütésálló telefontokok - Hatékony védelem mechanikai sérülések ellen

Az ütésálló telefontokok polikarbonátból (thermoplast) készülnek, amely kivételesen hatékony védelmet biztosít a mobiltelefonoknak. Néha törhetetetlen telefontok névvel is illetik őket, amely sokat sejtet a feléjük támasztott minőségi elvárásokról. Melyek a polikarbonátból készült ütésálló telefontok legfőbb tulajdonságai?

  • Különleges tartósság
  • Nagyfokú ütéselnyelő képesség
  • Hatékonyan véd a karcolások és mechanikai sérülésekkel szemben
  • Ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak
  • Ellenáll a nem extrém külső behatásoknak
  • Támogatja a vezeték nélküli töltést (modelltől függően)
  • Ideális szabadtéri használatra
Ütésálló tok - törhetetlen telefontok
Az ütésálló telefon tok kivételes védelmet kíván karcolások, mechanikai behatások, és hőmérséklet-ingadozás esetén.

Az ütésálló telefontokok gyártásánál a polikarbonát mellet gyakran más anyagokat, például bőrt vagy TPU-t (üvegszálakkal erősített ellenálló műanyag) is felhasználnak a telefontok tulajdonságainak további javítása érdekében. Tehát ha szeretnéd az ütésálló telefon tok előnyeit élvezni, de emellett fontos számodra a puhább tapintás és az elegancia, akkor a polikarbonát és bőr kombinációjából készült ütésálló telefontokok közül érdemes választanod. A TPU használata a polikarbonát mellett kevésbé csúszós felületet, így jobb, biztosabb fogást kínáló ütésálló telefontokot eredményez.

Ütésálló telefontok - Kinek hasznos?

Az ütésálló telefontok szinte bárkinek hasznos befektetés lehet, de hasznos tulajdonságait különösen azok tudják kihasználni, akik:

  • Átlagos telefonhasználat mellett is gyakran leejtik a telefont vagy gondatlanul bánnak vele.
  • Olyan környezetben dolgoznak, ahol a telefon fokozott sérülésveszélynek van kitéve, például építési területeken, műhelyekben, vagy más poros, koszos környezetben.
  • Aktív életmódot folytatnak, s olyan szabadtéri sportokat űznek nehéz terepen, amely mellett a telefon fokozott védelme szükséges, például hegymászás, ultramaraton futás, terepfutás, stb.

Ütésálló telefontokok - A legnépszerűbb márkák

A legnagyobb gyártók sokféle anyagú, keménységű és stílusú telefontokokat és telefon hátlapokat kínálnak. Az erős telefontok, ütésálló tulajdonságokkal mindegyik gyártónál a kínálat részét képezik.

Ütésálló telefontok Samsung

A Samsung cég Galaxy S és Galaxy Note telefonjai a legnépszerűbb modellek közé tartoznak, így a hozzájuk kapható Samsung ütésálló telefontokok széles választéka nem meglepő. Melyek a leggyakoribb tulajdonságaik (modelltől függően)?

  • Polikarbonát, vagy bőr/TPU és polikarbonát kombinációja
  • Telefon intenzív védelme külső behatások és mechanikai sérülések ellen
  • Kijelző védelme karcolások és törés ellen
  • Antibakteriális felület
  • Vezeték nélküli töltés támogatása
  • Air Cushion technológia a leesések energiájának elnyelésére (bizonyos modelleknél)

Ütésálló telefontok iPhone

Az Apple cég termékei, és különösen az iPhone telefonok, a valaha gyártott legismertebb digitális eszközök közé tartoznak. A cég egyedi és gyakran úttörő újításait és az Apple eszközök által nyújtott kivételes minőséget szinte már vallásos tisztelet és imádat övezi használóik között. És jó okkal. Az iPhone telefonok változatosságának megfelelően az iPhone ütésálló telefontokok választéka is hihetetlenül széles. Melyek az általuk kínált legfőbb előnyök (modelltől függően)?

  • Ellenálló polikarbonát anyag vagy TPU és polikarbonát kombinációja
  • Bizonyos modelleknél alumínium és polikarbonát kombinációja
  • Kiemelkedő védelem mechanikai sérülésekkel szemben
  • Kijelző védelme karcolások és törés ellen
  • MagSafe vezeték nélküli töltés támogatása
  • Változatos szín- és mintaválaszték

Ütésálló telefontok Xiaomi

A Xiaomi mobiltelefonok egyre nagyobb teret hódítanak Európa számos országában, így hazánkban is. Nem meglepő tehát, hogy a Xiamoi ütésálló telefontokok iránt is egyre nagyobb az érdeklődés. Mire számíthatunk Xiaomi ütésálló telefon tok vásárlása esetén?

  • Kemény, polikarbonát kivitelezés
  • Bizonyos modelleknél polikarbonát és TPU kombinációja
  • Kemény, de mégis finom tapintás
  • Stabil, biztos fogás
  • Fokozott védelem mechanikai sérülésekkel és karcolásokkal szemben
  • Vezeték nélküli töltés támogatása
  • Air Cushion technológia a leesések energiájának elnyelésére (bizonyos modelleknél)

Ütésálló telefontok - További márkák

Vessünk egy pillantást néhány további ütésálló telefontok márkára.

  • Ütésálló telefontok Huawei - Habár a Huawei telefontokok kínálata meglehetősen széles, aránylag kevés köztük az ütésálló tok, így csak adott modellek esetén vásárolható ütésálló tok vagy hátlap, például Huawei P széria vagy Nova.
  • Ütésálló telefontok Honor - A Honor márka népszerűsége újra felfelé ível Magyarországon, a Google szolgáltatások újbóli támogatásának köszönhetően (Honor 50 modellek). A Honor telefontokok választéka meglehetősen széles, de polikarbonát, tehát ütésálló tulajdonságokkal rendelkező tokokat nem találunk köztük. Ugyankkor bőséges a TPU-ből készült Honor tokok választéka, amely ellenálló, üvegszálakkal megerősített műanyag, tehát komolyabb védelmet nyújt, mint a puhább anyagokból készült telefontokok.
  • Ütésálló telefontok Nokia - Polikarbonát tokokat ugyan itt sem találunk, viszont a TPU tokok választéka igazán széles.

i

AlzaGuard telefontokok és hátlapok

Az AlzaGuard telefon tokok és hátlapok széles választékában szinte bármilyen telefon modellhez megtalálod a megfelelő hátlapot, ráadásul kedvező áron. A szilikon és TPU (üvegszálakkal megerősített műanyag) telefontokok és hátlapok mellett műbőrből készült tokokat is találsz, amelyek igazán elegáns megjelenést és kellemes tapintást, biztos fogást kínálnak.

Ütésálló telefontokok - Egyedi funkciók

Az erős telefontok előnyei nem kell, hogy megálljanak az ütésállóságnál. Az ütésálló telefontokok gyakran további hasznos, vagy bizonyos felhasználóknak akár elengedhetetlen tulajdonságokat is kínálnak. Nézzük, melyek a leggyakoribbak.

  • Víz, por és ütésálló telefontok - Az ütésálló telefontokok alapértelmezésben nem vízállóak, ezért vízállóságra csak a vízállóként feltüntetett modellek esetén számíthatsz. Kínálatunkban többféle telefonmodellhez alkalmas ütés és vízálló telefontok és hátlap közül válogathatsz.
  • Antibakteriális ütésálló telefontok - Az antibakteriális felületű ütésálló telefontokok mindenkinek jól jöhetnek.
  • Nyakba akasztható ütésálló telefontok - Azokra az alkalmakra, amikor a legjobb, vagy egyetlen megoldás, ha a nyakadba akasztod a telefonodat.
  • Ütésálló telefontok sportoláshoz - Ha sokat sportolsz, gyakran barangolsz vagy futsz nehéz terepen, netán hegyet mászol vagy más, nagy igénybevételt jelentő tevékenységek során is használod a telefonodat, akkor itt nemcsak kemény és ütésálló, hanem szinte törhetetlen telefontok modellek közül választhatsz.
  • Ütésálló telefontok kártyatartóval - A kártyatartó hellyel rendelkező ütésálló mobiltokok alkalmasak bankkártyák, személyi igazolvány, jogosítvány, vagy bármilyen egyéb, kártyaformátumú dokumentum tárolására.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple iPhone 15 Pro MagSafe átlátszó tok Szállításra kész > 5 db
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro tok, anyaga polikarbonát, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
19 390 Ft

2.
Telefon tok - Apple iPhone 13 tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, MagSafe, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kijelző karcolás elleni védelme, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, vastagsága 2 mm
5 690 Ft

3.
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy A54 5G tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, vastagsága 1 mm
3 290 Ft

Még több
2 444 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,6 41×
AlzaGuard Matte Case Compatible iPhone 13 MagSafe fekete tok
Telefon tok - Apple iPhone 13 tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, MagSafe, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kijelző karcolás elleni védelme, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, vastagsága 2 mm
Szuper ár
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCMM37a
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Tactical MagForce Hyperstealth Asphalt iPhone 15 tok - Telefon tok
Típusok
5,0 32×
Tactical MagForce Hyperstealth Asphalt iPhone 15 tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TACTg73
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,9 22×
Apple iPhone 15 Pro MagSafe átlátszó tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro tok, anyaga polikarbonát, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
19 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA071a147
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,6 13×
UAG Monarch Pro Kevlar Black Samsung Galaxy S23 Ultra
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy S23 Ultra tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
24 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UAG055a615
4,1
Apple iPhone 15 MagSafe átlátszó tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 tok, anyaga polikarbonát, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA071a146
4,8 39×
AlzaGuard Matte Case Compatible with MagSafe iPhone 15 készülékhez, fekete
Telefon tok - Apple iPhone 15 tok, anyaga TPU és polikarbonát, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, MagSafe, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kijelző karcolás elleni védelme, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, vastagsága 2 mm
Szuper ár
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCMM1a
Tactical MagForce Hyperstealth Light Grey iPhone 15 Pro tok - Telefon tok
Típusok
4,7 74×
Tactical MagForce Hyperstealth Light Grey iPhone 15 Pro tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TACTg80
3,6
Nillkin CamShield PRO Xiaomi 13T/13T Pro fekete tok
Telefon tok - Xiaomi 13T Pro és 13T tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SB820a1192
4,8 14×
Sandstone Bumper OnePlus 12 5G fekete tok
Telefon tok - OnePlus 12 5G tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ONEa030
Spigen Tough Armor MagSafe Black Samsung Galaxy S24 Ultra - Telefon tok
Típusok
4,9 12×
Spigen Tough Armor MagSafe Black Samsung Galaxy S24 Ultra
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy S24 Ultra tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
12 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc1388
4,8 12×
FIXED MagPure Apple iPhone 15 Magsafe átlátszó tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, MagSafe, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP930b1277
4,9 19×
AlzaGuard Matte Case Compatible with MagSafe iPhone 12/12 Pro készülékhez, fekete
Telefon tok - Apple iPhone 12 és iPhone 12 Pro tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, MagSafe, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kijelző karcolás elleni védelme, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, vastagsága 2 mm
Szuper ár
5 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCMM25a
Nillkin Super Frosted PRO Xiaomi 13T/13T Pro kék tok - Telefon tok Típusok
4,5
Nillkin Super Frosted PRO Xiaomi 13T/13T Pro kék tok
Telefon tok - Xiaomi 13T Pro és 13T tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
5 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SB820a1170
Nillkin CamShield PRO Apple iPhone 15 Pro mágneses fekete tok - Telefon tok
Típusok
4,0
Nillkin CamShield PRO Apple iPhone 15 Pro mágneses fekete tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SB820a1152
Tactical MagForce Hyperstealth Deep Blue iPhone 15 Pro tok - Telefon tok
Típusok
4,7 74×
Tactical MagForce Hyperstealth Deep Blue iPhone 15 Pro tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TACTg78
Tactical MagForce Hyperstealth Apple iPhone 11 tok - Beach Green - Telefon tok
Típusok
4,7 43×
Tactical MagForce Hyperstealth Apple iPhone 11 tok - Beach Green
Telefon tok - Apple iPhone 11 tok, anyaga szilikon és polikarbonát, kemény, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TACTg72
Spigen Tough Armor Black Samsung Galaxy S23 Ultra tok - Telefon tok Típusok
4,8 23×
Spigen Tough Armor Black Samsung Galaxy S23 Ultra tok
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy S23 Ultra tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc907
4,5 30×
Spigen Ultra Hybrid Crystal Clear iPhone 13 átlátszó tok
Telefon tok - Apple iPhone 13 tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc626
Spigen Tough Armor Black Samsung Galaxy S24+ tok - Telefon tok
Típusok
4,5
Spigen Tough Armor Black Samsung Galaxy S24+ tok
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy S24+ tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc1394
Apple iPhone 12 Mini átlátszó MagSafe tok - Telefon tok
Típusok
4,6 106×
Apple iPhone 12 Mini átlátszó MagSafe tok
Telefon tok - Apple iPhone 12 mini tok, anyaga polikarbonát, kemény, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI012i1b14
5,0
Sandstone Bumper OnePlus 12R 5G fekete tok
Telefon tok - OnePlus 12R 5G tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ONEa031
4,9 16×
Spigen Ultra Hybrid Frost Fekete Samsung Galaxy S23
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy S23 tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
Leárazás -10 %
6 090 Ft 6 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc953
4,6 54×
FIXED MagPure Apple iPhone 12/12 Pro átlátszó Magsafe tok
Telefon tok - Apple iPhone 12 és iPhone 12 Pro tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, MagSafe, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP930b559
5,0 22×
Spigen Ultra Hybrid Space Crystal Nothing Phone (1)
Telefon tok - Nothing Phone (1) tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc952

Ütésálló telefontokok

A Ütésálló telefontokok kategóriában összesen 2444 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ütésálló telefontokok
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ