Antikámen Antikámen
Termékkatalógus

Szponzorált cikk

„Vásárolj fényképezőgépet vagy kamerát, és nyerj 100 000 forintot az Alzától“

MARKETING AKCIÓ

1. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

1.1 Az Alza.cz a.s., adóazonosító jele: 27082440, székhelye: Jankovcova 1522/53, Holešovice, Praha 7, PSČ 170 00, a Prágai Városi Cégbíróságnál bejegyzett cégjegyzékszáma: 8573 (a továbbiakban: "Alza") 2020. március 2.-án 8:00 órától 2020. március 29.-én  23:59 óráig (a továbbiakban "a verseny időtartama") "Vásárolj fényképezőgépet vagy kamerát, és nyerj 70 000 forintot" marketing akciót rendez, melynek feltételei az alábbi internetes oldalon érhetők el: alza.hu/vasarolj-fenykepezogepet-vagy-kamerat-es-nyerj-100-000-ft-ot-az-alza.

1.2. Az Alza felhívja a figyelmet arra, hogy az akció reklám célokat szolgál, melyekről a www.alza.hu/reklám weboldalon tájékozódhat bővebben.

2. AZ AKCIÓ ALAPVETŐ FELTÉTELEI

2.1. A kiválasztott magyarországi ügyfél, természetes személy, vásárló ( a továbbiakban "Résztvevő"), amennyiben megfelel az akció alábbiakban ismertetett feltételeinek, a verseny időtartama alatt nyereményt kaphat, elsősorban, de nem kizárólag: 

2.1.1. Az Alza webáruházban a verseny időtartama alatt a "digitális fényképezőgépek" kategória tetszés szerinti termékét, vagy a "digitális kamerák" kategória tetszés szerinti termékét ( a továbbiakban: "Áru") megvásárolja. 

2.1.2. Az Áru vételárának teljes összegét megtéríti.  

2.2. Az akcióban nem vehet részt, aki:

2.2.1. Nem teljesíti az akció jelen szabályzatában felsorolt követelményeket.

2.2.2. A vételárat jogosulatlanul használt bankkártyával téríti meg.

2.2.3. Törvénysértést, és/vagy csalást követ el az akció kapcsán, és/vagy sérti a jó erkölcsöt.

2.2.4.Az akció során hamis, vagy helytelen információkat ad meg.

2.2.5. Az Alza alkalmazottja, vagy egyéb munkaviszonyban áll vele, illetve kapcsolatban áll az Alza alkalmazottaival, és tulajdonosával, ide értve a közeli hozzátartozókat és rokonokat.

2.3. A versenyből kizárt Résztvevő nek nem áll jogában kártérítést, illetve az esetleges a kiadásainak megtérítését igényelni.

3. AZ AKCIÓVAL KAPCSOLATOS EGYÉB INFORMÁCIÓK

3.1. Az akcióban való részvétel feltétele az Áru teljes vételárának megtérítése. A megrendelés, amelynek alapján a Résztvevő az akcióban részt vesz, nem törölhető ki,

nem sztornózható, és nem vonható vissza az akció időtartama alatt, sem az akció végeztével. A törölt, sztornózott és visszavont megrendelések esetleges győzelme esetén az.

Alzának jogában áll elállni az ajándékozási szerződéstől, melynek alapján a nyereményjáték nyertese tulajdonjogot kapott volna a nyereménye felett.

3.2. Az akcióban való részvételt nem gátolja az Áru továbbítása reklamáció céljából az Alzá nak.

3.3. Az akcióban nem vehetnek részt azok a rendelések, amelyek nem tartalmaznak sem digitális fényképezőgépet, sem digitális kamerát.

3.4. A nyereményjáték keretein belül elnyerhető díj egy darab 1 x 100 000 Ft értékű, az Alza webáruházban levásárolható elektronikus utalvány (a továbbiakban: "Nyeremény").

3.5. A nyertes személyéről sorsolás dönt, amelyben az akció feltételeit teljesítő minden Résztvevő részt vesz.

3.6. A Nyereményt a nyertes ímélben kapja meg, az Áru rendelésekor megadott ímél címre.

3.7. A nyeremény elnyerésére a Résztvevő nek nincs garantált jogosultsága.

4.EREDMÉNYHIRDETÉS

4.1. A nyertest 2020. 4. 13.- án, az Alza facebook oldalán hirdetjük ki: https://www.facebook.com/alza.hu/.

5.SZEMÉLYES ADATOK

5.1. A Résztvevő személyes adatait az Alza kezeli. Az Alza elérhetőségeit itt találja:  https://www.alza.hu/kontakt

5.2. A személyes adatok felhasználásának célja, hogy a Résztvevő az akcióban és az azzal kapcsolatos tevékenységekben részt vehessen. Ilyen például a résztvevők kiértékelése,

az eredmény felülvizsgálata, annak ellenőrzése, hogy a Résztvevő teljesítette-e az akció feltételeit, a nyertes személyének nyilvános kihirdetése (elsősorban az Alza internetes oldalán

és közösségi oldalain), illetve a győztessel való kapcsolatbalépés. 

5.3. Az Alza jogos érdeke, hogy a résztvevők személyes adatait a fenti célokra felhasználja. Minden Résztvevő önkéntesen csatlakozik az Akcióhoz. A mennyiben a Résztvevő nem

jogosítaná fel az Alzát személyes adatai fentiekben részletezett feldolgozására, az akció meghirdetése értelmét vesztené. Ha a személyes adatok fentiekben leírt kezelésével kapcsolatban kifogásolnivalója van, az alábbi űrlap segítségével léphet velünk kapcsolatba.

5.4. A személyes adatok kezelésének további részleteit a https://www.alza.hu/privacy-policy internetes oldalon találja.

6. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK 

6.1. Az Alza kijelenti, hogy az elektronikus üzenetek továbbítása során felmerülő esetleges hibákért nem vállal felelősséget.

6.2. Az Alza fenntartja a jogot az Akció feltételeinek megváltoztatására, az Akció nyereményének hasonlóra, vagy azonos értékűre cserélésére, vagy a teljes Akció megszüntetésére.

6.3. A Résztvevő nek nem áll jogában az Akció ban való részvétellel kapcsolatos költségtérítés igénylésére.

6.4. Az Akció fent részletezett feltételei kihirdetésük napján lépnek érvénybe. A Résztvevő azzal, hogy részt vesz az Akció ban, egyetértését fejezi ki annak feltételeivel kapcsolatban.

6.5. Minden esetleges egyet nem értést, amely az akcióval kapcsolatosan keletkezik, kizárólag az Alza hivatott orvosolni. 

Prága, 2020. 2. 19.

Nyomtatás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ