0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: 27" iiyama G-Master G2770QSU-B1

Termékkatalógus
27" iiyama G-Master G2770QSU-B1 - LCD monitor

Vélemények: 27" iiyama G-Master G2770QSU-B1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" iiyama G-Master G2770QSU-B1 témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" iiyama G-Master G2770QSU-B1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" iiyama G-Master G2770QSU-B1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
121 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Robert, Písek 1flag
Értékelve: 2023. 02. 15., változat: 27" iiyama G-Master G2770QSU-B1
Hitelesített vásárlás
Egy nagyon szilárd monitor, amelyet elsősorban az ára ment meg. QHD, IPS, és 165hz 7k alatt, az nyami. Az iiyama által helyettesített monitorhoz képest több mint egy kilóval könnyebb, így nem nyomja annyira a kart, és még matt kijelzőfelülete is van, ami nagyszerű, amikor újra süt a nap. Bár sem az iiyama oldala, sem az Alza nem említi itt, a monitoromon 2x USB 3.0 van, ami kellemes meglepetés, ezért plusz pontok. És most a kellemetlen dolgok. Felejtsd el a HDR-t. A monitor csak HDR 400-ra van tanúsítva, és a színminőség HDR módban teljesen borzalmas. A monitor egyfajta szürke szűrőt kap, és természetesen nem tudja beállítani a színeket, a kontrasztot és az ehhez hasonló dolgokat. Miután kipróbáltam, és megtudtam, hogy HDR 400, nem tervezem, hogy újra bekapcsolom ezt a dolgot, abszolút időpocsékolás. A legrosszabb az, hogy sem az Alza, sem az iiyama weboldalán nem olvasható, hogy ez egy 400-as minősítés (értsd "időpocsékolás"). Ha tehát HDR-monitort keres, akkor keressen tovább, ez nem az. Á, a fogas. Oppavdu haszontalan. A monitor néhány centiméterrel magasabb, mintha állvány nélkül a falhoz támasztaná. Ha utálja a nyaki gerincét, az nagyszerű. De a monitor VESA opcióval rendelkezik, így a falra vagy a válladra ragaszthatod, "újrahasznosíthatod" az eredeti állványt az ablakon kívülre, és nevethetsz. A többi többé-kevésbé apróság, amelyek egyszerűen csak az árat növelik - az alacsonyabb árat azzal "fizeted meg", hogy a kép- és színbeállításokkal kell játszadoznod, hogy valamit megjeleníts, és mindezt egy nem túl szép és könnyen navigálható OSD tetején. Lehet, hogy én vagyok becsapva, a régi LG monitoromon alulról a monitor közepén volt egy joystick, ami a navigálást egy robbanássá tette. De ez az ára. Ajánlások? Határozottan IGEN. Ne tévesszen meg a szörnyű out-of-the-box kép beállítás, mint én voltam (minden szándékom volt, hogy visszaadom, miután két napig próbáltam és nyomta az árat). Ülj le egy régi monitorral, nézz meg néhány 4k HDR színes videót a YT-n, és játssz a színekkel, kontrasztokkal stb. Megéri, mert egyébként a monitor tényleg nagyszerű.
Ára
Műszaki adatok - QHD, IPS, 165hz
Válaszidő
Szilárd maximális fényerő
Könnyebb még az olcsóbb vállakon is
DP 1.4
Matt felület
A hangszórók nagyon meglepték
Meglepetés USB hub
"HDR" 400
Állvány
Rázós színek out-of-the-box
Nem sok OSD és navigáció van benne
Rövidebb forráskábel
0 ×Jelentés
Václav, Prahaflag
Értékelve: 2023. 02. 09., változat: 27" iiyama G-Master G2770QSU-B1
Hitelesített vásárlás
meglepődtek a hangszórók
tökéletes kép
együttműködés az RX6600 bombával, nincs szakadás. Semmi. tökéletesség
nagyon menő design
nincs mit felróni
0 ×Jelentés
David, Plzeň 12flag
Értékelve: 2022. 11. 29., változat: 27" iiyama G-Master G2770QSU-B1
Hitelesített vásárlás
QHD
2x USB
hangszórók
165 Hz
válaszidő 0,5 ms
Nagyra értékelem a lapos kijelző kialakítását
kék fény csökkentése
freeSync
Design
szinte láthatatlan keretek három oldalon
kicsit rövidebb tápkábel, mint amihez szoktam (kb. 1,5 m? )
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ