Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: 55" JVC LT-55VAQ7235

Termékkatalógus
55" JVC LT-55VAQ7235 - Televízió

Vélemények: 55" JVC LT-55VAQ7235

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 55" JVC LT-55VAQ7235 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 55" JVC LT-55VAQ7235 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 55" JVC LT-55VAQ7235 megvásárlása után te is írsz értékelést.
228 990 Ft 199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

MT comunicazioni s.r.o., Prahaflag
Értékelve: 2023. 06. 15., változat: 55" JVC LT-55VAQ7235
Hitelesített vásárlás
Őszintén meg kell írnom neked, hogy valószínűleg a 2. minőséget találtam el. Panaszkodtam a TV-re a háttérvilágítási hibák miatt. Egyáltalán nem vettem figyelembe, hogy az élelmiszerekhez hasonlóan a gyengébb minőségű termékek még a mai nagy cégek, például az Alza révén is eljutnak hozzánk. A reklamáció teljesen rendben volt, ezért adok egy kis pluszt az Alza-nak. Azonban a teljesítmény egy bizalomvesztés a jelenlegi JVC, ami miatt sajnálom, és ezt követően úgy döntöttem, hogy vesz egy TV egy másik márka. A végső darabbal kapcsolatban nem lennének kulcsfontosságú hibák: hibás háttérvilágítás képernyő (lásd a fotót), és kisebb hibák, amelyek a minőségre vezethetők vissza: rosszul ragasztott alsó dekoratív levelek, így a TV kiváló az árkategóriájában. Egy csillag mínusz a hangzás miatt. Ott jobb munkát vártam, annak ellenére, hogy a tévé viszonylag finom profilú. Nem olyan rossz, mint a különböző Samsung vagy Lucky Goldstars, amelyeket sok fizetős tesztben reklámoznak, de ez volt a nagy, amit reméltem. Ezzel az értékeléssel elárulom őt. K önéletrajz: a TV nagyszerű az árához képest. Ha rossz darabra bukkansz, a reklamáció lehetséges. Ha ez nem tántorít el, és ha nem érzed úgy, hogy a hang (audio) teljesítménye a szabványon felüli, vedd meg. A srác a videóban azt mondja, hogy a JVC az audio/video egyik legnagyobbja volt, igen. a 80-as években és a 90-es évek elején. Ma Korea nyomul oda (pocsék kép, de a minőség már magas szinten van), és egy idő után Kína is javítani fog a minőségen. Japán a jóléti államával egy kicsit álmos. A JVC most valamivel az alsó határ felett van.
ár/teljesítmény arány
szubjektíven szép design
elvárt képminőség
operációs rendszer
egy márka, amit nem kell szégyellnie
nem olcsó műanyagból készült, így nem bűzlik.
perifériák csatlakoztatása (soundbar, billentyűzet stb.) ) a legkisebb probléma nélkül
A hangzás, ami így van forgalmazva, egy nagy csalódás.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ