0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: 55" Samsung QE55S95C

Termékkatalógus
55" Samsung QE55S95C - Televízió

Vélemények: 55" Samsung QE55S95C

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 55" Samsung QE55S95C témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 55" Samsung QE55S95C termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 55" Samsung QE55S95C megvásárlása után te is írsz értékelést.
499 990 Ft 472 990 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Vítězslav, Pardubiceflag
Értékelve: 2024. 04. 18., változat: 55" Samsung QE55S95C
Hitelesített vásárlás
Hosszas válogatás után a Samsung QE55S95C mellett döntöttem, és azt kell mondanom, hogy teljesen el vagyok ragadtatva! Amikor először bekapcsoltam ezt a tévét, és megláttam a lenyűgöző képet, el voltam ájulva. A fekete olyan gyönyörűen mély, és ahogy a színek csak úgy kiemelkednek! Úgy érzem magam, mintha egy film vagy egy focimeccs közepén lennék. És a kontraszt - egyszerűen nagyszerű! Minden részlet olyan tiszta és éles, hogy észre sem veszi, hogy ez csak egy TV. Vettem megfelelő Samsung tartóelemeket is, így a TV-m csak 50 mm-re van a faltól, és minden oldalról csodálatosnak tűnik. Talán nagyobb méretet kellett volna választanom.
Gyönyörű kép
keskeny keret
lehetőség a Samsung konzolok használatára, és a TV nagyon közel van a falhoz kb. 0,5 cm-re
egydobozos, bárhol elhelyezhető a szekrényben vagy a mennyezeten
semmi, talán néhányan az ár
0 ×Jelentés
Marián, Hustopeče u Brnaflag
Értékelve: 2024. 03. 14., változat: 55" Samsung QE55S95C
Hitelesített vásárlás
Hihetetlenül szép kép. Elegáns TV. Nagyra értékelem a BOX TV-t, amely különálló. Remélhetőleg sok éven át fog működni
semmi
0 ×Jelentés
Jaroslav, Liberec 23flag
Értékelve: 2024. 03. 09., változat: 55" Samsung QE55S95C
Hitelesített vásárlás
gyönyörű kép, többféle képmód.
egyszerű csatlakoztatás BR lejátszóhoz, DVD-hez, soundbarhoz
csak az intelligens TV távirányító, a kezdeti beállításhoz sok bonyolult vezérlés.
a csatornaszámozás megváltoztatásához követni kell a www.samsung oldalakon található utasításokat, az eljárás nem túl intuitív.
0 ×Jelentés
Vásárló, Neufeld/L.flag
Értékelve: 2024. 02. 04., változat: 55" Samsung QE55S95C
Hitelesített vásárlás
Top gerät
0 ×Jelentés
David, Praha 8flag
Értékelve: 2023. 12. 15., változat: 55" Samsung QE55S95C
Hitelesített vásárlás
A hardver kiváló, de a Samsung szoftvere jelentősen rontja az egész felhasználói élményt. - A Tizen OS nem teljesen sima. A megnyitott alkalmazástól függ, és nem az, hogy az AI kifejezetten laggyos, de nem értem, hogy miért ne tudna 60 vagy 120hz-en renderelni 30 helyett. Valószínűleg nem elég hardver, ami egy drágább tévé esetében elég szomorú, amikor manapság már az alsó középkategóriás mobilok is képesek erre. - Csak nagyon korlátozott alkalmazási terület. Mindenféle streaming és IPTV alkalmazások vannak, de ne számítson olyan széles kínálatra, mint az androidosoknál. - A Tizen nem tud minden formátumot lejátszani, különösen a DTS hanggal van probléma, egyes fájlok nem hajlandóak teljesen megnyílni. - Amikor egy videofájlt az alapértelmezett lejátszóban játszik le, néha problémát jelent a hang- és felirat-sáv váltása. - A fájlok böngészése a NAS-on vagy a PC-n egy kis kihívást jelentett a beállítások elvégzése során. - A képernyőtükrözés egy Samsung telefonnal a Smart Things alkalmazáson keresztül jól működik, de a videó eléggé tömörített. A Chromecastot még nem próbáltam. - Engem az zavar, hogy a lejátszott tartalomtól függően egyes képbeállítások letiltása zavar. Az IPTV alkalmazásban nem tudom beállítani a színtónust, a HDR-videóban az opciók más beállításoktól függően vannak engedélyezve (színtér, azt hiszem). Valószínűleg van értelme, de a mesterséges intelligenciának jobban kellene kommunikálnia a felhasználóval, hogy miért van ez így. - Az erősen tömörített videókon (fullHD TV-közvetítések, Youtube) színlépcsők és lyukak láthatók. Igen, azok valóban benne vannak abban a rossz minőségű videóban, de amennyire én láttam, az LG vagy főleg a Sony lényegesen jobban bírja. - A one connect box-szal nincs gondom, de a kábelben, amivel csatlakozik, nincs sok bizalmam. A kábel szabadalmaztatott és drága, remélem, sokáig kapható lesz pótalkatrészként. Szégyen lenne egy működő panelt kidobni, csak azért, mert a jövőben valamikor egy hibás kábel miatt. Most már jó: - A kép nagyszerűen néz ki, feltéve, hogy a tévét minőségi tartalommal táplálja. - Nagyon fényes az OLED, szó szerint ragyog a HDR-tartalomban. A fekete természetesen tényleg fekete. - A képernyő csak 1 cm vékony a teljes felületen, az állvány elég nehéz és ezért stabil. - A hangzás egy TV-hez képest teljesen rendben van. Ne keresse a basszust, de az ilyen otthoni tévézéshez teljesen elegendő. Természetesen nem lehet összehasonlítani egy valódi repro beállítással. Dióhéjban: kép nagyszerű, de a Smart TV funkciói rosszak. Kímélje meg magát a fáradságtól, és csatlakoztassa Android-dobozát vagy számítógépét.
Csodálatos kép
OK hang
Vékony
Egy csatlakozó doboz
Rázós Tizen OS
Saját fejlesztésű és drága egy csatlakozódobozos kábel
Az alacsony bitrátájú tartalmak feldolgozása lehetne jobb
0 ×Jelentés
Karel, Praha 8, Libeňflag
Értékelve: 2023. 11. 18., változat: 55" Samsung QE55S95C
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
teljesen szuper kép
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ