Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: 65" Samsung QE65Q70B

Termékkatalógus
65" Samsung QE65Q70B - Televízió

Vélemények: 65" Samsung QE65Q70B

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 65" Samsung QE65Q70B témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 65" Samsung QE65Q70B termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 65" Samsung QE65Q70B megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Brnoflag
Értékelve: 2022. 09. 13., változat: 65" Samsung QE65Q70B
Hitelesített vásárlás
A Q70B és a kétezer drágább Q80B között hezitáltam, végül a fogyasztás miatt a Q70B-t választottam, ami óriási hiba volt. Az oldalsó háttérvilágítás nagyon észrevehető foltokat okoz a képernyőn egy sötét szobában sötét jeleneteknél, amit soha nem lehet megszokni. Végül egy TV csere szolgáltatást vettem igénybe, és bevittem a drágább Q80B-t, és óriási a különbség. A Q80B sokkal jobb hanggal, képpel és feldolgozással rendelkezik. A közvetlen háttérvilágításnak köszönhetően megszűnik a foltokkal kapcsolatos probléma a sötét jeleneteknél, ráadásul a kép világosabbnak tűnik számomra. Ezenkívül a Q80B fémszerű alappal rendelkezik, és általában lényegesen drágábbnak érzi magát. Ha 30 000 körül szeretne TV-t venni, akkor jobb, ha fizessen néhány koronával többet, és vegye meg a Q80B-t, mert a különbség jelentős ahhoz a kis árhoz képest. A mellékelt fotó nem az enyém, de alapvetően pontosan így néznek ki az említett foltok.
A 4K HDR videó jól mutat egy megvilágított szobában
Műanyag állvány
Rendkívül zavaró, egyenetlen háttérvilágítás sötét helyiségben, sötét jelenetekben
Gyakran kellett manuálisan csatlakoztatnom a TV-t a WIFI-hez, pedig automatikusan kellett volna csatlakozni
A TV lényegesen olcsóbbnak tűnik a Q80B-hez képest
A kép a Q80B-hez képest a maximális fényerő-beállítás ellenére nekem elég sötétnek tűnik
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ