AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

65" Samsung QE65Q900R 8K

Termékkatalógus
65" Samsung QE65Q900R 8K
Televízió - SMART TV, QLED,, Ultra HD 8K, PQI, 4000, 100Hz, Direct LED, HDR10+ és HLG, Local Dimming technológia, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, párosítás mobileszközzel, Tizen OS, 400×400 mm VESA, 60 W hangszóró, Dolby Digital Plus, D energiaosztály
Kód:  WR184z83 Termékszám:  QE65Q900RATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q900R 8K

8K QLED TV. A megtestesült tökéletesség



Harminchárom millió pixel

Négyszer részletesebb, mint a 4K Ultra HD. Tizenhatszor nagyobb, mint a Full HD. Hihetetlenül valósághű. Ez a Samsung új QLED TV 8K felbontása. A 33 millió képpontos Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED fantasztikus megjelenítést ígér a filmek minden egyes képkockájához, a sorozatok minden jelenetéhez és a kedvenc játékod minden pillanatához.



A valóság hihetetlen felbontásban

A nagy felbontás nemcsak kivételesen finom részletességet biztosít, hanem a megtekintett tartalmak rendkívül valósághű benyomását is kelti a képernyőn. A 8K felbontás egyszerűen magával ragad. Emellett a lenyűgözően kifinomult panel megakadályozza a zavaró pixeles képet. Még ha egészen közelről is nézed a TV-t, csak a lejátszott tartalmat élvezed majd, nem szól közbe a Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED TV prémium képernyő struktúrája.



Exkluzív mesterséges intelligencia

A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED TV mindig igazán kiemelkedő megtekintés élményét nyújtja. Olyan hardveres felszereltséget és mesterséges intelligenciát rejt, ami akár 8K minőséget kínál még a hétköznapi felvételek számára is. Tehát a televíziód képes akár 8K felbontást biztosítani az alacsony felbontású tartalmakhoz. Lehetővé teszi a zajcsökkentést, az összes rejtett részlet kiemelését, valamint a lejátszás hangjának elemzését és optimalizálását is. Minden jelenetnél lenyűgöz.



Hozzájárul a tökéletes belső térhez

Még akkor is értékelheted a QE85Q900R 8K SMART QLED intelligens képességeit, amikor éppen nem nézel TV-t. A kikapcsolt képernyő egy intelligens kijelzővé változik, amely illeszkedik a fal textúrájához és színéhez, vagy megjeleníti a kiválasztott tartalmat. A One Invisible Connection megoldással csupán egyetlen, szinte láthatatlan kábelre van szükséged az adatátvitelhez és a tápellátáshoz. Használd a kábelt a TV-készülék és a rejtett One Connect Box csatlakoztatásához, ahová az összes többi eszközt is bedughatod.



A fény és az árnyék lélegzetelállítóan széles skálája

A 33 millió pixelnek és a fejlett HDR technológiának köszönhetően a 8K QLED TV-n rendkívül nagy, több mint 4000 nites fényerősségű, lágyabb képet élvezhetsz. Tehát a jelenetek igazán világos és nagyon sötét részein sokkal részletesebb képet láthatsz. Végre úgy tapasztalhatod meg a filmeket, ahogyan azt a rendezők megálmodták.



Tökéletes megvilágítású felvételek

A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED TV egyedülálló megjelenítési élményét az innovatív technológiák lélegzetelállító együttese biztosítja. A Direct Full Array Elite beállítja a képernyő háttérvilágítását a pontosan kiegyensúlyozott eredményhez, amit igazán élénk világos részek és meglehetősen mély sötét részek jellemeznek. A 100% -os színtelítettség pedig természetesen magától értetődik a Samsung prémium televíziójával.



Ints búcsút a haszontalan távirányítóknak

Felejtsd el azokat az időket, amikor több távirányítóra volt szükséged a kifogástalan audiovizuális élményhez. A Samsung a One Remote Control távvezérlőt használja a Quantum Dot televíziókhoz, amely lehetővé teszi a különböző eszközök kényelmes távirányítását egyetlen vezérlővel. Ezenkívül csatlakoztatja és beazonosítja a párosított eszközöket, így egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a használatukat.



Sokkal intenzívebb videojáték élmény

Fedezd fel a videojáték nyújtotta szórakozás egy teljesen új dimenzióját a nappalid kényelméből. A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED támogatja a Steam Link alkalmazást, amely biztosítja a kedvenc Steam játékaid megjelenítését a képernyőn. Ehhez nincs szükség speciális Steam telepítő box-ra, a Samsung QLED TV mindenről gondoskodik.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,22 cm Kész!
    Magasság
    89,82 cm Kész!
    Mélység
    30,48 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,64 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    3,51 cm Kész!
    Tömeg
    30,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Samsung QE65Q900R 8K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65Q900R 8K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Samsung QE65Q900R 8K.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ