Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Airthings Wave plus - levegőminőség, radon, páratartalom, hőmérséklet, VOC, CO2 és légnyomás érzékelő

Termékkatalógus
Airthings Wave plus - levegőminőség, radon, páratartalom, hőmérséklet, VOC, CO2 és légnyomás érzékelő - Levegőminőség mérő

Vélemények: Airthings Wave plus - levegőminőség, radon, páratartalom, hőmérséklet, VOC, CO2 és légnyomás érzékelő

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Airthings Wave plus - levegőminőség, radon, páratartalom, hőmérséklet, VOC, CO2 és légnyomás érzékelő témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Airthings Wave plus - levegőminőség, radon, páratartalom, hőmérséklet, VOC, CO2 és légnyomás érzékelő termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Airthings Wave plus - levegőminőség, radon, páratartalom, hőmérséklet, VOC, CO2 és légnyomás érzékelő megvásárlása után te is írsz értékelést.
93 190 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Praha 10flag
Értékelve: 2024. 02. 17., változat: Airthings Wave plus - levegőminőség, radon, páratartalom, hőmérséklet, VOC, CO2 és légnyomás érzékelő
Hitelesített vásárlás
a legrosszabb szar, amit valaha láttam életemben.
Ha adhatnék 0 csillagot, akkor adnék.
Az ügyfélszolgálat nem képes elolvasni az üzenetet és megoldani a problémát "60 napig nem kapok értesítést", új készüléket akartak küldeni nekem, miután azt mondtam, hogy vettem egy másikat, mert annyira inkompetensek voltak, hogy vissza kellett küldenem az elsőt, mielőtt válaszolni tudtak volna. Valószínűleg a legrosszabb tapasztalatom a támogatással kapcsolatban, amiben valaha is részem volt.
az értesítések nem működnek, annak ellenére, hogy mindent bekapcsoltam az "onboarding" során, és ellenőriztem és kikapcsoltam az akkumulátorkímélőt.
az alkalmazás maga nem aktualizálja a mérési értékeket
Nekem nem voltak meg a menük, amelyek a GYIK utasításaiban szerepeltek, de azt mondta, hogy "az alkalmazás magától dönt".
az ügyfélszolgálat egy hete nem válaszol az e-mailjeimre, így vissza kellett küldenem az árut, mert nem tudom, hogy a hack működni fog-e még.
0 ×Jelentés
Alexandr, Praha 10 - Strašniceflag
Értékelve: 2023. 11. 02., változat: Airthings Wave plus - levegőminőség, radon, páratartalom, hőmérséklet, VOC, CO2 és légnyomás érzékelő
Hitelesített vásárlás
Az érzékelő megfelelően méri a CO2-t, a hőmérsékletet és a páratartalmat. A radont nem tudom megítélni, a VOC-mérés számomra furcsának tűnik, azt mondanám, hogy a CO2-hez kapcsolódik. Az érzékelőt a festék- és hígítószekrénybe is betettem, VOC-szennyezésre számítva, de semmi. Azonban enélkül is rendben lenne, de amit én nagy hátránynak tartok, az az értékekkel ellátott kijelző hiánya, valamint az adatok mobilon és bluetooth kapcsolaton keresztül történő elérésének szükségessége. Néha a kapcsolat megszakad, az adatok sem túl részletesek, a részletesebb megtekintéshez a felhőbe kell mennie. Valójában nem érzem jól magam, ha a háztartási adatainkat valahol egy harmadik fél tárolóhelyére küldik. Végül egy konkurens Arenet4 készüléket vásároltam, amely nem rendelkezik VOC- vagy radonméréssel, de van egy kijelzője az összes szükséges adattal, és az adatok helyben szinkronizálódnak a telefonra.
Akkumulátoros, hordozható
Pontosan mér (kivéve a VOC-ot, nem hiszem, hogy így van).
Csinos design
Nincs kijelzője az értékek megjelenítéséhez
Az adatokat mobiltelefonon keresztül kell elérnie, a kapcsolat néha meghiúsul.
Az adatokat az alkalmazás harmadik fél szervereinek küldi el.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 02. 05., változat: Airthings Wave plus - levegőminőség, radon, páratartalom, hőmérséklet, VOC, CO2 és légnyomás érzékelő
Hitelesített vásárlás
Az alkalmazás jól néz ki
7 napos kalibrálás a co2 esetében - ez számomra elég furcsa dolognak tűnik.
Nem vagyok meggyőződve a páratartalom mérésének pontosságáról, megnézem.
Az érzékelő, az alkalmazás és a felhő közötti adatszinkronizálás rendszere szerencsétlen, az új adatok Bluetooth-on keresztül letöltődnek a telefonra, és csak pl. egy óra múlva töltődnek fel a felhőbe. A részletes adatokat azonban csak a felhőből tekintheti meg.
Elvártam volna a mérési gyakoriság beállításának lehetőségét, örülnék, ha a 2 elemet fél év után cserélhetném ki a bejelentett másfél év helyett.
0 ×Jelentés
Vítězslav, Ledce u Plzněflag
Értékelve: 2022. 11. 18., változat: Airthings Wave plus - levegőminőség, radon, páratartalom, hőmérséklet, VOC, CO2 és légnyomás érzékelő
Hitelesített vásárlás
Intuitív
Hosszú távú mérések
Dizájn
Csak Bluetooth kapcsolat
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ