Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: AlcoForce Raptor

Termékkatalógus
AlcoForce Raptor - Alkoholszonda

Vélemények: AlcoForce Raptor

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlcoForce Raptor témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlcoForce Raptor termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlcoForce Raptor megvásárlása után te is írsz értékelést.
130 390 Ft
Szállításra kész 3 db

Felhasználói vélemények

Marián, Dobruškaflag
Értékelve: 2024. 01. 08., változat: AlcoForce Raptor
Hitelesített vásárlás
A termék kicsomagolatlan dobozban érkezett, használt volt (több mérés volt a memóriában). Először elhatároztam, hogy visszaviszem. Végül túlléptem a bosszúságomon, és remélem, hogy legalább az érzékelő állítólagos élettartamáig megbízhatóan fog működni. A mérés minőségét nem értékelem, még nem volt alkalmam összehasonlítani egy hitelesített műszerrel.
könnyen kezelhető
Gyors
Ára
Az érzékelő bejelentett élettartama csak 2 év
0 ×Jelentés
Marek, Havířov 4flag
Értékelve: 2023. 11. 02., változat: AlcoForce Raptor
Hitelesített vásárlás
a szájpecek nélküli mérésnek köszönhetően évente több ezer CZK-t takarítunk meg a szájpecek vásárlására, ráadásul a készülék nagyon gyorsan mér, így néhány perc alatt több tucat alkalmazottat vagy látogatót tudunk ellenőrizni.
gyors mérés
szócső nélkül
ingyenes kalibrálás
zseblámpa
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ