AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Anker Soundcore Liberty 3 Pro szürke

Termékkatalógus
Anker Soundcore Liberty 3 Pro szürke - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Anker Soundcore Liberty 3 Pro szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Anker Soundcore Liberty 3 Pro szürke témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Anker Soundcore Liberty 3 Pro szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Anker Soundcore Liberty 3 Pro szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Miroslav, Líbezniceflag
Értékelve: 2022. 02. 09., változat: Anker Soundcore Liberty 3 Pro szürke
Hitelesített vásárlás
Zenehallgatáshoz kerestem többpontos támogatású, minőségi hangzású TWS csatlakozókat, ami eddig viszonylag ritka kombináció. Végül ezeket és a drágább Technics EAH-AZ60-at teszteltem, így az értékelésem részben ezen alapul. A hangzással nagyon kellemesen megleptek, a szórakoztatóbb hangolásuk is megfelelt, a hangminőség pedig nagyjából megegyezett a lényegesen drágább AZ60-éval, talán még valamivel jobb is. Még több kütyük is van, például vezeték nélküli töltés, fülbe épített érzékelés és hasonlók. Végül azonban nem tartottam meg őket, főleg azért, mert nem illeszkedtek megfelelően a fülemhez (M és L között hiányzott a hosszabbítás). Ezen kívül néhány funkció lényegesen rosszabb volt, mint az AZ60-nál (átlátszó mód, zajelnyomás hallgatás közben és hívás közben a mikrofonból, gesztusokkal…). De a lényegesen alacsonyabb ár miatt mindenképpen ajánlani tudom őket.
nagyon jó minőségű és részletgazdag hangzás – a hangolás szórakoztatóbb, dinamikus basszussal és kissé hangsúlyosabb magas hangokkal
igényesen kialakított tok vezeték nélküli töltés támogatással és párosítási gombbal
nagyon jó mobil alkalmazás
többpontos
megfelelő hívásminőség még zajos környezetben is
kényelmes a fülben még hosszú hívások/videokonferenciák közben is
kissé szerencsétlen megoldás a szélzaj csillapítására átlátszó módban - ha a szél a füledbe fúj, elkezd elnyomni minden hangot, és eltelik egy kis idő, mire visszatér transzparens módba (így lehet, hogy egyáltalán nem hallod az elhaladó autót)
a tartozékok kisebb választékának és a kissé atipikus fülemnek köszönhetően nem passzoltak hozzám rendesen
A HearID hangkorrekció marketing hülyeség - erről a korrekcióról az agy gondoskodik (még akkor is, ha minden fülön mást hallasz, nem tudod) így a valódi hatás teljesen ellentétes a gyártó ígéretével
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ