Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Anker Soundcore Liberty 4NC White

Termékkatalógus
Anker Soundcore Liberty 4NC White - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Anker Soundcore Liberty 4NC White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Anker Soundcore Liberty 4NC White témával kapcsolatban? Nálunk 26 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Anker Soundcore Liberty 4NC White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Anker Soundcore Liberty 4NC White megvásárlása után te is írsz értékelést.
41 190 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 17., változat: Anker Soundcore Liberty 4NC White
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Rendben van, problémákkal.
Szép hang, jü szoftver.
Kényelmetlen fülgumi, előfordult, hogy a fobozból kivéve az egyik nem szólt, mert nem érzékelte, hogy kivettem, nincs LR balance a szoftverben, a töltöttséget nem jelzi ki százalékban csak piktogrammal.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 12. 28., változat: Anker Soundcore Liberty 4NC White
Hitelesített vásárlás
Jabra-t használtam leginkább, utoljára a 85t-t... Aztán egy reggel nem kapcsolt be a bal oldal, mondhatni márka hiba. :( Airpods Pro 2 volt a kiszemelt, de annyit most nem akartam adni fülesért, így gondoltam kiprobalom ezt, harmad annyiért. Hát meglepődtem őszintén szólva, mert nem vártam ilyen jó hangzást, jó zajszűrést és kiváló üzemidőt... Nem kérdés, megvenném újra.
Dizájn
Hangzás
Kedvező ár
Akkumulátor üzemideje
Zajszűrés
Testre szabható kezelés
... Ezen az áron nem nagyon van, de tényleg
0 ×Jelentés
Vojtěch, Brno 3flag
Értékelve: 2023. 12. 05., változat: Anker Soundcore Liberty 4NC Black
Hitelesített vásárlás
Ez szívszorító lesz. Az árához képest ezek abszurdan jó minőségű fejhallgatók. A teljes csomag, a hiány talán sehol sincs. Az első pillanattól kezdve szerettem őket - párosítás? Teljesen rendben van. Beállítások az alkalmazásban? Világos, mégis nagyon kiterjedt. Funkcionális berendezés? A sokkal drágább fejhallgatók szintjén. A doboz minősége? Nagyszerű, minden illeszkedik, mágneses rögzítés nem probléma. Érintésvezérlés a fejhallgatón? Felhasználó által programozható és megbízható. Mikrofon? Viszonylag kielégítő; ha nem zajos környezetben van, és nem suttog, a másik fél hallani fogja. Tapasztaltam már jobb mikrofonokat is, de nincsenek komoly kifogásaim. Hang? Aggódtam, hogy a Sony WH-910N fejhallgatóról való váltás után visszalépek, de egyáltalán nem. A hangzás beburkolózó, a mélyebb basszusokra helyezi a hangsúlyt, mégis szilárdan elkülönül a hangszerek között, és bőven van hely az éneknek és a magas hangoknak. Persze, ez nem stúdiófelszerelés, de az árához képest nagyszerű. Számomra a leglenyűgözőbb szempont az ANC volt - két osztállyal jobb a fent említett Sonyhoz képest. Szinte mindenre kiterjed. Magasabb frekvenciák, amelyek beengednek (pl. mint a buszmegálló csilingelése), akkor nem különösebben zavaróak. Ezenkívül az alkalmazás több ANC-módot is tartalmaz, így utólag is finomhangolható. Az átlátszósági üzemmód (amikor a fejhallgató felerősíti a külső zajokat) kicsit mesterkéltnek hangzik, de még mindig lehetővé teszi, hogy egy forgalmas utcán sétáljon a fejhallgatóval, bár ez egy kis gyakorlatot igényel, mivel a valóság kicsit másképp hangzik (az említett Sonyval az átlátszósági üzemmód jobb és közelebb áll a valósághoz). Most a rossz. egyáltalán nem illik a fülembe. Ideális esetben igen - amikor ülök és a monitorra nézek. Amint ásítok, mosolygok, Isten ments, amikor eszem - már érzem, hogy kijönnek a fülemből, a hangminőség és az ANC csökken, és néhány percenként az ujjaimmal kell átfésülnöm őket. Nem érzem magam jól velük, amikor gyorsabban haladok a városban. A szilikon hosszabbítók egyszerűen túl sekélyek (függetlenül az XS, S, M, L mérettől), és szinte lebegnek a fülben, mint a csipák, egyszerűen nem harapnak. Ez az első fejhallgató, amellyel ez a probléma felmerült. Mivel a hosszabbítók "csatlakozója" viszonylag egyedi, nem minden más hosszabbító illik rájuk. A reddit-en folytatott beszélgetések szerint a SpinFit és az AZLA harmadik féltől származó modelleknek illeszkedniük kell hozzájuk (a Galaxy Buds hasonló kialakításúnak tűnik), de ezek közel egy ezresbe kerülnek. Ebben az esetben, akkor ez a fejhallgató, amely könnyen leírható, mint az "olcsóbb dugók királya", értelmetlen, és sajnos valószínűleg vissza kell küldenem őket. Régóta nem sajnáltam már semmit ennyire.
Nagyon elfogadható, kissé alaposabb hangzás
Kiváló zajszűrés
Beállításokban gazdag alkalmazás
Minőségi kivitelezés
Kiváló akkumulátor-üzemidő és gyors töltés
Megbízható kapcsolat
Kissé természetellenes átlátszósági mód
Csak csendesebb helyeken használható mikrofon
Abszolút nem tartó, túl sekély kiterjesztések, amelyek nem harapnak a fülbe és "lötyögnek" benne
0 ×Jelentés
Jakub, Prahaflag
Értékelve: 2023. 10. 24., változat: Anker Soundcore Liberty 4NC White
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű ANC
Nagyszerű hangzás
Többpontos kapcsolat
Elfogadható válasz játékmódban
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 18., változat: Anker Soundcore Liberty 4NC Black
Hitelesített vásárlás
Erős mágnes, amely a fejhallgatót a dobozban tartja
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ