AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Anker Soundcore Space Q45 - White

Termékkatalógus
Anker Soundcore Space Q45 - White - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Anker Soundcore Space Q45 - White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Anker Soundcore Space Q45 - White témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Anker Soundcore Space Q45 - White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Anker Soundcore Space Q45 - White megvásárlása után te is írsz értékelést.
64 690 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 27., változat: Anker Soundcore Space Q45 - Black
Hitelesített vásárlás
Az első dolog, amit el akarok mondani, hogy a fejhallgató összességében nagyon jó. Nem nyomják a fejet még hosszú idő után sem, és bőven van bennük hely. Az ANC a kategóriájában a szabványosnál jobb, de ne számítson Sony XM5 típusú szintekre. A mikrofonok teljesen rendben vannak, és ismét azt mondanám, hogy nem találsz jobbat a kategóriájukban (CH-720N, live 660NC, sennheiser Accentum), és a másik félnek nem volt gondja azzal, hogy halljon engem még egy forgalmas utcán is, ahol építkezés folyt. Ahol azonban a fejhallgató megálljt parancsolt nekem, az a megjelenés. Őszintén szólva úgy érzem magam benne, mint egy Shrek, amilyen szélesek. Egy másik, de nem jelentős hiányosság a hangzás. A dobozból kivéve olyan furcsa volt a hangzás. A HearID sokat segített azzal, amit a soundcore kínál az alkalmazásukban, de még akkor is finomítani kellett a dolgokat. Végeredményben elég szép hangzást tudnak produkálni az árukhoz és ahhoz képest, amire képesek. Azonban még így is van néhány hangszer együtt, és néha fogalmunk sincs róluk, vagy teljesen a háttérben vannak. A legtöbb zeneszámmal azonban nincs komolyabb probléma, és a hangzás egészen kellemesen tágas. A sennheiser árkategóriájában azonban jobb hangzású fejhallgatót is találhat. Végül visszaviszem a fejhallgatót, mert engem leginkább a hangzás és a megjelenés érdekel. Ha azonban kiváló fejhallgatót keres a pénzéért, és a költségvetésén belül van, akkor ne habozzon. Nem sok hiba van bennük.
Kialakítás
Kényelem
ANC mód
Borító
Szép alkalmazás
EQ-val megfelelő hang
Mikrofon
Általában kiváló hallókészülékek
Hang
Megjelenés
Ára
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 13., változat: Anker Soundcore Space Q45 - Black
Hitelesített vásárlás
hosszú lejátszási idő
jó hangzás
0 ×Jelentés
Hana, Praha 4 - Krčflag
Értékelve: 2023. 12. 29., változat: Anker Soundcore Space Q45 - Black
Hitelesített vásárlás
Nagy fültér, nem szorít
nagyszerű az irodában való hallgatáshoz
app
használhatatlan tömegközlekedésre vagy bármilyen mozgásra. a fejhallgató még kikapcsolt adaptív ANC mellett is megpróbálja hangolni a hangot, de az eredmény borzasztóan zavaró. A metróban a hang állandóan változik, ingadozik, fáj a fülem. Visszakapta a fejhallgatót.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 09., változat: Anker Soundcore Space Q45 - Black
Hitelesített vásárlás
Azért vettem ezeket az ANC számára, mert gyakran tanulok egy forgalmas tanulószobában vagy könyvtárban, és azt kell mondanom, hogy nagyszerűen működnek. Beállítottam a gombot az alkalmazásban, hogy csak az átlátszó és az ANC között váltson, és amikor bekapcsolom az ANC-t, olyan, mintha az egész stúdió kikapcsolna. Csak ajánlani tudom őket a tanulás közbeni nyugalom érdekében.
Az ANC nagyszerűen működik
elég jó hangzás
összecsukható, ház
nagyon nagy akkumulátor kapacitás
elég nagyok, néha egy kicsit kisebbre szabom őket, és úgy találom, hogy teljesen szűkek.
Az ANC alacsony frekvenciájú, így a motorok és a forgalom hangját tökéletesen kioltja, de ha valaki melletted ül és hangosan beszél, akkor hallani fogod (de ezt a csomagoláson is jelzik.): ) )
0 ×Jelentés
Jiří, Valašská Bystřiceflag
Értékelve: 2023. 06. 02., változat: Anker Soundcore Space Q45 - Blue
Hitelesített vásárlás
A lényeg, hogy két okból vettem meg a fejhallgatót, a hangzás és a kényelem miatt. Egyik sem nyűgözött le, a hangzás körülbelül 6 volt a 10-ből, és még mindig jó vagyok, és a kényelem nem létezett. Folyton leestek, nem tekeredtek eléggé a fülem köré, hogy megtartsák őket, így az ANC nem működött túl jól. Az ANC jó volt, úgy működött, ahogy kellett, de nekem megfájdult tőle a fejem, úgyhogy nekem semmi. Amikor hangzásilag összehasonlítom a Marshall Major II-vel, ezek eltemethetők, és amikor összehasonlítom a Bang & Olufsen beoplay EQ kis fülhallgatóival, akkor a BO egy teljesen más dimenzió a Soundcore Q45-össel szemben.
Jól néznek ki az árhoz képest
Forgatható fülhallgató
Van egy tokjuk, és nem valami haszontalan táska.
Jó ANC
Hosszú üzemidő
Kényelmesek voltak, semmi sem karcolt vagy nyikorgott.
Nagyon nagyok voltak, folyamatosan kiestek a fülemből, mind magasságban, mind szélességben.
Reszkető hang, mintha vízbe merültem volna.
Az ANC eléggé idegesítő volt, olyannyira, hogy fejfájást okozott, szerencsére lehetett állítani, de még a legalacsonyabb beállításon is magas kellemetlen frekvencia és nyomás volt a fülemben, de jól működött.
0 ×Jelentés
Radek, Uherské Hradiště 1flag
Értékelve: 2023. 05. 22., változat: Anker Soundcore Space Q45 - Blue
Hitelesített vásárlás
Úgy döntöttem, hogy veszek egy jobbat, de magasabb áron is, főleg a jobb hangzás miatt. A Space Q45-öt úgy jellemezném, hogy mindent jól csinál, jó áron. A legnagyobb gyengeség a hangzás, amelyet még mindig az árnak megfelelőnek tartanék. Sokat kellett játszanom az equalizerrel. A Hear ID funkció nagyon hasznos volt, de még így sem volt teljesen megfelelő. El vagyok kényeztetve a K702-vel otthon, és valami jobbat akartam otthonon kívül is. A dugókkal ellentétben legalább van némi térérzetük, nem úgy hangzik, mintha az összes hangszer egy helyen lenne a fejedben. A fülhallgatók alján vastagabb a nyomás, ami miatt egyesek számára nem fognak jól illeszkedni. Kényelmesek voltak a fejemen, körülbelül 7 órán át hallgattam őket, és nem volt szükségem arra, hogy levegyem őket. Az irányítás kissé szerencsétlen, a pályaváltáshoz 2 másodpercig kell nyomva tartani a gombot. Valódi használatban nagyon hosszú. Ahol kiemelkednek, az a zajcsillapítás. Maga a passzív szigetelés kiváló, és az aktív elnyomást alacsonyabb szinten lehet hagyni a hallható zaj csökkentése érdekében. Az Anker ANC ezen konkrét megvalósítása túlzás nélkül az egyik legjobb. Még ha a Sony csúcsmodelljei jobbak is, az Anker képes megfelelni, ami ebben az árkategóriában tiszteletre méltó, és ha az Anker tovább javul, akkor a jövőben más márkáknak is megfelelő versenyt fog biztosítani. Megjegyzem azonban, hogy elsősorban az alacsonyabb frekvenciákat blokkolják, és így egyesek számára kellemetlen nyomásérzetet okozhatnak (ez nagyon egyéni, én személy szerint nem vagyok erre érzékeny, így nem volt problémám). Meglepődtem, hogyan kezeli a szelet, még nagyon erős szélben is jól használhatónak találtam. Végül nem csak az akkumulátor élettartamát, hanem a kapcsolat stabilitását is dicsérném. Azonnal csatlakozik az iPhone-hoz, amint bekapcsolja, a hang nem esik ki vagy ugrik (a Sony sokat szenved ettől a tapasztalatom szerint), és a jel hatótávolsága lenyűgöző. Amikor azt teszteltem, hogy mikor kezd el csökkenni a jel, nemcsak hogy ki kellett sétálnom a házból, hanem egyenesen az utca másik oldalára kellett mennem.
Kiváló passzív és aktív zajszűrés
Viszonylag kényelmes
Nagy állóképesség
Jelstabilitás és hatótávolság
Ha a hangzás jobb lenne, akkor nagy durranás lenne.
Egyenetlen fogás a fülhallgatókon
A párna a hídon túl puha.
Lassú dalváltás
A védőtok nagyon nagy
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ