AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: AQ BR03AS

Termékkatalógus
AQ BR03AS - Hangfal tartó

Vélemények: AQ BR03AS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AQ BR03AS témával kapcsolatban? Nálunk 46 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AQ BR03AS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AQ BR03AS megvásárlása után te is írsz értékelést.
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Jiří, Bystřice u Benešovaflag
Értékelve: 2024. 01. 24., változat: AQ BR03AS
Hitelesített vásárlás
Minőségi tartó. Gyors kiszállítás.
0 ×Jelentés
Pavel, Trhanovflag
Értékelve: 2024. 01. 21., változat: AQ BR03AS
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ára
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 12. 05., változat: AQ BR03AS
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Kellett egy stabil hangfal tartó.
Dizájnos erős.
Nincs
0 ×Jelentés
Vásárló, Szigetszentmiklósflag
Értékelve: 2023. 11. 13., változat: AQ BR03AS
Hitelesített vásárlás
praktikus
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 11. 09., változat: AQ BR03AS
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Felemás érzéseim vannak a termékkel. Egyrészt minden benne van a csomagban ami kell másrészt az oldalsó peremei lehetnének magasabbak. Ha lekerekített hangszóród van nem biztos, hogy ez a termék a jó neked. Attól függ a lekerekítés mekkora.
- jó ár / érték arány
- minden benne van a dobozba ami a felszereléshez kell
- igényes kialakítású
- az oldalsó perem lehetne nagyobb
0 ×Jelentés
Petr, Bechlínflag
Értékelve: 2023. 07. 09., változat: AQ BR03AS
Hitelesített vásárlás
minőségi tartók
dübelek
0 ×Jelentés
Jiří, Praha 10 - Záběhliceflag
Értékelve: 2023. 03. 18., változat: AQ BR03AS
Hitelesített vásárlás
Így kell kinéznie egy jól megtervezett és jól elkészített terméknek. Kivéve a túl alacsony oldalfalakat, amelyek a hangszórót a tartóba rögzítik - ha egy centiméterrel magasabbak lennének, egyáltalán nem történt volna semmi. Ha nem szabványos formájú hangszórókkal rendelkezik, vagy olyan hangszórókkal, amelyek alsó éle lekerekített, megemelt, vagy ha nagyobb és nehezebb hangszórókat szeretne felszerelni, amelyeknek előre kell dőlniük, akkor egy egyszerű hosszabbítót kell készítenie, vagy a mellékelt kis csavarokkal kell a hangszóródobozt a konzolhoz csavaroznia. Ez azonban a szekrények oldalainak visszafordíthatatlan károsodásához vezet, ezért ez az eljárás nem mindenkinek való. Természetesen több alternatíva is létezik a hangszórók rögzítésére a konzolhoz, de ott már segítened kell magadon. A kisebb Edifier R1280DBS hangszórókkal a lekerekített aljuk ellenére meg tudtam birkózni az oldalsó panelekkel - csak megfelelően meg kell húzni őket. Szerencsére ez nem probléma.
Masszív felépítés, nagy teherbírás.
Könnyen összeszerelhető.
A hangszórók forgásának és dőlésének változékonysága.
Elég masszív és viszonylag hosszú csavarok (kb. 60 mm) és dübelek a csomagban - előregyártott épület nem teherhordó falaihoz azonban a csavarok túl hosszúak lehetnek, és rövidebbeket kell használni.
Megfelelően kialakított hangszórók esetén az oldalfalak erős meghúzása elegendő a szekrény rögzítéséhez (anélkül, hogy a hangszórót az oldalfalakba csavarokkal kellene rögzíteni).
Elég alacsony oldalak a hangszórók rögzítéséhez, különösen, ha azok alsó széle lekerekített, szokatlan alakú vagy a talapzattal együtt lefelé dőlnek.
A hangszórók oldalfalába csavarokkal történő opcionális rögzítés csak edzett elmék esetén lehetséges, különösen, ha magas minőségű és drágább hangszórók kerülnek beépítésre.
0 ×Jelentés
Jiří, Vrážflag
Értékelve: 2023. 02. 22., változat: AQ BR03AS
Hitelesített vásárlás
Nagyon élvezem a szerelési anyagokról szóló vélemények olvasását. Tehát a mellékelt 8 mm átmérőjű dübelek betonhoz vagy tömör téglához alkalmasak, a többihez jobb, ha másikat használ. A méret azonban elegendő. Tényleg nincs szükséged 12-re, ahogy itt valaki írta. Hacsak nem a reproból akarsz ülést csinálni😁 A fedél úgy illeszkedik, ahogy kell, nem úgy, ahogy alul van írva. Nem szabad, hogy olyan falai legyenek, mint egy középkori erődnek. A csavarok átmérője 5 mm, és a hosszuk könnyen meghaladja a szabványos 8 mm-es tiplik hosszát (40 mm). Egyszerűen fogalmazva, aki nem egy pata, és a tartók tényleg csak a hangszórók, a szerelőkészlet kell elég neki (max egy másik dűbel azonos átmérőjű)
Strapabíró konstrukció
Jól átgondolt melléklet
Könnyű összeszerelés és összecsukható
Viszonylag megfelelő ár
A hangszóró forgásának nagyfokú változékonysága
Ha nem akarja károsítani a ládákat a mellékelt csavarok fúrásával és egy nagyobb repro beültetésével, akkor meg kell húzni az állkapcsokat feszt, különben meginog azáltal, hogy nincs rögzítve sehol hátul.
0 ×Jelentés
Vásárló, Velenceflag
Értékelve: 2023. 02. 09., változat: AQ BR03AS
Hitelesített vásárlás
Jó cucc.
Meggyőzően masszív
Megéri az árát, különösen hogy kettő van egy csomagban.
A hozzá adott tiplik rövidebbek, mint amilyen mélyre be kell fúrni a csavart. (Fúráskor emiatt nem a tipli, hanem a csavarhossz alapján érdemes belőni a mélységet, ami nem szokványos.)
0 ×Jelentés
Roman, Meziboří u Litvínovaflag
Értékelve: 2022. 11. 13., változat: AQ BR03AS
Hitelesített vásárlás
Ez egy jó árkategóriájú tartó, amelyet egy MAGNAT 202 hangszórón használtak. A rögzítés egyszerű és jól megtervezett meghúzása a hangszóró alján. De van egy hátránya. A hangszóródoboz alja megszorul, de a tényleges illeszkedés katasztrofális. Bár a gyártó mellékelte a rögzítéshez szükséges csavarokat, én biztosan nem fogok csavarokat fúrni a MAGNAT hangszóróba a rögzítéshez. A csomagban a hangszóródobozba való csavarok helyett rögzítő pántoknak kell lenniük, mert a konzol készen áll rájuk. Tehát ha valaki megveszi ezt a jó tartót, akkor meg kell vennie hozzá a szíjakat.
Könnyen összeszerelhető, azt teszi, amit tennie kell
Nem tartalmaz pántot a hangszórócellához való rögzítéshez
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 17
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ