Shop roku AP+ slevy

Vélemények: BabyDAM fürdőkádválaszfal kék

Termékkatalógus
BabyDAM fürdőkádválaszfal kék - Fürdőkád szűkítő

Vélemények: BabyDAM fürdőkádválaszfal kék

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BabyDAM fürdőkádválaszfal kék témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BabyDAM fürdőkádválaszfal kék termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BabyDAM fürdőkádválaszfal kék megvásárlása után te is írsz értékelést.
20 290 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Petr, Dobřanyflag
Értékelve: 2024. 05. 02., változat: BabyDAM Fürdőkád szűkítő - szürke
Hitelesített vásárlás
A kádelválasztó remek ötletnek tűnt nemcsak a baba számára (van alatta egy nyugágy), hanem az idősebb ülő baba számára is, hogy vizet takarítson meg. Sajnos három fürdésből kétszer lazult meg a válaszfal (az egyik esetben, amikor a baba a vízben volt, a második alkalommal, amikor a meztelen babát hoztuk, és hirtelen meglazult a válaszfal, és a víz sehol sem volt, annak ellenére, hogy szépen tartotta). A kád szabványos formájú és méretű, és a terelőlap egy ideig kitart, és a víz nem szivárog ki, de sajnos nem tart sokáig.
Nagyszerű ötlet
Sajnos három fürdésből kétszer nem működött.
0 ×Jelentés
Michal, Čelákoviceflag
Értékelve: 2022. 08. 10., változat: BabyDAM Fürdőkád szűkítő - szürke
Hitelesített vásárlás
Naponta még egy kisebb fürdőkádat feltölteni egy kicsi fürdetés kedvéért pazarlásnak tűnt. Beírtunk egy kérdést a keresőbe, és tényleg létezik. Ez nagyszerű. Az első néhány kísérlet a kádba helyezésére kissé ügyetlen volt, de aztán pillanatok kérdése, és a kád félig kész. A 7. hónap vége óta fürdetjük a picit a fürdőben, amikor már nem fért be a gyerekszobába, a válaszfalra támaszkodik és az ritkán engedett. Most 14 hónapos, már tud vele eleget birkózni vagy teljes súllyal rádőlni, ráhajolni stb. - és a partíció is megtartja, bár nem többször, az biztos, hogy raidek alatt kicsiben tartjuk.
A fürdőkád formájához igazodik
Szilárdan tart
Minőségi anyagok
Nehéz tisztítani
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ