Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: Bang & Olufsen Beoplay EQ fekete antracit

Termékkatalógus
Bang & Olufsen Beoplay EQ fekete antracit - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Bang & Olufsen Beoplay EQ fekete antracit

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bang & Olufsen Beoplay EQ fekete antracit témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bang & Olufsen Beoplay EQ fekete antracit termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bang & Olufsen Beoplay EQ fekete antracit megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Patrik, Trstenáflag
Értékelve: 2022. 03. 24., változat: Bang & Olufsen Beoplay EQ fekete antracit
Hitelesített vásárlás
Egy ideig próbálkoztam az Apple AirPods Pro-val. Szenvedés volt a fülemnek. A második próbálkozást biztonságossá tettem. A Bang & Olufsennek pontosan olyan zenei hangja van, amit órákig tudok hallgatni.
részletes hangzás
tisztességes hangzású basszus
általános zenei kifejezés
tisztességes állóképesség
viszonylag jól ülnek a fülben
egy kicsit alacsonyabb ár is beleférne
0 ×Jelentés
Ivo, PRAHA 6flag
Értékelve: 2022. 01. 26., változat: Bang & Olufsen Beoplay EQ fekete antracit
Hitelesített vásárlás
A JABRA 85t cseréjét kerestem. Ezek meglehetősen kedvező árúak, de nem vagyok elégedett a fülbe helyezett kialakítással, nehezen tudom elérni a fejhallgató megfelelő illeszkedését, hogy az ANC az én megelégedésemre működjön. A B&O Beoplay EQ-k ebből a szempontból tökéletesen kielégítőek voltak, elsőre illeszkedtek. A minőségi hangzás alapvető követelmény ennél a márkánál (és az árnál), és az elvárások teljesülnek. Tehát abból a szempontból, hogy az eredmény hang és ANC elégedett. Sajnos ez már nem mondható el más, ma már alapvetően szükséges tartozékokról, nevezetesen az alkalmazásokról. Nem működik együtt más alkalmazásokkal (Android), pl. a lejátszóban vagy a radio.net-ben lévő állomások között nem lehet váltani, és ezt szinte hibának tartanám. Az érintőgombok parancsbeállításainak beállítása szintén nem, minden be van állítva a gyártótól, és nem módosítható. Ez kapcsolódik pl. és az ANC-beállítás - három üzemmód, amelyek egy gombnyomással parancsra váltakoznak. Tehát ha az ANC-t On/Off-ként használom, kénytelen vagyok kétszer egymás után kiadni a parancsot - hogy kihagyjam a nem használt módot. Én is jobban szeretem a mikrogombokat, mint az érintőpadot. Az ujja alatti kattanás összetéveszthetetlen, az érintőképernyőnél egy kis gyakorlásra van szükség, hogy megszokja a működését. Összességében egy "kis" csalódás. A csúcsárért nem csak csúcs hangminőséget várok (amit a fülem már nem nagyon értékel), hanem a termék SW-támogatását is, ami szintén csúcsminőségű lesz. A Bang & Olufsen Beoplay EQ esetében ez nem így van.
tökéletes ANC
nagyszerű hangzás
minőségi anyagok
széles fül elhelyezési lehetőségek
stabil rögzítés
BT párosítás akár 3 próbálkozás a telefon és a fejhallgató alaphelyzetbe állítása után
Az alkalmazást a Jabra Sound+-hoz tudom hasonlítani, és a B&O tényleg gyenge, csak alap.
Az ANC egy 3 lehetőségből álló ciklus "körül", így amikor az ANC-ről a hallgatásra és vissza akar váltani, két lehetőségen keresztül megy keresztül.
az érintésvezérlés gyakorlást igényel
nem tudja megváltoztatni a parancs beállításait
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 08., változat: Bang & Olufsen Beoplay EQ fekete antracit
Hitelesített vásárlás
a bal oldali nem működik...egyáltalán nem töltődik. A termék túl nagy és könnyen leesik. Nem ajánlom őket. Biztosan átváltok az AirPods Pro-ra helyette!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ