Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Bigjigs Set pályák 24 rész

Termékkatalógus
Bigjigs Set pályák 24 rész - Vasútmodell kiegészítő

Vélemények: Bigjigs Set pályák 24 rész

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bigjigs Set pályák 24 rész témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bigjigs Set pályák 24 rész termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bigjigs Set pályák 24 rész megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Václav, Prahaflag
Értékelve: 2018. 01. 01., változat: Bigjigs Set pályák 24 rész
Hitelesített vásárlás
Ezek a részek a váltókkal együtt lehetővé teszik a pálya legnagyobb variálhatóságát (és így a gyermekek kreativitásának legjobb bevonását). Ellentétben a díszes hidakkal, alagutakkal, sorompókkal stb. nem botlik meg rajtuk, és nem okoz gondot a különböző hidak és alagutak lejtése és megközelítési magassága a különböző járművekkel.
Eddig nem volt gond ezzel a készlettel, de hosszú távon a Bigjigs sínek (és különösen a váltók) gyakrabban törnek (természetesen a gyerekes kezelés miatt), mint más márkáké.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ