Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: BIODERMA ABCDerm sampon 200 ml

Termékkatalógus
BIODERMA ABCDerm sampon 200 ml - Gyerek sampon

Vélemények: BIODERMA ABCDerm sampon 200 ml

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BIODERMA ABCDerm sampon 200 ml témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BIODERMA ABCDerm sampon 200 ml termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BIODERMA ABCDerm sampon 200 ml megvásárlása után te is írsz értékelést.
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 11. 05., változat: BIODERMA ABCDerm sampon 200 ml
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A SAMPON! Valami csúcs szuper a végeredmény! Rengeteget kipróbáltam már.... Amióta megismertem ezt a sampont, (kb. fél éve) azóta csak ezzel mosom a hajam. Kisbabáknak, gyerekeknek is fantasztikus sampon, nagyon könnyű lemosni, jól habzik, és nem képez csúszós "bevonatot" a bőrön, mint pl. A Gabi samponok. Nem csípi a szemet! Nagyon kellemes az illata is, pihe-puha, gyönyörű fényes lesz a haj tőle!
Fentiekben részletezve. Max még annyit tudok előnynek írni, hogy nagyon sokáig elég 1 flakon!
Picit drága.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ